7 bästa pianoprogram många funktioner

Letar du efter en pianoapp? Kolla in följande ApkVenues artikel för att ta reda på de bästa pianotillämpningarna på datorer och smartphones

Är du intresserad av att lära dig spela pianoinstrument? Det måste finnas mycket, deh. Naturligtvis anses piano ofta vara det mest eleganta och eleganta musikinstrumentet.

Tyvärr är det mycket dyrt att lära sig piano genom kurser. Speciellt om du tar privata lektioner. Dessutom priset på piano och tangentbord också relativt dyra på marknaden.

Men bli inte besviken, gäng. Du kan lära dig piano utan att ta lektioner med en pianoprogram som du kan ladda ner gratis till din smartphone och PC-plattformar.

Istället för att bli mer nyfiken är det bättre att bara gå vidare, låt oss kolla in Jakas artikel nedan.

Lär dig piano utan kurser med pianotillämpning på PC och smartphone

Faktum är att det finns massor av pianoprogram som du kan ladda ner från internet. Det är bara det att inte alla dessa applikationer kan ge dig en tillfredsställande upplevelse, gäng.

Istället för att du är förvirrad över vilken applikation som är bäst för smartphones och datorer, här ger ApkVenue några rekommendationer bästa pianotillämpningen för ditt inlärningskapital.

För att göra det lättare att läsa den här artikeln har ApkVenue delat upp de bästa pianotillämpningarna i två kategorier, nämligen för PC och smartphone.

Bästa PC Piano App

För de av er som letar efter den bästa PC-pianotillämpningen, här är några rekommendationer som ApkVenue har gjort speciellt för dig.

1. Elektroniskt piano

LADDA NER appar

Elektroniskt piano är ett gratis pianoprogram som du kan ladda ner till ditt skrivbord. Denna applikation finns också i 32- och 64-bitarsversioner. Oroa dig inte om ditt operativsystem inte är kompatibelt, gäng.

Denna applikation kan få dig att känna dig realistisk pianospel. Du förstår, du kan spela pianotangenter genom att trycka på några tangenter på tangentbordet.

Bortsett från det kan du också använda den här pianoläringsappen för att spela andra instrument. Du kan välja upp till 128 typer av musikinstrumentljud. Du kan också lära dig spela trummor.

Elektroniskt piano kan du ladda ner gratis och är också kompatibelt med alla versioner av Windows-operativsystemet. Potato spec desktop kan också använda denna applikation, gäng.

2. A73 pianostation

Produktivitetsappar LADDA NER

Även om funktionerna inte är lika många som andra bästa pianoprogram, finns det en fördel som de har A73 pianostation.

A37 Piano Station har ett gränssnitt eller utseende som ser professionellt ut, gäng. Dessutom ser den här applikationen ut som ett professionellt tangentbord komplett med en beskrivning på reglaget.

Du kan använda A73 Piano Station för att spela 3 instrument samtidigt. I denna takt kan du skapa din egen musik.

3. Alla Piano

Produktivitetsappar LADDA NER

Den bästa pianotillämpningen på den här verkar vara den mest populära på internet, gäng. Som namnet antyder kan Alla Piano användas av alla, från amatörer till proffs.

Alla piano har exakt samma ljud som ett riktigt piano. Faktum är att pianoljudet från den här applikationen kan simulera en pedal på ett piano.

Du kan spela in dina prestationer, anpassa tangentbordet, till och med ladda ner plugins för att göra pianoljudeffekterna ännu mer autentiska.

I inlärningsläget tillhandahåller Everyone Piano tre lägen, nämligen Barnläge, Vuxenlägeoch Elder Mode. Metoderna som lärs ut varierar beroende på ålderskategori.

Att lära sig pianotangenter med den här pianotillämpningen är säkert roligt och enkelt, gäng.

4. ButtonBeats Piano

LADDA NER appar

ButtonBeats Piano är ett pianoprogram som låter dig lära dig spela den låt du vill genom ett virtuellt piano.

