6 coola Android-applikationer gjorda av Google som du definitivt inte känner till

Applikationer från Google har visat sig coola, men det finns fortfarande många som inte känner till dessa applikationer. Vad är det? Ta reda på det i den här artikeln.

När man pratar om Google, vad är bilden som inträffade dig? De flesta människor, när de pratar om Google, är vanligtvis omedelbart föreställda och fokuserade på sökmotorer, eller de flesta andra kommer att gå till webbläsaren. Men den här gången var det annorlunda.

Att prata om Google är oändligt. Eftersom det finns många produkter han skapade, allt från smartphones, operativsystem, sökmotorer, webbläsare till applikationer. Så genom den här artikeln kommer ApkVenue att berätta några Android-applikationer från Google som du definitivt inte vet, vad är de?

  • 5 Android-applikationer som garanterat gör dig framgångsrik
  • Fem samtida Android-applikationer som unga människor måste ha
  • 5 häftiga Android-applikationer som Instagram-användare MÅSTE ha

6 häftiga Android-appar från Google som du inte känner till

1. Google Duo

För inte länge sedan släpptes en applikation som heter Google Allo officiellt för Android-smartphones. Google Allo själv får ett bra svar trots att dess funktioner fortfarande är otillräckliga. Visste du dock att det finns en app förutom Google Allo som är cool, nämligen namngiven Google Duo?

Ja, Google Duo är en applikation från Google som specialiserar sig på videosamtal. Om du känner en speciell känsla djupt videosamtalkan du använda Google Duo-appen. Därför, ansökan videosamtal förutom LINE verkar det som om bara Google Duo är intressant.

Appar Sociala & Meddelanden Google Inc. LADDA NER

2. Snapsade

Vissa har hört talas om namn Snapsade? Ja, Snapseed-applikationen är en fotoredigeringsapplikation gjord av Google som innehåller många funktioner i den. När du använder Snapseed-applikationen kan du omedelbart tippa med det, eftersom gränssnittet det har är mycket enkelt.

Dessutom har funktioner som beskära, roteraOm du lägger till text, klistermärken och så vidare blir din fotoredigeringsupplevelse ännu högre. Så, är du intresserad av att prova Snapseeds fotoredigeringsapp?

Google LLC Foto- och bildappar LADDA NER

3. Androidify

En annan intressant applikation från Google är Androidify. Denna applikation skapar en mängd olika tecken som du kan redigera själv. Därefter kan du dela den med dina vänner via en chattapplikation.

Avatar Du kan anpassa det själv genom att lägga till hår, kläder, färger, skor och andra tillbehör. Det coolaste är att du också kan ha en animation som du kan välja som du vill, som att dansa, skratta och flera andra unika rörelser.

Google Incs foto- och bildappar LADDA NER

4. Googles gestsökning

Om du gillar praktiska saker när du använder en Android-smartphone måste du ladda ner appen Googles gestsökning. Varför? För när du vill söka efter en applikation kan du omedelbart skapa ett första brev från den här coola applikationen.

När du har skrivit bokstäver med fingret visas en lista med ansökningar enligt bokstäverna du har gjort. Så du behöver inte bry dig om att skjuta smartphone-skärmen bara för att hitta en applikation.

Google Apps Desktop Enhancement DOWNLOAD

5. Google Fit

Gillar du att behålla hälsan? Tja, om du vill ladda ner fitnessapplikationkan du använda en cool Android-applikation från Google. Det betyder faktiskt inte att den här applikationen är den bästa, men åtminstone den här applikationen visar ett enkelt gränssnitt jämfört med andra fitnessapplikationer.

Google Fit kommer att upptäcka den sportaktivitet du gör när som helst. Vilka är träningsformerna? Det finns olika typer av sporter, det går, springer och cyklar också. Denna applikation kan också anslutas till andra enheter som smartwatches.

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER

6. Inmatning från Google Handskrift

En annan cool applikation från Google som du kan prova är Inmatning från Google Handskrift. Vad gör den? Denna unika applikation får dig att skriva genom att skriva bokstäver igenom gest. Förutom bokstäver kan du också skapa emojis så att du inte behöver leta efter dem en efter en igen.

Ja, kanske gillar du inte att göra skrivningen mer komplicerad. Du måste dock åtminstone testa den här spännande applikationen från Google först. Garanterad, du kommer definitivt att bli beroende.

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER

Det är listan cool applikation och unikt gjord av Google som du definitivt inte känner till. Vilken applikation ovan skulle du ladda ner och prova? Dela med sig dina svar och åsikter i kommentarfältet nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found