Hur överför jag foton från iPhone till Android och vice versa?

Är du förvirrad över hur du överför foton från iPhone till Android och vice versa? Lugna ner, ApkVenue har fyra sätt att enkelt överföra foton,

Är du förvirrad över hur du överför foton från iPhone till Android och vice versa? Relax Jaka har fyra sätt att enkelt överföra foton, antingen från iPhone till Android eller från Android till iPhone.

Ja, iPhone är utrustad med Bluetooth-funktionen. Bluetooth på iPhone kan dock inte överföra foton till Android.

Men du behöver inte vara förvirrad längre, genom att välja följande fyra sätt kan du enkelt överföra foton eller bilder från iPhone till Android eller vice versa. Lyssna.

  • Även om det är dyrt, här är åtta skäl till att människor väljer iPhone framför Android!
  • 5 skäl till varför iPhone fortfarande är MYCKET bättre än Android
  • Är du en Android-användare? Gör dig redo att bli förolämpad av iPhone-användare!

Hur överför jag foton från iPhone till Android och vice versa?

1. Hur man skickar filer från Android till iPhone med SHAREit

Var inte förvirrad över hur du överför foton från iPhone till Android och vice versa, för du kan använda ett program Dela det.

Denna filöverföringsapplikation använder WiFi Direct-teknik, så du behöver inte en internetanslutning och en datakabel för att skicka foton.

Apps Productivity SHAREit Technologies Co.Ltd LADDA NER

2. Använd endast WhatsApp

I den senaste versionen av WhatsApp kan du skicka nästan alla typer av filer inklusive bildöverföringar.

Vänta lite, är det inte så att WhatsApp har kunnat skicka bilder från det första? Det är sant, men det minskar bildkvaliteten.

Nu kan du skicka högupplösta bilder på WhatsApp utan att kompromissa med bildkvaliteten. Du måste dock skicka det via bifogade dokument. Du kan läsa metoden i följande artikel.

VISA ARTIKLAR

3. Använd Google Photos Also Can

Nyligen har Google förfinat funktionerna Säkerhetskopiering och synkronisering. Där kan du säkerhetskopiera alla foton på Android eller iPhone automatiskt till Google Photos-tjänsten.

Det är verkligen lämpligt för dig som använder två smartphones, både Android och iOS. Så du kan enkelt flytta foton till en plats, nämligen på Google Foto.

VISA ARTIKLAR

4. Använd naturligtvis iTunes

Hur man överför foton från iPhone till Android eller vice versa med iTunes är inte lika praktiskt som metoden ovan. Det kan dock vara ett alternativ om metoden ovan inte kan göras.

Ja, du kan överföra foton via iTunes via din dator. Det är enkelt, anslut bara enheten till datorn och kopiera klistra in.

Nu behöver du inte förvirras längre om hur du överför foton från iPhone till Android eller från Android till iPhone. Har du ett mer praktiskt sätt? Dela med sig din åsikt i kommentarfältet.

Läs också artiklar om iPhone eller skriva från Lukman Azis Övrig.