hur man förlänger Indosats aktiva period (uppdatering 2020)

Hur man förlänger Indosats aktiva period kan göras genom flera metoder även utan kredit. Kolla in hur du köper hela Indosat aktiva perioden här! ⬇️

Ett av sätten att förlänga Indosats aktiva period är genom köp Indosat aktiv period, är nu som de flesta användare gör.

Hur inte, för att du ska kunna fortsätta att njuta av Indosats internetpaket som erbjuds till överkomliga priser måste du verkligen ha en tillräcklig kortaktiv period, gäng.

Problemet är dock att för närvarande genomförs nästan alla kommunikationsaktiviteter med hjälp av internetkvoter istället för pulser, så vi fyller sällan på och gör att den aktiva perioden inte ökar.

Men lugna dig bara! ApkVenue har några knep, du vet hur man förlänger Indosats aktiva period utan kredit eller med den senaste 2020-krediten. Nyfiken? Kom igen, låt oss se följande diskussion!

Insamling av sätt att förlänga Indosats aktiva period (uppdatering 2020)

Inte mycket annorlunda än hur man ställer in Indosat APN, hur man förlänger Indosat Ooredoos aktiva period, oavsett om det är IM3 Ooredoo eller Mentari Ooredoo, kan också göras på flera sätt.

Du kan välja tre sätt att köpa Indosat aktiv period enligt dina behov och även din kreditstatus eller internetpaket som fortfarande är aktivt just nu.

Alla metoder som ApkVenue delade den här gången har sina egna fördelar och nackdelar på grund av deras olika egenskaper. För mer information, se bara diskussionen nedan.

Hur man förlänger Indosats aktiva period utan kredit

Om du inte har pengar längre, kan du också förlänga Indosats aktiva period utan kredit loh, gäng. Denna metod kan användas om du har mer än 1 Indosat-kort.

Hur gör du det då? Tricket är att överföra Indosat-kredit. Om du har två Indosat-nummer kan du också överföra din kredit från ett nummer till ett annat.

Du kan använda detta sätt för att förlänga Indosats aktiva period utan kredit när du inte behöver fylla på.

Följande är en tabell över antalet aktiva perioder som du får om du får en leverans eller överföringskredit.

Överför nominelltAktiv period
0 - 1.9990 dagar
2.000 - 4.9990 dagar
5.000 - 9.9993 dagar
10.000 - 19.9997 dagar
20.000 - 49.00015 dagar
50.000 - 99.99922 dagar
100.000 - 149.00030 dagar
150.000 - 199.00045 dagar

Efter att kreditöverföringsprocessen har slutförts, utöver mottagandet av kredit, kommer mottagaren också automatiskt att förlänga Indosats aktiva period enligt det nominella värdet i tabellen ovan.

Avgiften för att göra denna kreditöverföring är 600 IDR för varje transaktion och debiteras avsändaren. Du måste också ha varit en aktiv användare i minst 181 dagar.

Både avsändare och mottagare måste vara i en aktiv period (förutom Matrix Ooredoo). Så du kan göra den här metoden när du närmar dig slutet av din aktiva period.

Hur man överför Indosat-kredit

Om du har två Indosat-nummer kan du följa stegen som ApkVenue beskriver nedan för att kunna använda hur du förlänger Indosats aktiva period gratis.

Steg 1 - Skicka SMS till 151

  • Skicka ett SMS till 151 med följande format: ÖVERFÖRINGAR[Plats]mobilnummer[Plats]NOMINAL PULS

Steg 2 - Ange token

  • Därefter kommer kreditgivaren att få ett SMS-svar från operatören i form av en TOKEN-bekräftelse för att behandla kreditöverföringen.

Svara eller skicka ett annat SMS till 151 med följande format: OK[Plats](TECKEN). Exempel: OK 1234 då skicka till 151.

Steg 3 - Kreditöverföring framgång!

  • Du (som kreditens avsändare) kommer att få ett SMS-meddelande om lyckad kreditleverans.

