7 av de bästa äventyrsfilmerna genom tiderna

Kanske är många av er trötta på kvarvarande #DiRumahAja. Istället för att vara desperat och fånga Corona är det bättre att titta på de bästa äventyrsfilmerna

Vem i helvete vill inte åka på äventyr runt om i världen? Du kan besöka nya platser, smaka på olika specialiteter, träffa nya vänner och ibland kan även människor hitta sin identitet.

Tyvärr är äventyr inte så lätt. Det krävs beslutsamhet, kunskap och pengar för att uppnå allt detta. Dessutom kan du just nu vara hemma på grund av Cemid-19 pandemin som är endemisk.

Bli inte avskräckt, ApkVenue har utarbetat flera rekommendationer bästa äventyrsfilm hela tiden som kan underhålla dig och återuppliva din ande.

7 bästa äventyrsfilmer genom tiderna

Äventyrsfilmer / äventyrsfilmer innehåller många moraliska budskap. Du är inte bara inbjuden att se världen utan du kommer också att utforska meningen med livet. Från kärlek, vänskap, till vårt förhållande till Gud.

Följande sju bästa äventyrsfilmer kommer att inspirera dig och uppmuntra dig att vara ännu mer modig att fatta beslut som kommer att förändra ditt liv. Nyfiken? Kom igen, lyssna, gäng!

1. Indiana Jones och The Raiders of The Lost Ark (1981)

Indiana Jones är den bästa äventyrsfilmfranchisen i världen. Medverkande Harrison Ford, denna franchise dör aldrig, inte ens decennier sedan den första filmen släpptes.

Indiana Jones och The Raiders of The Lost Ark är den första filmen i franchisen som berättar historien om Indiana Jones, en arkeolog med en doktorsexamen som reser runt om i världen på jakt efter den forntida judiska förbundsarken.

Enligt uppgift kommer den som äger arken ha förmågan att leva evigt. Men i sin strävan var Indiana tvungen att kämpa med Nazister vars ambition är att styra världen.

TitelIndiana Jones och The Raiders of The Lost Ark
leva12 juni 1981
Varaktighet1 timme och 55 minuter
DirektörSteven Spielberg
KastaHarrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman
GenreAction äventyr
Betyg8,4/10 (IMDb.com)

2.Into the Wild (2007)

Baserad på en sann historia Christopher McCandless, en ung forskare som bestämde sig för att lämna alla sina ägodelar, familj och liv i staden för att bo ensam i skogen.

I en äventyrsfilm In i det vilda, kommer du att bli inbjuden att utforska meningen med livet medan du lär dig att överleva i djungeln a la Christopher.

Även om den har ett ganska sorgligt slut är den här bästa naturäventyrsfilmen värt att titta på, särskilt om du är intresserad av existentialismens filosofi.

TitelIn i det vilda
leva19 oktober 2007
Varaktighet2 timmar 28 minuter
DirektörSean Penn
KastaEmile Hirsch, Vince Vaughn, Catherine Keener
GenreÄventyr, Biografi, Drama
Betyg8,1/10 (IMDb.com)

3. Everest (2015)

Att klättra på Mount Everest är en dröm för alla naturälskare. Att lyckas nå den högsta toppen i världen är en prestation som inte kommer att glömmas bort.

Everest berätta en biografi Robert "Rob" Edwin Hall som är en guide för att klättra Mount Everest. Inledningsvis gick allt bra.

Närmar sig den högsta toppen föll en snöstorm och fångade dem. De måste också överleva och arbeta tillsammans för att nå toppen.

TitelEverest
leva25 september 2015
Varaktighet2 timmar 1 minut
DirektörBaltasar Korm kur
KastaJason Clarke, Ang Phula Sherpa, Thomas M. Wright
GenreAction, äventyr, biografi
Betyg7,1/10 (IMDb.com)

4. The Rings Lord: The Fellowship of the Ring (2001)

The Rings Lord: The Fellowship of the Ring är Jakas bästa favoritfilm för äventyrsbokningar som verkligen borde ingå i den här listan.

