hur man blir känd och får pengar från icke-olive-applikationer

Så för dig som verkligen finns och har högt självförtroende kan du tjäna pengar genom att bli värd på Nonolive och naturligtvis har du möjlighet att bli känd.

Utvecklingen av Internet, som blir alltmer avancerad, har följts av ju lättare det är att tjäna pengar via exempelvis internet Youtube, bloggare eller genom Instagram. Det finns många sätt som kan användas för att få pengar via internet. Den här gången finns det en streamingapplikation för de som är aktiva på sociala medier som heter Nonolive.

Icke-oliv är en applikation live streaming video som låter användare spela in aktiviteter och sända live. Det som är unikt med denna Nonolive är var och en Värd kan samla in virtuella gåvor ges av sina fans på Nonolive-applikationen och byter ut den mot Rupiah direkt från applikationen.

  • Hur man får fickpengar med en smartphone
  • 5 sätt att få miljoner rupier bara genom att spela spel
  • Snapchat vs Snow selfie-videofilterkonkurrens, vilken är den mest spännande?

Hur får jag pengar från icke-aktiva applikationer

  1. Ladda ner och installera programmet Nonolive först

    TANG INTERNET Browser Apps LIMITED DOWNLOAD
  2. Öppna fliken Mig längst ned till höger Logga in. Inloggningen i sig kan använda Facebook, Twitter, Google+ eller använda ett telefonnummer genom att göra det Bli Medlem först.

  3. För att börja spela in en video kan du trycka på knappen i mitten och sedan fylla i titeln, du kan också ändra omslaget och sedan välja Gå och lev.

  4. Medan du sänder kan du visa dina färdigheter eller du måste försöka attrahera deras uppmärksamhet för att ge virtuella gåvor.

  5. Mer och mer Virtuell gåva vad du får, desto större mängd pengar kan du få när du byter ut den virtuella presenten.

Inte sällan många som lyckas få massor av pengar, det finns till och med en av värdarna som är ganska kända på Icke-oliv heter Jessica, som är student, kan få mer än 10 miljoner rupier per månad från utbytet Virtuella presenter skickas genom sina fans.

Så för dig som verkligen finns och har högt självförtroende kan du tjäna pengar genom att bli värd på Nonolive och naturligtvis har du möjlighet att bli känd.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found