Som en anteckning, En avgift på 600 IDR kommer att debiteras för varje kreditöverföring.

VISA ARTIKLAR

Hur man förlänger den aktiva perioden på ett Indosat-kort genom att fylla på kredit

Ett alternativ till att förlänga Indosats nästa aktiva period är att köpa eller fylla på kredit.

Du kan köpa påfyllningskuponger i mobiltelefondiskar, bankomater, mobilbank, internetbank, GO-Pay, OVO, Kredivo och många fler.

Denna metod för att förlänga Indosats aktiva period är verkligen det vanligaste sättet att göra det. Om du regelbundet fyller på din kredit minst en gång i månaden behöver du inte oroa dig för den aktiva perioden.

Följande är den nominella Indosat-kupongen (IM3 och Mentari) tillsammans med den totala aktiva perioden som erhålls vid laddning.

NominellAktiv period
5.0007 dagar
10.00015 dagar
25.00030 dagar
50.00040 dagar
75.00045 dagar
100.00060 dagar
150.00090 dagar
250.000*120 dagar
500.000*120 dagar
1.000.000*120 dagar

Som en anteckning, * endast tillgängligt för Mentari Ooredoo och den maximala ackumulerade aktiva perioden på kortet efter påfyllning med en Indosat Ooredoo-kupong är 90 dagar.

Hur man köper Indosat aktiv period med kredit

Om du fortfarande har mycket kredit men den aktiva perioden snart tar slut kan du köpa den aktiva perioden med kredit.

Denna metod för att förlänga den aktiva perioden på ditt IM3- eller Mentari-kort är lämpligt om ditt Indosat-nummer är det andra numret och du sällan använder den kredit du köper.

Stegen för att köpa Indosats aktiva period är också ganska enkla. Här är stegen du kan följa för att göra det.

  • Öppna applikationen SMS / Meddelande / Meddelande, skriv sedan ett nytt meddelande och skriv aktiv3. Efter det, skicka till 555 för att öka den aktiva perioden på 3 dagar.
  • Under tiden, om du vill öka den aktiva perioden på 14 dagar, skriv SMS aktiv14 sedan skicka till 555.
  • För att förlänga Indosats aktiva period med 30 dagar, skriv SMS aktiv30 sedan skicka till 555.
SMS-formatKreditavgiftAktiv period
Aktiv32.0003 dagar
Aktiv145.00014 dagar
Aktiv3010.00030 dagar

Hur man kan öka Indosats aktiva period genom att utbyta poäng

Point exchange är nu ett av de program som nästan alla telekommunikationskortleverantörer har för sina kunder, inklusive Indosat-kort.

Genom att använda detta program kan du också lägga till Indosats aktiva period som tar slut utan att du behöver spendera pengar eller kredit, aka gratis, gäng.

Innan du utbyter poäng med en aktiv period, se dock till att du också har tillräckligt många poäng. Där det minsta antalet poäng som kan bytas ut under aktiva perioder är 25 och tillämpar multiplar.

Hur man förlänger Indosats aktiva period 2020 genom att utbyta dessa poäng är också mycket enkelt. Du behöver bara skicka ett SMS med MA (mellanslag) Totalt antal poäng, skicka sedan till 7887.

Fotokälla: android62

Istället för poängen du har kvar att stapla och Indosat-kortet dör för att det tar slut på aktiv period är det bättre att använda detta trick för att förlänga det.

Så här förlänger du Indosat Ooredoos aktiva period (IM3 och Mentari). Metoden som ApkVenue delar den här gången kan du använda den efter dina behov.

Bara ett tips, om du vill hålla ditt nummer aktivt bör du regelbundet fylla på det en gång i veckan eller en gång i månaden.

Under tiden, för de av er som letar efter ett sätt att förlänga den aktiva perioden av Indosat-kvoten gratis, tills nu finns det inget sätt att göra detta, gäng.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och lycka till med att förlänga den aktiva perioden på ditt kort!

Läs också artiklar om Indosat eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found