7 av de konstigaste & mest absurda filmerna genom tiderna, nej. 5 gillar du det mycket?

Förmodligen kan filmer ge publiken underhållning. Men filmerna nedan får dig att höja ögonbrynen i förvirring!

Vilka filmer gillar du att titta på, gäng? Visst en film som kan ge oss effekten av att vara glada, upphetsade, upphetsade, till och med väcka känslor.

Som en bildkonstform har filmen kommit långt för att förmedla budskapet i den.

Men ApkVenue garanterar att du kommer att känna dig blandad när du tittar på sju den konstigaste och mest absurda filmen genom tiderna under detta!

De mest konstiga och absurda filmerna

Filmerna nedan är garanterat mycket anti-mainstream. Troligtvis har du aldrig sett den här typen av filmer.

Rapportering från olika källor, här är en lista över de konstigaste och mest absurda filmerna genom tiderna!

1. Sleep (1964)

Fotokälla: Funktioner - Omvänd bild

ApkVenue ger dig en utmaning att titta på en film Sova den här! ApkVenue är säker på att du inte kommer att kunna se den här filmen förrän den tar slut.

Inte för att den här filmen har mycket sadistiskt och grymt adagen, men du kommer att känna dig uttråkad till döds när du tittar!

Hur kunde du inte, i mer än fem timmar kommer du att se den enda karaktären i den här filmen sova! Absolut inga andra aktiviteter genomfördes.

Filmen, som släpptes 1964, var regisserad av Andy Warhol med John Giorno i rollen.

2.Videodrome (1977)

Fotokälla: Screenrant

Om ett spöke kommer ut ur tv, vet du säkert att han heter Sadako. Vad sägs om tv som blir ett spöke och sprider skräck? Det är vad som händer i filmer Videodrom den här.

Släppt på 80-talet hittade en tv-producent vid namn Max en sändningssignal full av blodscener mycket störande.

Han har också ambitionen att hitta en signalkälla som innehåller många konspirationsteorier. Under utredningen fanns det många konstiga och onda organiska hallucinationer.

Denna film betraktas som en modern surrealistisk film med tekniska inslag eller så kallade tekno-surrealistiska. Trots att den var dålig kommersiellt fick filmen positiva recensioner.

3. Boxning Helena (1993)

Fotokälla: Amazon

Kärlek, när det blir en besatthet, kan vara en hemsk sak. Det är vad som händer i filmer Boxning Helena som släpptes på 1993-talet.

Historien säger, det finns en ensam kirurg som heter Nick Cavanaugh. Han blev kär i en kvinna som heter Helena. Tyvärr var kvinnan äcklad av honom.

En dag hamnade Helena i en motorolycka framför Nicks hus och bröt benen.

Nick kidnappar Helena och behandlar henne hemma. För att göra Helena hjälplös amputerade han båda benen.

När Helena försökte kväva henne bestämde Nick sig för att amputera Helenas händer! Verkligt pinsamt ja, gäng!

4. i min hud (2002)

Fotokälla: Horrormews

Känner du att du har en dålig vana? Förhoppningsvis är dina vanor inte lika dåliga som huvudpersonen i filmen I min hud den här.

Centrerad om en kvinnlig karaktär som heter Esther, börjar den här filmen när hon av misstag skadar benet på en väns fest.

Trots att skadan var ganska svår verkade Esther inte störd av skadan och fortsatte med festen.

Han behandlade fortfarande inte såret nästa dag. I själva verket blev han beroende av att ta sår och stympa delar av sin egen kropp!

Vad är värre? Ja, för Esther började höja köttbitarna hon strimlade sig för skojs skull! Den här filmen rekommenderas inte för de av er som lätt kräks.

5. Human Centipede: The First Sequence (2010)

Fotokälla: Forbes

Human Centipede: The First Sequence är en av de för sadistiska och motbjudande filmerna genom tiderna.

Regisserad av Tom Six, den här filmen berättar historien om en tysk kirurg som heter Dr. Josef Heiter som kidnappade tre turister för sitt experiment.

Vilket experiment? Experimentera för att kombinera de tre till att likna en tusenfot! Du gör detta genom att sy dem ihop så att offrets tre munnar delar ett matsmältningssystem.

Många filmkritiker tycker att filmen är helt motbjudande. Det finns faktiskt kritiker som vägrar att ge betyg!

6. Rubber (2010)

Fotokälla: IMDb

Superhjältefilmer kan se spännande ut eftersom motståndarna är coola, från Joker till Thanos. Men tänk om fienden är ett däck?

Det är förutsättningen för filmen med titeln Sudd som släpptes 2010. Denna indiefilm spelas på 90-talet.

Regisserad av Quentin Dupieux, den här filmen berättar historien om ett däck som heter Robert (yups, han har ett namn!) som inser att han har den psykiska förmågan att döda människor.

Sedan dess har han spridit terror i Kalifornien genom att stöta på människor och döda honom. Den här filmen kom också in på filmfestivalen i Cannes, vet du!

Kritikerna själva är indelade i två grupper, nämligen de som verkligen inte gillar den här filmen och de som beundrar den.

7. hummer (2015)

Foto med tillstånd av: Freaking Flicking

Den sista filmen på den här listan är Hummern gjord av regissören från Grekland, Yorgos Lanthimos. Han regisserade också filmen Dogtooth som inte är mindre bisarr.

Utgångspunkten för den här filmen får dig att höja ögonbrynen. Människorna som lever i den här filmen har bara 45 dagar på sig att hitta sin sanna kärlek.

Om det misslyckas? De kommer att förvandlas till det djur de väljer och kommer att få vandra ensamma för alltid.

Även om det låter konstigt är den här filmen faktiskt en form av satir på verkligheten i mänskliga relationer i allmänhet.

Om detta verkligen hände, på något sätt ödet för de odödliga singlarna som var där ute.

Inte alla särdrag i filmen ovan söker inte bara sensation. Det finns implicita meddelanden som vill ges till publiken.

Man kan säga att dessa filmer vågar göra något annorlunda och gå utöver gränserna för att göra filmer som publiken känner till.

För skaparna är filmer inte bara underhållning som är sagor eller fulla av moraliska budskap. Film är leveransen av den vision som ägs.

Tja, även om det mesta är svårt för allmänheten att förstå, hur som helst ...

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found