4 gratis programvara för att hitta dubbletter av filer på pc

Har en begränsad lagringskapacitet, kanske många filer som är tvillingar eller dubbletter på din hårddisk, använd dessa 4 applikationer.

Kanske glömmer vi ofta om den här filen någonsin fanns på vår dator eller hårddisk? Och efter det för att se till att vi behåller filen i mappen eller kör annorlunda. Men mer och mer duplicera filer det finns på vår hårddisk eller kommer datorn i allt högre grad att möta kapacitet. Därför behöver vi ett program som kan hitta och ta bort samma filer på din hårddisk eller dator. Så här är några applikationer som kan hjälpa dig att rensa dubbla filer på din PC eller hårddisk.

  • Det snabba och enkla sättet att automatiskt byta namn på många filer på datorn också
  • 4 fantastiska tips för att dölja hemliga filer på mobiltelefoner och datorer
  • Enkla sätt att ta bort skräpfiler i Windows 8 (utan programvara)

4 gratisappar för att hitta dubbletter

1. Auslogics Duplicate File Finder

För Auslogics som redan är kända med flera tweaking programvara han måste ha litat på sin File Finder-applikation. Auslogics Duplicate File Finder genom att bära gränssnitt vilket är enkelt och har tillräckliga funktioner är naturligtvis väldigt lätt att använda och har en algoritm som gör filsökningsprocessen snabbare.

Auslogics Software Pty Ltd Rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

2. Anti-tvilling

Anti-tvilling, ett namn som verkligen förklarar funktionen i själva applikationen som verkligen fungerar för att ta bort alla tvillingfilerna naturligtvis effektivt och snabbt. Utrustad med filsökningsmöjligheter unicode vilket gjorde honom ännu trevligare.

Appar Rengöring och justering av Rosenthal-programvara LADDA NER

3. CloneSpy

Lämplig för dig som ofta laddar ner från internet och ofta glömmer när du vill ladda ner en fil, oavsett om filen har laddats ner eller inte. Egna funktioner CloneSpy naturligtvis först för att ta bort samma fil, flytta samma fil till en viss mapp, ge en lista över samma filer utan att radera filer, och många fler som verkligen gör det lättare för dig.

Apps Downloader & CloneSpy DOWNLOAD Plugin

4. SearchMyFiles

Även om den har en liten filstorlek, enligt JalanTikus, är denna applikation mycket effektiv och lätt att använda. SearchMyFiles fick tilldela från Manick till gratisprogram visar också att denna applikation är lämplig för dig att använda varje dag. En funktion som är fokuserad på dess funktion, nämligen att söka efter flera filer, liksom de många filter som du kan använda för att påskynda sökningen.

Appar Rengöring och tweaking Nirsoft LADDA NER

Så du kan prova dem alla och välja den som du tycker är den mest effektiva i dess användning, vilket gör det enklare för din sökprocess. Du kan ladda ner programvaratweaking andra på JalanTikus.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found