hur man gör en portal i minecraft, komplett med bilder!

Hur man skapar en portal i Minecraft, från Nether Portal, End Portal och till och med Aether Portal!

Är du ett stort fan av spel Minecraft? I spelet Minecraft kan du gå på äventyr eller bara utforma coola hus och byggnader.

Visst vet du det värld i Minecraft inte bara Över världen eller bara vanlig värld. För att besöka denna värld behöver du en speciell portal för att komma dit.

Problemet är hur man skapar en Minecraft-portal i läge Överlevnad mycket svårt, särskilt att hitta det material som behövs. När du är på mode Kreativ, verkligen, gör det bara, gäng.

Så att du inte bry dig om att leta efter det hur man skapar en portal i Minecraft, ApkVenue berättar i sin helhet och med bilder för att göra det enklare.

Hur man skapar en portal i Minecraft 2020

I grund och botten finns det 3 portaler som du kan skapa inuti det bästa öppna världsspelet denna sanbox. Dessa portaler tar dig till en ny värld med folkhop och plundra ny.

De tre portalerna är Nether Portal, Avsluta portalenoch Aether Portal. Senare, hur man skapar en Minecraft-portal kommer att skräddarsys efter dina behov.

Du kan göra Nether Portal och Avsluta portalen i spelet som standard. I alla fall, Aether Portal kan bara byggas efter att du har lagt till Aether mod.

Handledningen som ApkVenue tillhandahåller hjälper dig som spelar Minecraft i överlevnadsläge. Om du spelar läge Kreativ riktigt, riktigt enkelt, gäng.

Utan att behöva dröja kvar, så här gör du en portal i Minecraft till det enklaste och mest problemfria!

Hur man skapar en nätportal i Minecraft

Nether Portal är en portal som tar dig till en dimension The Nether eller vad folk brukar säga helvete.

Denna värld sägs vara som helvete eftersom den är full av lava och mörk som under jorden.

Sätt att komma åt dimensioner The Nether är med genom Nether Portal. Du kan skapa en Nether Portal på vilken Minecraft-plattform som helst.

Här kommer ApkVenue att förklara hur man gör Nether Portal i Minecraft-läge Överlevnad.

Steg 1 - Mining Obsidian

 • Innan du bygger Nether Portal, det finns några viktiga ingredienser som du bör leta efter. Huvudingrediensen i Nether Portal är Obsidian.

 • Obsidian är en av de svåraste sakerna du kan få i Minecraft. Du måste använda Diamond Pickaxe att bryta det.

 • Verktygen som du måste förbereda är flera skopor / skopor fyllda med vatten och en diamantpickax.

 • Till min obsidian kan du gräva under jorden tills du når ett lager fyllt med lava. Du kan också gå in i magen på berget för att hitta lava.

 • Förbered en hink fylld med vatten och häll sedan vattnet i kvarteret bredvid lavan så att vattnet rinner genom lavan.

 • Lava som har runnit av vatten kommer att förvandlas till obsidian. Du kan också direkt bryta obsidian från obsidianblocken som du hittar under marknivå.

 • Lägg tillbaka vattnet som du hällde i skopan obsidianblock sett. Jakas förslag, kom ihåg den punkt där du först hällde vattnet så att vattnet tappade snabbt.
 • Efter lågvatten kan du bryta obsidian med Diamond Pickaxe. Även om du använder Diamond Pickaxe, men processen är ganska tidskrävande, gäng.

 • Obsidianen du har grävt flyter på marken och en hotbar visas efter att du har samlat in den.

Steg 2 - Skapa nätportalen

 • Efter gruvobsidian i föregående steg kan du nu skapa en Nether Portal. Du behöver material i formen minst 10 obsidianer som du måste kompilera.

 • För att skapa en Nether Portal i Minecraft kan du följa bilden som ApkVenue visar så att du lättare kan skapa portalen.

 • När du har sammanställt obsidian aktiveras inte portalen automatiskt. För att aktivera det, förbered dig Flinta och stål eller en tändare för att aktivera portalen.