Baserat på bästsäljande roman av verk J.R.R. Tolkien, Sagan om The Lord of the Ring berättas i en episk trilogi. I själva verket har denna franchise vunnit dussintals Oscars och hundratals andra utmärkelser.

Den här filmen berättar en historia Frodo, en Hobbit som får uppgiften att förstöra den onda ringen som tillhör honom Sauron, de onda härskarna från Middle Earth i det förflutna. Saurons kropp är död, men hans själ kan inte dö.

Denna resa är inte lätt eftersom ringen bara kan förstöras i Doom di-kratern Mordor. Dessutom är Mordor Orcs, Uruk-Hai och andra onda monster.

På väg åtföljdes Frodo av åtta representanter från alla raser i Midgård som har samma mål, att förstöra dominansen av Saurons mörka armé.

TitelThe Rings Lord: The Fellowship of the Ring
leva19 december 2001
Varaktighet2 timmar 58 minuter
DirektörPeter Jackson
KastaElijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom
GenreAction, Äventyr, Drama
Betyg8,8/10 (IMDb.com)

5. Life of Pi (2012)

Till skillnad från filmerna ovan, berättelsen om Pi är en äventyrsfilm vars plot fokuserar på havet. Yup, i den här filmen kommer du att spendera din tid på att titta på ett barn fångat med en tiger på en båt.

Berättelsen, Pi Patel är son till en zooägare familj i Indien. Deras familj planerar att flytta till Kanada med hela familjen och djuren med båt.

Tyvärr förstörde en storm deras fartyg. Pi räddade sig själv genom att gå ombord på en livbåt med en hyena, orangutang, zebra och tiger. Kan de överleva? Se själv, gäng!

Titelberättelsen om Pi
leva21 november 2012
Varaktighet2 timmar 7 minuter
DirektörAng Lee
KastaSuraj Sharma, Irrfan Khan, Adil Hussain
GenreAction, Äventyr, Fantasy
Betyg7,9/10 (IMDb.com)

6. The Revenant (2015)

Nästa bästa box office äventyrsfilm är Den återvändande huvudrollen Leonardo DiCaprio. Den här filmen lyckades få Leo till sin första Oscar som bästa skådespelare.

Satt i de första dagarna av europeisk kolonialism på den amerikanska kontinenten. Hugh Glass är en guide från en grupp jägare som förråddes av deras följe.

Han övergavs av sitt följe efter att ha nästan dött för att attackeras av en björn mitt i skogen. Hans son dödades också av hans följe. Han försökte också gå upp och hämnas.

TitelDen återvändande
leva8 januari 2016
Varaktighet2 timmar och 36 minuter
DirektörAlejandro G. I rritu
KastaLeonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter
GenreAction, äventyr, biografi
Betyg8/10 (IMDb.com)

7. The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Den senaste bästa äventyrsfilmen genom tiderna är Walter Mittys hemliga liv. Den här filmen är inte lika populär som andra filmer, men film är riktigt cool.

Walter Mitty är chef för en tidning Liv ansvarar för foto-negativ. I sitt arbete samarbetar Walter alltid med legendariska fotojournalister, Sean O'Connell.

En dag förlorade Walter ett foto-negativ som skulle användas som nästa tidningsomslag. Med en desperat huvudstad åkte han runt världen för att träffa Sean trots att de aldrig hade träffats tidigare.

TitelWalter Mittys hemliga liv
leva25 december 2013
Varaktighet1 timme och 54 minuter
DirektörBen Stiller
KastaBen Stiller, Kristen Wiig, Jon Daly
GenreKomedi, Äventyr, Drama
Betyg7,3/10 (IMDb.com)

Det är Jakas artikel om de 7 bästa äventyrsfilmerna som du kan titta på för att bli av med tristess. Istället för att bara spela spel är det bättre att bara titta på filmer, gäng.

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår i form av kommentarer i den tillgängliga kolumnen, gäng.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found