Det 5 bästa operativsystemet för hackare, försök inte om du är clueless!

Numera letar många efter, vilket operativsystem använder hackare? Därför har den här gången ApkVenue förberett information om vad som är det bästa operativsystemet som används av hackare.

Hackare är en av de kontroversiella yrkena i olika delar av världen. Å ena sidan finns det tänk bra på hackare, å andra sidan finns det de som tycker att det är dåligt. På grund av det hackare delas in i flera grupper, i stort sett en hackare vit hatt och svart hatt.

Oavsett, massor av intressanta saker av hackeryrket. En av dem Operationssystem eller operativsystemet som hackare använder för att utföra processer dataintrång. Numera letar många efter någonting OS används hackare? Därför har ApkVenue den här gången förberett information om vad som helst De bästa OS-hackarna använder.

  • Dessa 5 fakta gör indonesiska hackare rädda över hela världen
  • Det här är de typer av hackare i världen, nummer 7 som är farligast!
  • Låt det vara säkert! Hur man gör en hackare motgift Flashdisk

Det 5 bästa operativsystemet för hackare, prova inte det om du inte vet det!

1. Kali Linux

Kali Linux bli ett operativsystem som mest föredras av professionella hackare. Med utgångspunkt från användningen och gränssnittet som ligger mycket nära lukten av hackare, vilket gör detta OS till ett mycket omtyckt av hackare. Dessutom är de funktioner som erbjuds mycket specifika för hackare. Med början från Utnyttjande till Lösenordsattack, allt du kan göra på det här operativsystemet.

2. Pentoo

För detta andra operativsystem är det mycket populärt bland hackare eftersom live CD-funktion, vilket inte kräver att du installerar det om du vill använda Pentoo OS. Utrustad med ett enkelt gränssnitt och alla funktioner, vilket gör alla hackare bekvämt att ha det här OS.

3. Arch Linux

Arch Linux är det operativsystem som de flesta hackare använder på grund av dess mycket sofistikerade och lyxiga gränssnitt. Genom att använda rikliga funktioner som Explotion och många andra kommer du att bli cool med detta operativsystem för utföra hackingstunts.

4. Backbox

Baklåda är ett Linux-baserat operativsystem Ubuntu vilket är mycket multifunktionellt. I det här operativsystemet kan du utföra hackningsåtgärder och arbeta samtidigt. När det gäller dess funktioner hittar du Utnyttjande, penetrationoch andra som kan prövas gratis.

5. Backtrack

Backstack är det OS som valts för många hackare under lång tid. Ett mycket typiskt gränssnitt med hackare gör detta operativsystem bekant för de av er som ofta hackar. Med de viktigaste funktionerna, Nätverkssprickning och Penna testning låter dig bli en riktig hackare med detta operativsystem.

Hur? Är du redo att bli en hackare använder de fem bästa hacker-operativsystemen ovan? , glöm inte att lämna din spår genom kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found