Naturligtvis har ButtonBeats Piano en högre svårighetsgrad än andra applikationer. Denna PC-pianoprogram är dock avsedd för dem som är lite skickliga på att spela piano.

Hur man använder det är ganska enkelt. Allt du behöver göra är att ställa in de virtuella pianotangenterna så att de ansluter till tangentbordet på din dator.

Bästa Piano-appen för smartphones

Om tidigare Jaka hade diskuterat pianotillämpningen för PC är det dags för Jaka att berätta om den bästa pianotillämpningen på smartphone-plattformen.

5. Perfekt piano

Appar Video och ljud NORDLJUSSTUDIO NEDLADDNING

Denna pianoprogram är den mest populära och mest nedladdade av många människor. Perfekt piano har två lägen som du kan välja, nämligen Tangentbord och Lär dig att spela läge.

Lär dig att spela-läge låter dig lära dig spela piano med metoder fallande boll, metod släpp rektangeln & metod ark musik.

Man kan säga att denna pianoprogram har ett liknande spel som pianokakel, men man trycker på en kombination av flera tangenter för att låta pianotangenter.

Perfect Piano tillhandahåller också 70 exempel på låtar som hjälper dig att lära dig. Att lära sig piano blev bara lättare, gäng. Bortsett från det kan du ladda ner den här applikationen för både Android och iPhone.

InformationPerfekt piano
UtvecklareRevontulet Soft
Recensioner (Antal granskare)4.2 (873.125)
StorlekVarierar beroende på enhet
Installera den50.000.000+
Android MinimumVarierar beroende på enhet

6. Mitt piano

Apparverktyg LADDA NER

Den näst bästa pianoappen är Mitt piano. Denna applikation har en skärm som är ganska enkel, men är utrustad med olika funktioner som verkligen gör dig nöjd, gäng.

Tyvärr kommer My Piano inte med ett inlärningsläge som andra pianoappar. Men om du redan har erfarenhet av att spela piano och är på humör att spela piano kan den här applikationen vara ett alternativ.

En av de utmärkta funktionerna som My Piano har är Studio Quality Sound som gör att pianoljudet från den här applikationen liknar ljudet av ett piano i en studio.

Inte bara piano, du kan också spela upp till 11 instrument och använda 7 olika ljudeffekter.

InformationMitt piano
UtvecklareTrajkovski Labs
Recensioner (Antal granskare)4.1 (312.644)
Storlek21 MB
Installera den50.000.000+
Android Minimum2.3

7. HD-pianist: Piano +

Appar Produktivitet rubycell LADDA NER

En annan bästa pianoprogram som du kan ladda ner till din smartphone. Pianist HD: Piano + erbjuder en enkel och praktisk pianospelupplevelse.

Du kan lära dig populära klassiska sånger på piano med ett system som liknar spelet Piano Tiles. Skillnaden är att Pianist HD använder en kombination av flera tangenter för att spela pianotoner och tangenter.

De utmärkta funktionerna i Pianist HD är flera tangentbord där du kan spela två tangentbord / piano samtidigt på en skärm. Du kan också använda olika ljudeffekter på varje piano.

InformationPianist HD: Piano +
Utvecklareeubycell
Recensioner (Antal granskare)4.4 (741.584)
Storlek15 MB
Installera den50.000.000+
Android MinimumVarierar beroende på enhet

Bonus: Förutom pianotillämpningen rekommenderas dessa andra musikinstrumentapplikationer

Om du redan är skicklig på att spela piano och vill prova att lära dig andra musikinstrument kan du prova att använda ett musikprogram som du kan prova direkt på din smartphone.

För information om andra musikinstrumentapplikationer kan du läsa här: 6 musikapplikationer som gör dig bra på att spela musikinstrument.

VISA ARTIKLAR

Det var Jakas artikel om den bästa pianotillämpningen på PC och smartphone. Förhoppningsvis med ansökan ovan kommer du att bli skickligare på att spela piano, gäng.

Vi ses i nästa ApkVenue-artikel!

Läs också artiklar om Musikapplikation eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found