hur man spelar tunga spel med Intel HD-grafik

hur man spelar tunga spel smidigt med Intel HD Graphics. Så att du vet hur och hur du spelar tunga spel på en bärbar dator eller PC ..

För dig som fortfarande använder gamla datorer / bärbara datorer eller egna bärbara datorer till ekonomiska priser, måste du vara medveten om att de flesta av dessa bärbara datorer använder Intel-grafikchips som en köksbana för skärmar.

Tyvärr är GPU endast lämplig för daglig användning, som att skriva, titta på film eller spela lätta spel. Men om du vill spela tunga spel, kan du använda det Intel HD-grafik? Det är klart jag kan. Genom följande artikel kommer vi att ge dig tips eller hur du spelar tunga spel smidigt med Intel HD Graphics. Så att du vet hur och hur du spelar tunga spel på din bärbara dator eller dator smidigt.

  • Hur man förbättrar prestandan på den inbyggda Intel HD VGA för att vara som ATI Radeon
  • Vill du köpa en Intel Compute Stick? Här är 6 fördelar och nackdelar du behöver veta
  • Cool, Intel visar upp en knappstor dator

Hur man spelar tunga spel med Intel HD-grafik

1. Använd alltid den senaste drivrutinen

Även om den här första lösningen är ganska kliché att diskutera, finns det fortfarande många som glömmer den. Intel och tillverkare pommes frites annan grafik alltiduppdateringförare hans grafik regelbundet. Det är användbart att ge en lösning om förare tidigare haft buggar liksom störande nog.

I standard, förare det kan varauppdatering automatiskt via Windows Update. men om den inte laddas ned automatiskt kan du fortfarande göra det manuellt via den officiella webbplatsen från Intel.

2. Ställ in grafiska egenskaper

Nästa är hur man optimerar inställningarna från Intel HD-grafik genom Grafikegenskaper. Högerklicka på skrivbordet och välj sedan Grafikegenskaper. Välj menyn i den 3D.

Ändra alternativ Allmänna Inställningar Blir Anpassade inställningaroch flytta kryssrutan Anti-Aliasing till Avstängning mot aliasing. När Anti-Aliasing-funktionen är aktiverad fungerar den faktiskt för att jämna ut böjd grafik så att de inte verkar trasiga eller vinklade. Men han kan minska ram och övergripande spelprestanda.

Ett annat alternativ för att förbättra grafikprestandan för Intel HD Graphics är att flytta Allmänna Inställningar på plats Prestanda.

3. Ställ in ströminställningar

Öppna huvudsidan igen från Grafikegenskaperoch välj Kraft. På alternativ Inkopplad, flytta kryssrutan till Inställningar Maximal prestanda för prestanda spel bättre.

Om du tvingas spela tunga spel i batteriläget på din bärbara dator kan du också optimera inställningarna. välja På batterioch ta sedan bort kryssrutan från Grafiska kraftplaner i läge Maximal prestanda. Flytta även alternativ Förlängd batteritid för spel i läge Inaktivera.

4. Minimera skärminställningarna i spelet

Slutligen måste du också sänka alla inställningar för displayen (Display / Graphic) i spelet du vill spela. Släpp alla alternativ i läge Låg så att spel kan bli bildrutor per sekund bättre på bekostnad av bildkvaliteten.

Således gjorde vi den här informationen om tips eller hur man spelar tunga spel, bara genom att använda den bärbara datorn som använder den Intel HD-grafik. Finns det ett steg vi glömde bort? Glöm inte att också ge din åsikt i kommentarfältet nedan.

Appar Drivrutiner och smarttelefoner LADDA NER. Artur Kuzyakov

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found