 • Du kan också använda andra verktyg som kan generera eld. Skapa en brand direkt inuti Nether Portal för att aktivera den.

Steg 3 - Klar

Du har framgångsrikt skapat en Nether Portal i Minecraft, gäng.

Hur man skapar en slutportal i Minecraft

Avsluta portalen är en portal som du kan använda för att gå till Slutet.

Som namnet antyder är The End en plats där du kan avsluta Minecraft genom att slå Boss i det här spelet, nämligen Ender Dragon.

På modet överlevnad, du kan inte kompensera Avsluta portalen, men du måste hitta var det är Ram att öppna Avsluta portalen. Du kan hitta dessa ramar i Stronghold.

Jaka kommer att förklara hur man gör Avsluta portalen i Minecraft genom att hitta fästningen. Lyssna på, gäng.

Steg 1 - Making the Eye of Ender

 • Att göra Ender Eye, du behöver formulärmaterialen Enderpearl som du får efter att ha dödat Enderman. Andra ingredienser är Blaze Powder.
 • Att få Blaze Powder är lite knepigt, gäng. Du måste gå till Nether först för att hitta en heter Mob Bläs.
 • När du dödar Blaze har du möjlighet att få ett objekt som heter Blaze Rod. Gör ett Blaze Powder genom att bearbeta Blaze Rod som du har.

 • Kombinera 1 Enderpearl med 1 Blaze Powder för att göra 1 Eye of Ender. Du behöver minst 12 Eye of Ender att öppna Avsluta portalen.

Steg 2 - Hitta ett fästning

 • Använd Ender Eye för att hitta platsen för fästningen. Eye of Ender kommer att flyga 12 meter mot fästningen. Du måste göra denna process tålmodigt, gäng.
 • När Eye of Ender flyger mot marken betyder det att du har hittat fästningen. Du kan gräva marken försiktigt för att hitta ett fäste.
 • Efter att ha grävt tills du hittar en byggnad, hitta rummet där ramen är Avsluta portalen ligger.

Steg 3 - Öppna portalen

 • Placera de 12 ögonen på Ender du har i ramen Avsluta portalen de. När allt är installerat, äta Avsluta portalen kommer öppna.

Steg 4 - Klar

Det är så man gör Avsluta portalen i Minecraft. Ganska komplicerat, va, gäng?

Hur man skapar en eterportal i Minecraft

Aether Portal är en portal som låter dig flytta till Aether-världen som folk kallar den himmelens portal i Minecraft.

Men du kan inte göra Aether Portal i standardspelversionen. Du måste först ladda ner den Aether Mod för Minecraft. Du kan söka efter mod på Google, gäng.

Bortsett från det kan du också använda en rad Komplett Minecraft Cheat 2020 som du kan läsa nedan. Kan vara en referens för koda eller Minecraft utsäde den mest populära!

VISA ARTIKLAR

För de av er som vill veta hur man skapar en himmelsportal i Minecraft, här är en guide till att skapa Aether Portal!

Steg 1 - Mining Glowstone

 • Till min glödstenmåste du skapa Nether Portal som Jaka förklarade i början av artikeln.
 • Gå in i portalen för att teleportera till The Nether.
 • En gång i Nether måste du söka Glowstone. Använd valfri pickax för att förstöra glödstenen.
 • Den förstörda Glowstone kommer att förvandlas till Glowstone Dust. För att göra 1 glowstone behöver du 4 glowstone-damm.

Steg 2 - Skapa Aether-portalen

 • När du har gjort glödstenar kan du ordna 10 glödstenar i en portal. Följ Nether Portal-formuläret för att skapa Aether Portal.
 • Använd en hink fylld med vatten för att aktivera Aether Portal. Metoden är densamma som att aktivera Nether Portal, va, gäng.

Steg 3 - Klar

Grattis! Du har skapat Aether Portal i Minecraft. Det är det enklaste och enklaste sättet att skapa en stadsportal i Minecraft!

Det är Jakas artikel om hur man skapar en portal i Minecraft. Förhoppningsvis kan den här artikeln hjälpa dig att utforska Minecrafts värld.

Vi ses i en annan Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Minecraft eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba