5 Android-skärmproblem och hur man löser dem

när din smartphone-skärm har problem, ta reda på hur du löser den problematiska Android-smarttelefonskärmen

Förutom batteriet är skärmen också den viktigaste delen av en smartphone. Utan skärm, hur använder du din smartphone? Under tiden har alla smartphones använt en pekskärm.

Så när smarttelefonskärmen har problem, ta reda på omedelbart hur du löser den problematiska Android-smarttelefonskärmen. Den här gången kommer Jalantikus att ge ett kraftfullt sätt att hantera problematiska Android-smarttelefonskärmar.

  • 8 sätt att göra en repad smartphone-skärm ny igen
  • Här är första hjälpen på en pekskärm som inte fungerar

Hur man löser problematisk Android Smartphone-skärm

På grund av mer frekvent kontakt med användaren har smartphone-skärmen många problem. Men lugna dig, förutom att veta vilka typer av smarttelefonskärmsproblem, kommer JalanTikus också med lösningar och sätt att hantera problematiska Android-smarttelefonskärmar.

1. Ghost Touching

Ghots rörande är ett villkor när smarttelefonens skärm ofta utför sina egna kommandon utan att beröras, aka touch-responsen går ofta otydligt. Även om det heter spök röra, men det betyder inte att din smartphone-skärm spelas av spöken du vet. Detta händer på grund av skador på smarttelefonens LCD-skärm eller på grund av överflödig elektrisk ström.

Om det händer ibland är spökrörelse vanligtvis resultatet laddare felaktig (eller för hög spänning). Lösningen, använd inte ofta en laddare som inte är inbyggd. Men om det ofta händer, orsakas detta av en skadad smartphone-LCD. Så du måste byta ut den omedelbart.

2. Död pixel

Precis som hans namn, döda pixlar kan tolkas som pixlarnas död på skärmen. Som ett resultat finns det delar av smartphone-skärmen som inte tänds normalt, vilket resulterar i bleka eller till och med svarta fläckar. Delar av skärmen med döda pixlar kan spridas bredare och göra skärmen oanvändbar.

Om du börjar hitta tecken på döda pixlar på din Android-smarttelefonskärm, fixa omedelbart de döda pixlarna med en applikation Pixel Fixer. Denna applikation kommer att köra ett dynamiskt ljusspektrum för att stimulera skärmen att svara på alla presenterade färger. Inte bara färg, den här ljusdesignen påstås också kunna återställa känsligheten på smarttelefonens skärm för beröring du vet!

VISA ARTIKLAR Appar Rengöring och justering TUOGOL LADDA NER

3. basker

Detta är smarttelefonens skärmproblem som ofta upplevs av många användare. Eftersom du ofta förvarar din smartphone i fickan eller väskan slarvigt blir din skärm repad av nycklar, mynt eller andra grova föremål.

Koppla av, det finns många sätt att hantera din Android-smartphone-skärm, du kan göra för att göra den repade smartphone-skärmen smidig igen. En som tros vara effektiv är att använda tandkräm. Ja, förutom att förhindra dålig andedräkt och håligheter, kan smetning av tandkräm på en repad smartphone-skärm också göra det smidigt igen!

VISA ARTIKLAR

4. Flimrande

Flimrande är ett villkor när smartphone-skärmen träffas av en linje som rör sig från topp till botten eller i sidled. Det här är väldigt irriterande och gör mig yr. Lösningar för att lösa frekventa problem med skärmens skärm flimmer är att undvika överflödigt ljus och värme. Var också uppmärksam ljusstyrka på en smartphone.

Flimmer kan också orsakas av applikationer. Radera bara de applikationer som du tror orsakar flimmer, vanligtvis kamera- och spelapplikationer som kräver funktioner Auto ljusstyrka. Ibland uppträder också flimmer efter installationen anpassad ROM, så håll dig tillbaka till stock Endast ROM.

5. Skärmen är inte känslig

Till skillnad från fallet spök röra, ibland tappar även smartphone-skärmen sin känslighet. Detta orsakas vanligtvis av överhettning. Så lösningen är enkel, stäng av smartphone-skärmen ett ögonblick och slå sedan på den igen. För att maximera, vänta tills ytan på smarttelefonen svalnat igen innan du slår på den igen.

Nu vet du hur man löser en problematisk Android-smarttelefonskärm, eller hur? Har du någonsin upplevt ett av de fem smarttelefonproblemen ovan? Om så är fallet, vilken lösning har du? Dela med sig snälla gå till JalanTikus.

Läs också artiklar om Smartphone skärm eller artiklar från Epi Kusnara Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found