hur man ändrar chattkvot till internetkvot, det är gratis!

Förvirrad eftersom chattkvoten ofta är bortkastad? Här granskar ApkVenue knep och hur man ändrar chattkvoten till den huvudsakliga internetkvoten, du kan använda den lika mycket!

För att få ett billigt internetpaket kan du köpa en kvot kombinationsruta som innehåller en mängd olika val. En av dem är paketet chatt som är av begränsad användning.

Paket chatt erbjuder vanligtvis en stor kvot eller tillgång obegränsat till olika applikationer chatt, som WhatsApp, LINE Messenger och andra. Men det kan inte användas för andra behov, va!

Ofta irriterad på grund av kvoter chatt ofta slösas bort? Nå, nu har ApkVenue rätt trick för att övervinna det.

I den här artikeln kommer ApkVenue att granska hur hur man ändrar kvoten chatt den viktigaste internetkvoten samt olika fördelar som du kan känna, gäng.

Vad är en kvot Chatt?

Fotokälla: techwireasia.com (Chattkvot finns ofta hos indonesiska leverantörer, varav en är Telkomsel med Social Max-paketet.)

Nästan alla operatörer i Indonesien har ett kvotprogram chatt för att kunna öppna sociala medieapplikationer, till exempel WhatsApp, LINE Messenger, FB Messenger, och andra.

Tyvärr kvot chatt detta kan inte användas för andra behov, vet du. Till exempel Chattkvotpaket och Social Max som presenterades av leverantörTelkomsel.

Eftersom dess användning ibland är överflödig är det inte konstigt att många letar efter sätt att ändra sina kvoter chatt bli en Flash-kvot så att du kan använda internet så mycket du vill, här.

Så här byter du kvot Chatt Bli en internetkvot, kan användas för alla operatörer!

Innan du följer handledningen som ApkVenue kommer att dela rekommenderas att du ser till att din kredit är uttömd eller noll.

Detta för att förhindra att krediten sänks om du felkonfigurerar i applikationen, som i detta steg använder ApkVenue Anonytun vilket är ganska populärt.

Hur ändrar jag sedan paketet chatt bli ett internetpaket? När det är klart är det bättre att omedelbart se stegen här.

Steg 1 - Ladda ner Senaste Anonytun ansökan

  • Först och främst måste du ladda ner Ansökan Anonytun senaste som du kan få via länken nedan. Glöm inte att installera den på din Android-mobiltelefon, OK!
Apps Utilities Art Of Tunnel LADDA NER

Steg 2 - Utför Stealth-inställningar

  • Öppna Anonytun-applikationen tidigare och välj sedan ett alternativ Stealth-inställningar som är högst upp. Aktivera det först toogleStealth Tunnel.
  • Sedan fyller du i avsnitten Anslutningsprotokoll: SSL och Anslutningsport: 80. Då aktiverar du det toogleAvancerade SSL-inställningar och knacka Redigera SSL-inställningar för att gå till nästa steg.

Steg 3 - Utför avancerade SSL-inställningar

  • Du kommer att omdirigeras till fönstret Avancerade SSL-inställningar, gäng. Här behöver du bara aktivera alternativen True SSL (Anti DPI) och Spoof värd: Port.
  • Fyll i avsnittet Spoof värd: whatsapp.com och Spoof-port: 433. Om du har sparat inställningarna genom att trycka på OK och Spara på föregående sida.
  • Återgå till startmenyn, allt du behöver göra är att trycka på Ansluta för att börja ansluta. Då måste du bara kontrollera om paketet chatt klipp eller inte om metoden du gör fungerar, gäng.

Tillägg: Hur man ändrar kvot Chatt Bli en internetkvot fortfarande Arbetar?

Förutom att ändra kvoten chatt Som en internetkvot kan du initialt göra den här metoden för att komma åt blockerade webbplatser som liknar en VPN-applikations funktion.

Men frågan är om den här metoden fortfarande fungerar och Arbetar för 2020, gäng?

Fotokälla: telkomsel.com (Telkomsels chattpaket finns inte längre tillgängliga, som har ersatts av Combo OMG! Och Combo Sakti.)

Tyvärr, genom Jakas observationer, presenterar Telkomsel inte längre chatt- eller socialt maxpaket inuti buntning internetkvoten de erbjuder.

Dessutom har den här metoden att använda Anonytun relativt liten framgångsgrad. Detta beror på metoden som alltid ändras från tid till annan.

När allt kommer omkring, om du är framgångsrikt ansluten, betyder det inte att du får en internetanslutning av tillräcklig kvalitet för att användas för dina dagliga behov, vet du.

Tja, det är så man ändrar kvoten chatt vara den viktigaste internetkvoten beväpnad med Anonytun-applikationen, vilket visar sig ha en relativt liten framgångsgrad.

Dessutom klassificeras denna metod som olaglig eftersom den bryter mot de regler och överenskommelser som ges av leverantör telekommunikation som du använder, vet du.

Om du vill välja det bästa finns det faktiskt många val av internetpaket obegränsat till ett överkomligt pris som verkligen erbjuder en stor kvot. Bättre bara använda det, gäng!

Läs också artiklar om Internet eller andra intressanta artiklar från Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found