slutföra Microsoft Excel 2007 formler och formler du måste lära dig

Microsoft Excel 2007 är ett populärt databehandlingsprogram. Istället för att vara komplicerat är detta en komplett samling av Microsoft Excel 2007-formler som du måste lära dig.

Microsoft excel är ett kalkylprogram som utvecklats av Microsoft för Microsoft Windows-operativsystemet, Mac OS X och iOS. I Microsoft Excel finns det olika funktioner som kan användas.

Med utgångspunkt från diagram, beräkningar, tabeller och mer. Det som är intressant med Microsoft Excel är antalet funktioner som kan hjälpa till att snabbt slutföra ett jobb eller en uppgift. Detta är Microsoft Excel 2007-formler slutföra att du måste lära dig.

  • 7 bästa och lätta Android Office-applikationer 2020, gör det mer produktivt!
  • Bortsett från Office-applikationer är det här 5 Android-applikationer som studenter måste ha
  • Så här laddar du ner den senaste Microsoft Office ISO, enkel och enkel

Microsoft Excel 2007-funktioner

BELOPP

SUM är en funktion för att beräkna summan av ett tal cell vald (måste vara ett nummer). Hur man använder SUM är att skriva = SUM (första cell: sista cell).

Exempel: = SUMMA (B3: B7)

RÄKNA

COUNT är en funktion för att beräkna mängden data från ett nummer cell Den valda. Hur man använder COUNT är att skriva = COUNT (första cell: sista cell).

Exempel: = COUNT (B3: B7)

MEDEL

GENOMSNITT är en funktion för att bestämma medelvärdet för ett tal cell vald (måste vara ett nummer). Sättet att använda AVERAGE är genom att skriva = GENOMSNITT (första cell: sista cell)

Exempel: = GENOMSNITT (B3: B7)

HLookup

HLookup är en funktion för att utföra en horisontell sökning genom att leta efter radvärden från början till vänster i tabellen till botten till höger om tabellen som sedan returnerar värdena i samma kolumn baserat på innehållet cell de. Hur man använder HLookup är = HLOOKUP (värde, tabell, indexnummer, [not_exact_match])

  • Värde är värdet för att hitta den första raden i tabellen som du vill fylla i.
  • Tabell är en vald datamängd som definitivt är mer än en rad cell.
  • Indexnummer är bestämningen av vilket antal rader i tabellen som är lämpligt att returnera. Den första raden är 1.
  • not_exact_match är ett alternativ oavsett om du letar efter ett helt matchat värde eller inte.

Exempel: = HLOOKUP (A3, D2: H3,2, FALSE)

VLookup

VLookup är en funktion för att utföra vertikal sökning. Liknar HLookup men för vertikala versioner. Hur man använder VLookup är = VLOOKUP (lookup_value, table_array, column_index_number, [range_lookup])

  • lookup_value är ett villkor där du letar efter det värde du vill ha från den valda tabellen.
  • tabellarray är två eller flera tabellkolumner som innehåller data, som kan vara siffror, text, datum och andra.
  • Indexnummer är bestämningen av vilket antal rader i tabellen som är lämpligt att returnera. Den första raden är 1.
  • not_exact_match är ett alternativ oavsett om du letar efter ett helt matchat värde eller inte.

Exempel: = VLOOKUP (100, A3: B7,2, FALSE)

Singel IF

IF är en Excel-funktion som du kan definiera värde av två olika villkor. Ett exempel på att använda IF är = OM (logisk_testvärde, värde_om_ sanning, värde_om_falsk).

Exempel: = IF (A3> 100, "läs", "nedladdning")

Dubbel IF

Double IF kan användas när du vill ange en värde men villkoret är mer än två villkor så det behöver högre noggrannhet. Double IF är användningen av IF i IF och i detta fall kan IF användas mer än en gång.

Exempel: IF (A5> 102, "skriv", IF (A5> 101, "läs", "nedladdning))

MAX

MAX-funktionen är att hitta det största värdet från den valda datamängden, i detta fall är värdet ett tal. Hur man använder = MAX (range_table)

Exempel = MAX (C2: C8)

MIN

MIN-funktionen är densamma som MAX men för att hitta det minsta värdet från den valda datamängden, i detta fall är värdet ett tal. Hur man använder = MIN (range_table)

Exempel = MIN (C2: C8)

Så det är de Microsoft Excel 2017-formler som du måste lära dig. VägenMusen kommeruppdatering fortsätt till den här samlingen av Microsoft Excel 2007-formler så att du lättare kan lära dig Microsoft Excel.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found