7 applikationer som ger gratis premiumtjänster under koronautbrottet

På grund av Corona-viruset är dessa applikationer gratis premiumtjänster så att fler användare kan njuta av dem. Vilka är applikationerna? Finns det din favorit?

Efter utbrottet Coronaviruspandemi (Covid-19)Olika typer av sociala och fysiska begränsningar genomförs för att förhindra bredare överföring av viruset.

Som ett resultat stängdes många kontor, högskolor och skolor. Anställda, studenter och studenter tvingas göra alla aktiviteter inifrån huset.

Därför konkurrerar olika typer av applikationer och webbplatser om att tillhandahålla de bästa tjänsterna för att locka konsumenter, varav en är gratis premiumtjänster.

Program som erbjuder gratis premiumtjänster under Corona-utbrottet

För dig som känner dig uttråkad och mindre produktiv under fysisk distansering, ett antal applikationer och webbplatser har gjort sina premiumtjänster gratis och tillgängliga under en viss tidsperiod.

Nyfiken på vilka applikationer och webbplatser som implementerar den? Kolla in följande ApkVenues recension!

1. Kokplatta

För er som har en hobby att laga mat eller helt enkelt rullning matrecept måste känna till den här applikationen.

På grund av Coronaviruspandemin som alltmer blir endemisk, Cookpad bestämde mig för att öppna upp testade receptfunktioner (Cookpad Premium) gratis i 30 dagar.

Denna tjänst gäller alla befintliga och nya användare som registrerar sig som prenumeranter på Cookpad Premium-funktionen från och med datumet 24 mars 2020 via Android / iOS-applikationen.

Detta 30-dagars gratisprogram förväntas kunna göra användarnas tid mer produktiv hemma, minska risken för matlagningsfel och uppmuntra användarna att laga mat hemma själva.

2. Ruangguru

Lärarrum, den bästa och största online-lärande applikationen i Sydostasien tillkännagav sin plan att tillhandahålla gratis online-lärande utrymmen eller gratis och kvoter till alla skolelever.

Detta beror på Coronaviruspandemin som har tvingat undervisnings- och inlärningsaktiviteter i vissa områden att stängas eller tillfälligt avbrytas.

Arbeta med flera internetleverantörer som Telkomselkan eleverna följa inlärningen Ruangguru gratis online-skola med början från 08.00-12.00 WIB.

Dessutom tillhandahåller Ruangguru 15 kanaler levande undervisning som består av alla ämnen enligt den nationella läroplanen från klass 1 SD till klass 12 SMA. Detta program är föråldrat 18 till 31 mars 2020.

3. Skicklighetsakademi

Vill inte vara kvar, Skicklighetsakademi, en online- och offlineutbildningsplattform som är en division av Ruangguru, öppnar också gratis online-utbildningskurser i 14 dagar.

Varar från 23 till 31 mars 2020, kan du dra nytta av klasser med kvalitetsämnen som personlig utveckling, design, marknadsföring, programmering, ekonomi, till entreprenörstekniker från de bästa experterna.

Allt detta kan fås genom att byta kuponger GRATIS KLASS när du är klar med installationen av Skill Academy-applikationen, gäng.

Häftigt igen, när du väl får exklusiv utbildning online kommer du att få examensbevis som kan användas i arbetslivet. Så vad väntar du på?

4. Google Meet

Corona-virusutbrottet som pågår över hela världen har gjort att många företag implementerar det Work From Home (WFH) policy. För att vara produktiv använder företag mötesapplikationer och arbetar online.

En applikation som kan rekommenderas är Google Meet. Dessutom gav den här applikationen gratis online mötes- och konferenstjänster.

Denna premiumtjänst är gratis upp till 1 juli 2020. Här kan användare bjuda in upp till 250 deltagare, med direktuppspelningsfunktioner som kan följas upp till 100 000 tittare, gäng!

För att kunna använda den här tjänsten skapar företaget ett särskilt konto på G SuiteDärefter ombeds företaget att ange företagets namn, antalet anställda och administratörens personuppgifter.

När du är klar får administratörer gratis premiumåtkomst till e-post, videokonferenser och stor kapacitet online.

5. iflix

Vem känner inte till den här applikationen för filmströmning? De goda nyheterna, iflix tillkännagivna policy VIP-åtkomst gratis under denna Corona-pandemi.

Genom att använda en kupongkod BARA HEMMADu kan få obegränsad filmmaraton hemifrån, du vet! Den här kostnadsfria perioden gäller i en månad från och med 25 mars 2020.

För tidsfristen för inlösen av kuponger ger iflix endast deadline till datum 24 april 2020. Så om du vill använda kupongen, använd den före den 24 april, OK!

Senare får du VIP-åtkomst specifikt kopplad till de bästa filmerna från Indonesien och utomlands.

6. Nike träningsklubb

För användare av träningsapplikationer måste de känna till den här applikationen. Nike träningsklubb (NTC) är en komplett träningsprogram för hela kroppen eftersom den täcker kondition och flexibilitetssporter.

Denna NTC-app innehåller träningspass under 15, 30 eller 45 minuter bestående av 115 sessioner. Dessutom hjälper den här applikationen dig att ge referenser om de bästa kläderna som kan bäras under träningspasset.

Så under denna Coronaviruspandemi bestämde NTC sig för att gratis premiumtjänsten under obestämd tid.

Det betyder att du kan använda den här appen till ditt hjärta, gäng! Så det finns ingen anledning att vara lat länge fysisk och social distansering, ja!

7. Pornhub

Hej, vem gillar att öppna den här webbplatsen? Pornhub webbplats för vuxna Detta har förlängt den kostnadsfria premiumtjänstperioden i alla länder!

Detta görs över tiden nedstängning på grund av Coronapandemin som genomfördes i flera länder, såsom Italien och Storbritannien, liksom i Frankrike och Spanien.

Själva premiumtjänsten gör det möjligt för användare att njuta av videor utan annonsavbrott med högre nedladdningshastigheter och högre videokvalitet.

Naturligtvis kan denna webbplats inte avnjutas i länder som blockerar den, inklusive Indonesien. Allt kan dock göras förlitar sig på VPNrätt?

Det var en serie applikationer och webbplatser som gratis premiumtjänster på grund av Coronaviruspandemin, gänget.

Vad tror du? Skriv det nedan, ja! Fortsätt behålla din hälsa och personlig hygien och ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found