5 enkla sätt att skapa Android-applikationer utan kodning

Om du vill ha din egen Android-applikation direkt utan att behöva lära dig att koda först, nedan har vi sammanställt 5 lämpliga webbplatser för att skapa Android-applikationer utan kodning.

Denna andra, Android har blivit ett av de operativsystem som har flest användare i världen och slår andra operativsystem som också är populära som iOS och Windows. Därför är en av de rätta medierna för att popularisera våra produkter, webbplatser eller artiklar via denna Android.

Som vi redan vet att Android-applikationer har en APK-förlängning, och hittills skapas de ofta med Android Studio-applikationen. Om du vill ha din egen Android-applikation direkt utan att behöva lära dig kodning först, sedan nedan har vi sammanställt 5 fantastiska webbplatser för att skapa Android-appar utan kodning.

  • [UPPDATERING] 5 bästa applikationer för att spara ditt Android-internminne
  • Dessa 3 applikationer kan göra din Android mer AVANCERAD än iPhone

5 enkla sätt att skapa Android-applikationer utan kodning

1. AppsGeyser

Som en öppning från lista vi den här gången heter en webbplats AppsGeyser. Denna webbplats hjälper dig professionellt att skapa den första Android-baserade applikationen. Det kan konvertera innehåll till appar och till och med ger dig möjlighet att tjäna pengar.

AppsGeyser är perfekt för att arbeta på applikationer såväl som att tjäna pengar på dem på ett enkelt sätt. Läs vår nästa artikel om AppGeyser genom en artikel med titeln Hur man skapar Android-applikationer utan kodning.

2. Appypie

Nästa är det något coolt. Namnet är Appypie, och de tillhandahåller anläggningsbaserade moln för att skapa Android-applikationer utan att du behöver lära dig kodning alls. Utan att ens behöva installera programvara vad som helst på datorn.

Appypie hänge användare på ett sätt som är enkeloch generera baserade applikationer HTML5 som kan köras på Android, iPhone, iPad, Windows Phone och Blackberry.

3. Buzztouch

På tredje plats där programvara med öppen källkod som heter Buzztouch. programvara som skapades massor för att fungera på iPhone-, iPad- och Android-applikationer är användbart att jämföra med Programvaruutvecklarpaket standard från iOS eller Android.

4. Appyet

Om du redan har din egen webbplats eller blogg och vill skapa en version av Android-applikationen, då Appyet riktigt rätt. Han kan göra vilken webbplats och blogg som helst inbyggd app kompatibel med Android.

Enkelt och gratis, det är mervärdet för Appyet.

5. Appclay

AppClay vara omslaget till lista oss den här gången. programvara detta utarbetades av Shephertz Technologies och bli en cool och enkel anläggning för att skapa Android-applikationer utan att behöva kodning och utan att ens behöva installera programvara något.

Precis som alla andra tjänster genererar Appclay inbyggd app för Android baserat på HTML5.

Det finns 5 webbplatser som du kan använda för att skapa Android-applikationer gratis och enkelt utan att behöva kodning. Finns det något vi saknat? Glöm inte att också ge din åsikt via kommentarfältet nedan.

Källa: Techviral

Alephzain Apps utvecklarverktyg LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found