hur man snabbt nivåerar upp i clash royale måste nybörjare läsa!

Spelade du Clash Royale? I så fall har JalanTikus många tips relaterade till Clash Royale. Tja, den här gången kommer ApkVenue att ge tips för att snabbt jämna upp Clash Royale.

Efter en månad officiellt i beta för iOS-användare gjorde Supercell äntligen mjuk lansering spel Clash Royale för Android-användare. Nästan en vecka sedan det tillkännagavs har spelet Clash Royale spelats i stor utsträckning av Android-användare.

Några tips relaterade till Clash Royale finns på JalanTikus. Så du kan lära känna och lära dig allt om Clash Royale även om du inte är ansluten till den klan Clash Royale Street Rat. Den här gången kommer ApkVenue att ge dig tips för att snabbt jämna upp Clash Royale.

  • Hur man spelar Clash Royale på Android med den senaste versionen av APK
  • Så här spelar du 2 Clash Royale-konton samtidigt i en Android
  • Hur man gör Clan Clash Royale på Android och iOS

Hur man nivåar upp i Clash Royale

När du spelar Clash Royale kan ApkVenue garantera att du definitivt kommer att bli beroende av att spela det. Inte för att detta spel är tillverkat av Supercell, men det finns åtta skäl till varför människor spelar Clash Royale. En av anledningarna är så att du kan ha en högre nivå än andra. För det är det viktigt för dig att höja dig omedelbart. Ladda ner den senaste Clash Royale apk från länk följande.

LADDA NER Supercells strategispel

1. Hur man snabbt höjer Arena Clash Royale-nivån

Om du spelar Clash of Clans måste du vara bekant med Stadshus vilket kommer att vara ett riktmärke för dig att få trupper eller byggnader samt nya trollformler. I Clash Royale hittar du något som liknar rådhuset i den nämnda sektorn Arena. I varje arena får du olika byggkort, truppkort och stavkort. Ju högre arenanivå desto starkare får du korten.

För att snabbt kunna höja arenan behöver du bara öka antalet trofé. Du gör detta genom att fortsätta vinna varje slåss att du gör. Om du förlorar kommer din trofé att vinnas av människor. Varje arena kräver ett annat antal troféer för att komma in. Följande är en tabell över antalet troféer för att komma in i en viss arena.

ArenaAntal troféer
Arena 10-400
Arena 2401-800
Arena 3801-1100
Arena 41101-1400
Arena 51401-1700
Arena 61701-3000
Arena 73000 och högre

Kom ihåg: Antalet troféer avgör vilka fiender du möter i varje slåss. Eftersom matchning Clash Royale tar hänsyn till antalet troféer i sökandet efter vilka motståndare att spela med uppkopplad.

2. Hur man snabbt nivåerar upp kungen

Bortsett från arenanivån är det du måste vara uppmärksam på King nivå. Den här bestämmer nivån på ditt King Tower. Ju högre din King-nivå, desto större har du Hitpoint and Damage of the King Tower och Arena Tower. King Tower-höjden påverkar din motståndares svårighetsgrad att besegra dig. Så ju högre din King-nivå, desto starkare blir du.

King level Clash Royale bestäms av antalet EP du samlar in. Nu, för att påskynda nivelleringen kan du samla EP genom att göra uppgradera ditt eget kort eller genom att göra en kortdonation den klan. Därför har klan i Clash Royale är mycket viktigt.

För att snabbt höja King Tower kan du enkelt köpa kort ofta på affär för att snabbt kunna göra det uppgradera för att få EP. Varje dag finns det alltid tre nya kort som du kan köpa med guld. Och glöm inte, varje söndag finns det 6 öppna kort som du kan köpa med guld.

Eller så kan du be medlemmarna om ett kort klan din för att påskynda processen uppgradera ditt kort. Åh ja, du kan också få EP direkt varje gång du gör en donation till din klan. Ju starkare kortet du donerar, desto mer EP och guld får du.

Lätt är inte ett snabbt sätt att höja denna Clash Royale? Kräver inte bara att vi lär oss att försvara och attackera, utan lär oss också hur viktigt det är att arbeta med medlemmar klan. Kom igen, ladda ner senaste Clash Royale apk och höja din nivå snabbt!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found