hur man gör videokompetens på det enklaste och mest praktiska sättet

Vill du ha intressant, inspirerande innehåll på sociala medier? Om du vill, måste du veta hur man gör följande läsfärdighetsvideo med mest hits!

När sociala medieplattformar utvecklas som Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram och så vidare blir människor mer uttrycksfulla och massiva när de laddar upp sina ögonblick, oavsett om det är med familj eller vänner.

Inte bara det. Användarnas önskan att ladda upp olika anti-mainstream-ögonblick har gjort att mer kreativt innehåll dyker upp. Faktum är att allt detta kan du hitta, till exempel i rad detta roliga och roliga Instagram-konto.

Tja, en form av innehåll är bom detta ögonblick är videokunskaper. Hur innehållet ser ut och hur hur man gör läskunnighetsvideor unikt, coolt och kreativt? Kolla in följande recensioner!

Vad är videokompetens?

Fotokälla: Pro.co.id

Översikt, videokunskaper är en typ av video som kombinerar bilder eller foton med rörliga objekt.

Vanligtvis läggs också den här typen av video till bakgrundssång intressanta ord och aforismer som ska förmedlas till publiken, oavsett om det är familj, vänner eller människor som ser innehållet.

Ett mål för videokunskaper är otaliga. Börjar som en plats för religiös da'wah, en form av romantiskt uttryck mellan par, eller bara helt enkelt uttrycka sitt hjärta genom kreativt innehåll, gäng.

Eftersom det här innehållet är ganska mycket spridda i WA- eller IG-berättelser, vill många veta hur man gör WA- eller IG-läskunnighetsvideor som är enkla och enkla.

Därför för de av er som vill veta hur man skapar en mobilvärdighetsvideo, låt oss följa riktlinjerna från ApkVenue nedan!

Hur man gör läskunnighetsvideor

Hur du skapar din egen videokunskap varierar och du kan göra det antingen på en PC eller Android. Den här gången kommer ApkVenue bara att diskutera om hur man gör läskunnighetsvideor på Android eftersom det är mycket enklare och enklare.

Inte bara det, här kommer du också att lära Jaka hur man gör en läskunnighetsvideo på 30 sekunder eller 15 sekunder enligt din egen smak och koncept. Så lägg inte på vid en viss tid, gäng!

Senare kommer du också att veta hur man gör läskunnighetsvideor med musik, med tanke på att läskunnighetsvideor vanligtvis innehåller olika typer av musik för att öka innehållets attraktivitet. Följande en guide om hur man skapar läskunnighetsvideor som du kan prova!

Hur man gör en rörlig läskunnighetsvideo

I videokompetens ser du vanligtvis effekten av att röra dig på himlen, floden eller havet. Självklart gör du det rörlig fotoapp som passar på din mobiltelefon. Den här gången använder ApkVenue appen Zoetropic.

Ladda ner nu: Zoetropic - Foto i rörelse

För dig som vill veta hur du gör rörliga läskunnighetsvideor med dina favoritstilar och koncept, här är en guide!

Steg 1: Öppna Zoetropic-applikationen, sedan går du till en ny skärm. Tryck Klicka här för att komma igångoch välj sedan Galleri. Välj den bild du vill skapa.

Steg 2: Välj därefter alternativet Motion. Där hittar du en gul pil.

Placera den gula pilen på objektet som du vill flytta. Förvara objektet i formuläret havet, vattenflöde / flod, eller moln / himmel ja!

Steg 3: Välj sedan ett alternativ Mask. Detta alternativ fryser alla objekt som är blockerade i rött så att de inte rör sig, till exempel byggnader, berg, stenar, mark och så vidare.

Steg - 4: Här kan du skapa ditt innehåll med musik eller text.

Hur man gör läskunnighetsvideor är ganska enkelt. Välj ett alternativ Audio, välj sedan musik enligt din smak, antingen från din mobiltelefonmapp eller från de musikalternativ som Zoetropic har tillhandahållit.

Att skapa text är inte mindre lätt. Välj ett alternativ Text, skriv sedan de inspirerande orden du vill skriva. Det är bara vilket är en svaghet, här kan du inte hitta inställningar för vänster, mitt eller högerjustering.

Steg - 5: Tja, hur ser du teaservideoen som gjordes? Så enkelt! Du stannar här tryck på triangelbilden blå, lila och grön mosaik på skärmens vänstra sida.

Därifrån kan du veta hur din video kommer att se ut. Om något saknas, fixa det bara!

Steg - 6: När du är klar med allt är allt du behöver göra att trycka på kolon symbol den i det övre högra hörnet.

Du får friheten att kontrollera hastighet, upprepningar, videotid, också upplösning. Men om du inte tror att du behöver det, välj direkt Spara. Det är upp till dig att spara det i MP4- eller GIF-format, gäng!

Det var det hur man skapar en mobilvärdighetsvideo genom att använda en speciell applikation, i detta fall Zoetropic. Du kan också skapa läskunnighetsvideor med andra applikationer, vet du!

Hur man skapar läskunnighetsvideor med KineMaster

En av det bästa Android-videoredigeringsprogrammet vad du kan använda för att skapa läskunniga videor är KineMaster. Du kan ladda ner den nedan:

KineMaster Corporation Video- och ljudappar LADDA NER

Tja, för er som är riktigt nyfikna på det hur man gör läskunnighetsvideor med KineMaster, här är guiden!

Steg 1: Öppna KineMaster-applikationen. Där kommer du att ställas inför två alternativ, projektassistent och Tomt projekt. Eftersom ApkVenue guidar dig direkt, välj Tomt projekt.

Steg 2: Därefter går du till redigeringssidan med olika menyer.

Vad du måste göra först är att välja den video / bild du vill använda. Klicka därför på Media i cirkelmenyn längst upp till höger och välj sedan den video / bild som du ska använda.

Steg 3: När du har angett bilden / videon, ställ in önskad tid, oavsett om det är 15 sekunder, 30 sekunder eller vad du vill.

Metoden är enkel, tillräckligt glidande vänster eller höger på den del som visas i bilden.

Steg - 4: I menykretsen längst upp till höger kan du lägga till en mängd olika innehåll du vill ha.

Du vill till exempel veta hur man skapar läskunnighetsvideor med musik. Metoden är enkel. Tryck på alternativ Audio, välj den låt som du vill välja som en del av ditt innehåll och tryck sedan på den röda plussymbolen.

Om din musik råkar vara för lång kan du ordna den själv på ett sätt skjuta på låten och välj ett alternativ Trimma / dela.

Steg - 5: Om du vill lägga till text, tryck på alternativ Lager på huvudmenyn och välj sedan Text.

Senare kan du välja det bästa teckensnittet för ditt innehåll, komplett med animationer som gör ditt innehåll ännu coolare, gäng!

Steg - 6: När du är klar trycker du på alternativet Exportera och dela längst upp till höger på skärmen och välj sedan Exportera.

Det var så man skapade läskunnighetsvideor med KineMaster. Du kan också försköna ditt innehåll genom att fuska de bästa livsmotiverande citaten på Jalantikus-webbplatsen, du vet!

Det var guiden för hur du gör det enklaste och mest praktiska videokunskaperna för dig. Riktigt enkelt, eller hur? Vad tror du?

Till exempel, om du har ett sätt att skapa andra läskunnighetsvideor som är mer kreativa och enklare, skriv dem i kommentarerna nedan! Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Video eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found