Dessa 5 applikationer tros kunna bryta sig in i android wifi

Därför kommer ApkVenue den här gången att diskutera 5 applikationer för att bryta in WiFi på Android så att de kan hjälpa dig att veta vilka metoder som är ...

Som vi alla vet är det verkligen kul att surfa på internet. Så bli inte förvånad om så många människor spenderar tiotals till hundratusentals rupier bara för att köpa internetkvot. Men naturligtvis kan inte alla köpa internetkvoter vilket är ganska dyrt för budget ägs är mycket minimal. Därför försöker många av dem få internetkvoter på olagligt sätt, till exempel att bryta in någons WiFi-lösenord.

Därför kommer ApkVenue den här gången att diskutera 5 applikationer för att bryta sig in i WiFi på Android så att det kan hjälpa dig att veta vilka sätt som oansvariga människor kan använda för att stjäla. Lösenord Offentlig WiFi, även din. Vilka är de 5 bästa wifi-breaker-applikationerna på Android? Kom igen, lyssna noga från det första!

  • Gör inte dessa 5 farliga saker när du använder gratis WiFi
  • WiFi är viktigare än sex? Detta är beviset!
  • Det visar sig att WiFi inte är hälsofarligt, detta är ett bevis!

5 applikationer för att bryta WiFi på Android

1. AndroDumpper

Fotokälla: Foto: AndroDumpper

Någon som vill lära sig hacka Android WiFi känner naturligtvis till applikationen AndroDumpper detta. Du kan få den här applikationen gratis i Google Play Butik. Den här applikationen bevisat effektiv hålla reda på lösenorden för ett WiFi-nätverk, särskilt WiFi-nätverk vars WPS är aktiv.

Du kan använda den här applikationen på din smartphone som redan är i ett tillstånd rot. I alla fall, Du behöver inte oroa dig om din smartphone inte har rotat, eftersom den här applikationen också du kan springa även på en smartphone utan rot.

2. WPS WPA-testare

Fotokälla: Foto: WPS WPA Tester

Samma är fallet med AndroDumpper, WPS WPA-testare också kapabel spåra WiFi-lösenord om WPS är inne läge på. När det gäller utseende och funktioner, enligt ApkVenue, skiljer det sig inte mycket från AndroDumpper, även om det definitivt finns några fördelar och nackdelar.

Jaka själv har redan provat den här appen att hacka angränsande WiFi och resultatet 100% slät. Du kan också köra den här appen på en Android utan rot. Om du är intresserad kan du ladda ner den på Google Play Butik.

VISA ARTIKLAR

3. WPS Connect

Fotokälla: Foto: WPS Connect

WPS Connect skiljer sig inte mycket från de två applikationerna ovan. Denna applikation har bevisat sig och är bra på det hacka WiFi Android. Också samma som de två applikationerna tidigare, du kan använda den här applikationen på en smartphone som inte har rotat.

Men nackdelen är att om din smartphone inte har rotat, kommer din smartphone att göra det ansluter automatiskt till internetnätverket, men du kan inte ta reda på WiFi-lösenordet. Under tiden, för rotade smartphone-användare, är lösenordet visas på skärmen efter att ha lyckats bryta in sig.

4. WPSApp

Fotokälla: Foto: WPSApp

Den här appen skiljer sig lite från Android WiFi-hackmetoden ovan. Enligt Jaka är detta lättare att använda. Problemet med att spåra lösenord, ApkVenue har bevisat det själv på Jakas smartphone och går fint. För att spåra WiFi-lösenord är denna applikation tillgänglig i två lägen, nämligen läge rot och mode ingen rot, vilket innebär att du fortfarande kan använda den här applikationen på en smartphone som inte är rotad.

5. WiFi WPS Unlocker

Fotokälla: Foto: WiFi WPS Unlocker

Den senaste WiFi-breaker-applikationen, ApkVenues version, är WiFi WPS Unlocker. Denna applikation är också ganska kraftfull och enligt ApkVenue snabbare när det gäller spårning av lösenord. Nackdelarna med denna ansökan är dock bara spring i en rotad Android-enhet. Så för de av er vars Android inte har rotat är det tvingat måste vara rot din smartphone först så att du kan prova den här applikationen.

Tja, det finns 5 applikationer som kan bryta sig in i WiFi på Android. Men kom ihåg, missbruk inte det. Det är bättre om du använder det för att ta reda på dess svagheter och förhindra att ditt lösenord blir stulet. Vad tycker du om detta? Dela med sig om du har andra åsikter eller förslag ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found