komplett guide för att skriva artiklar på jalantikus.com

Du vet att JalanTikus kommer att betala för varje artikel du publicerar på JalanTikus? Kom igen kom igen! Så att du kan få betalt på JalanTikus, var uppmärksam på hur du skriver artiklar om JalanTikus nedan!

Du vet redan att JalanTikus kommer att betala för varje artikel du publicerar? Visst är du intresserad av att få betalt för resultatet av ditt skrivande på JalanTikus. Förutom att du får betalt är du också välkänd och ditt skrivande inspirerar många människor.

För de av er som fortfarande inte vet hur förfarandet för att skapa artiklar om JalanTikus kommer jag omedelbart att förklara stegen. Åh ja, se till att du har registrerat dig och logga in på Jalan Rat! Så här skapar du en artikel om JalanTikus.

  • 8 tips för att dina artiklar snabbt ska accepteras av JalanTikus-teamet
  • 8 skäl till varför din artikel inte kan visas på gatan av råtta

Komplett guide till att skriva artiklar på JalanTikus.com

1. Skriv först artiklarna du kommer att göra

Du kan skriva artiklar i Microsoft Word eller direkt på sidan Författarpanel Street Rat. Justera det bara efter eget tycke. Om du vill skriva från Microsoft Word måste du göra det kopiera klistra in din artikel till Writer Panel JalanTikus.

Office-appar och affärsverktyg Microsoft Corporation NEDLADDNING

2. Förbered bilder som passar din artikel

Tänk på att det finns två typer av bilder som du måste förbereda. Först måste du söka bannerbild för din artikel kommer den här bilden att bli OMSLAG dina publicerade artiklar. Av någon anledning kan JalanTikus ändra bilden baner som du har letat efter med bilden som JalanTikus har utarbetat. Storlek för bilder baner detta är 810x352 pixlar (redigera med Photoshop eller programvara lämplig). Så att bilden är säker, gör den baner vilket är så intressant som möjligt.

Adobe Systems Inc. Foto- och bildappar LADDA NER

För det andra måste du hitta en kompletterande bild som matchar ditt artikelmaterial. Om du till exempel pratar om smartphones måste du leta efter en smartphone-bild som matchar din artikel. Bilder som du kan ange MAXIMAL STORLEK Bredd = 600 pixlar. För att ställa in bilden som du letar efter i din artikel stannar du kvar ladda upp bild och infoga länktill din artikel. För mer information, se bilden nedan.

  • Det första steget är att ladda upp en bild.
  • Det andra steget är att ladda upp bilden.
  • Det tredje steget är att ladda upp bilden.
  • Det sista steget är att ladda upp bilden.

3. Förstå verktygen i Writer Panel Path Mouse

Beroende på artiklarna du gör kan du dra nytta av flera verktyg som är tillgängliga. Här är några verktyg som du kan använda:

  • Ange länken

Verktyg detta fungerar för de av er som vill komma in länk ladda ner programmet eller länk internt i din artikel. Till exempel när du skriver en förklaring av en applikation och vill gå in länk ladda ner den kan du använda verktyg detta. Sättet att stanna kopiera länk ladda ner programmet som du diskuterade och klistra här.

  • Fet, kursiv, rubrik

Verktyg Detta tjänar till att städa upp skrivningen och ger också stil till bokstäverna i din artikel. Djärv till djärva bokstäver, Kursiv för att kursivera bokstäver och Rubrik för att betona undertexterna i artiklarna du gör. Se till att använda den klokt.

Åh ja, ju klokare du använder rubrik, desto bättre blir artiklarna. Använd H2 och H3 i artiklar så att dina artiklar ser snyggare och strukturerade ut.

När jag berättar för dig hur du skapar artiklar om JalanTikus, är du redo att skriva på JalanTikus? När du är redo, låt oss skriva på JalanTikus så att du kan inspirera många människor och också få betalt för ditt skrivande som sänds framgångsrikt. Var också uppmärksam villkoren för artiklarna som visas på JalanTikus.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found