hur man använder 3d touch ala iphone på alla android utan root

Den senaste iPhone är cool tack vare 3D Touch-funktionen den har. Men inte bara iPhones, nu kan alla Android-smartphones också använda 3D Touch-funktionen utan att behöva root-åtkomst.

Förutom att vara den första iPhone som är utrustad med 2 GB RAM, kommer iPhone 6s också med en charmig rosa guldfärg och skärmteknik 3D Touch vilket är sofistikerat. Båda är pekskärmar, den här skärmtekniken fungerar genom att känna igen vilken typ av beröring du ger.

Inte bara iPhones, smartphones med 3D Touch eller Force Touch-teknik finns också på Android Huawei Mate 8. Vill du prova upplevelsen av att använda 3D Touch-teknik? JalanTikus det finns ett sätt att använda 3D Touch på alla Androids utan rot.

  • 5 Android-smarttelefoner med 3D-pekskärmsteknik som iPhone 6s
  • WOW! Force Touch iPhone 6s kan vara en digital skala!
  • Enkla sätt att göra 3D-foton utan Photoshop

Fördelarna med 3D Touch på en smartphone

Till skillnad från pekskärmsteknik i allmänhet, 3D Touch på iPhone fungerar det genom att känna igen din beröringstyp. När du till exempel håller på en applikationsikon, visas en genväg för att köra ett visst kommando. Denna teknik gör det också möjligt att förvandla iPhone 6S till en digital skala.

Så här aktiverar du 3D Touch på alla Android-smartphones

Vem sa att 3D Touch bara fungerar på iPhone 6s och iPhone 7? Alla Android-smartphones kan också använda 3D Touch verkligen, inte bara Huawei Mate 8. Tro inte? Kolla in videon.

För de av er som är nyfikna på att använda 3D Touch på en Android-smartphone, låt oss prova följande steg:

  • Installera programmet Yahoo Aviate Launcher på din Android-smartphone.
Yahoo Desktop Enhancement Apps (Tidigare ThumbsUp Labs) LADDA NER
  • En gång installerad, på Hemskärm svep åt höger för att hitta menyn Startinställningar.

  • Leta efter menyn Aviate Labs. Aktivera sedan menyn Snabbåtgärder. Välj ett alternativ för att hålla utseendet attraktivt På utan indikator.

  • När du är klar, dra och släpp din favoritapplikation till Startskärm Aviate Launcher. Som med iPhone är applikationer som stöds av 3D Touch bara vissa applikationer, till exempel Facebook, Twitter, SMS, e-post, webbläsare och andra.

Det är enkelt, rätt, hur man använder iPhones 3D Touch på den här Android? Han grät igen, du behöver inte komma åt rot att göra det. Så, låt oss prova det så att din Android ser cool och sofistikerad ut!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found