De 5 bästa Android-antivirusprogrammen 2017

Genom den här artikeln ger ApkVenue en lista över de bästa Android-antivirusprogrammen 2017. Vilken är din favorit?

En värld av prylar är full av innovationer från Android-smartphones. Därför är det möjligt att många applikationsutvecklare fortsätter att experimentera för att tillgodose deras behov. Likaså för Android-antivirusprogram.

Genom denna artikel kommer ApkVenue därför att ge en lista över de bästa Android-antivirusprogrammen 2017. Vilken är din favorit?

  • 10 bästa Android-antivirusprogram för din smartphone
  • De 10 bästa Android-antivirusprogrammen 2016
  • 10 bästa Android Antivirus och Anti Malware 2015

De 5 bästa Android-antivirusprogrammen 2017

1. IObit Applock - Sekretessskydd

IObit Applock - Sekretessskydd är det bästa Android-antivirusprogrammet som du kan installera på din favorit Android-smartphone. Den här applikationen kan ge en känsla av lugn eftersom du aldrig mer kommer att förlora data som äts av virus eller skadlig kod.

Därför, ladda ner den senaste IObit Applock så att din Android-mobiltelefon inte lätt kan brytas in.

IObit Applock Team Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

2. CM Security AppLock Antivirus

Nästa bra Android-antivirus är CM Security AppLock Antivirus. Detta antivirusprogram kommer att ge din smartphone skydd mot systemets sårbarheter och skanningsapplikationer som vanligtvis nyligen installerats.uppdatering.

Så, ladda ner det senaste CM Security AppLock Antivirus så att din Android-telefon förblir säker.

Cheetah Mobile Antivirus & Security Apps LADDA NER

3. AVG Antivirus Security - GRATIS för Android

Vem känner inte till AVG-antivirusprogrammet? AVG Antivirus Security - GRATIS för Android så en av de bästa antivirusprogrammen för Android 2017, vet du. Dessutom är denna applikation gratis, gillar du den gratis?

Så vad väntar du på, ladda ner den senaste AVG Antivirus Security - GRATIS för Android så att din Android-telefon förblir stabil.

AVG Technologies LADDA NER Antivirus- och säkerhetsappar

4. Skärmskydd - Spionskydd

Det näst bästa Android-antivirusprogrammet 2017 är Skärmsköld - Spionskydd. Detta antivirusprogram för Android-smarttelefoner är mycket användbart för att skydda känsliga data som bankdata.

För att inte oroa dig för mycket, ladda ner det senaste Screen Shield - Spy Spy så att din Android-telefon inte är hackad.

Antivirus- och säkerhetsappar Ouadban Youssef LADDA NER

5. Ghost Push Trojan Killer

Ett annat effektivt Android-antivirusprogram är Ghost Push Trojan Killer. Denna applikation fungerar som ett skydd förstärkare till en högre nivå från Trojan-virus attacker som anses vara mycket farliga, naturligtvis för Android-användare.

Var inte offer för trojanska virus! Därmed, ladda ner den senaste Ghost Push Trojan Killer så att din Android-smartphone inte äventyras.

Cheetah Mobile Inc Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

Där har du det, det bästa Android-antivirusprogrammet 2017. Glöm inte att läsa artiklar om Antivirus och andra intressanta artiklar från Jofinno Herian.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found