De 5 bästa RAM-förbättringsapplikationerna för alla typer av Android

Har du problem med en liten RAM-kapacitet? Lugna dig, killar. Här är det bästa RAM-förstärkarprogrammet för alla typer av Android-telefoner. Garanterad mer lättnad!

Bagge på en smartphone är en viktig sak som berör användare. RAM-kapacitet oerhört påverkar smartphone-prestanda.

Ju mer RAM som är inbäddat i en smartphone, desto bättre blir dess prestanda.

Smartphone-användare klagar ofta över långsam enhetsprestanda och skapar aktivitet göra flera saker samtidigt eller spela ett spel att vara inte jämn.

Detta orsakas av otillräcklig RAM-kapacitet eller så kan RAM inte rymma antalet applikationer så att kapaciteten blir full.

Tja, om du ofta upplever problem som ovan, har ApkVenue en lösning för att öka din RAM-minne via Följande 5 applikationer. Vilka är applikationerna? Kom igen, se recensionerna!

5 bästa RAM Booster-applikationer för Android

1. <2 GB RAM Booster (snabbast)

Den här applikationen är mycket användbar för de av er som använder en liten RAM-smartphone men vill spela spel som klassificeras som tunga. <2 GB RAM Booster (snabbast) kan effektivisera Android-prestanda med bara ett tryck, utan att behöva utföra lager av komplicerade processer.

Du kan också använda den här applikationen på smartphones som inte är detrot. Med denna applikation, RAM-kapacitet på din smartphone som om det ökar eftersom smartphone-prestanda är smidig och säker att använda även för att spela tunga spel.

Du kan ladda ner ansökan nedan här:

Ladda ner Vivek Warde Apps Utilities

2. RAM Manager

RAM Manager är ett program för att optimera och öka smarttelefonminnet. Du kan använda det här programmet för att skapa minne mer gratis så att RAM-kapaciteten ökar praktiskt taget.

RAM Manager kan också minska långsamhet och öka hastigheten så att multitasking-aktiviteter och spel är smidiga.

Dessutom finns det flera funktioner i denna applikation som du kan använda för att ta reda på information om minnet på en smartphone.

Du kan ladda ner applikationen nedan här:

Verktyg för appar De smarta projekten LADDA NER

3. Smart Booster Pro

Smart Booster Pro hjälper till att lösa problemet med liten smartphone-RAM. Denna app kommer att utföra cacherengöring och SD-kort snabbt och optimera din enhet genom att vila och inaktivera appar som du inte längre använder.

Smart Booster Pro erbjuder också RAM-boost på ett enkelt sätt att göra RAM-kapaciteten bredare.

Du kan ladda ner applikationen nedan här:

Apps Utilities AntTek Mobile DOWNLOAD

4. RAM Booster eXtreme

Den här applikationen ökar inte bara hastigheten utan också kontroll RAM på din smartphone.

RAM Booster eXtreme utför rengöring med bara ett klick och styr RAM-användningen så att RAM-kapaciteten verkar öka tack vare smarttelefonens prestanda som blir jämnare och långt ifrån släpande ord.

Du kan också välj boost-nivån allt från normalt, starkt till extremt. Du behöver inte oroa dig för den här appen är säker och kommer inte att störa applikationen på smarttelefonen.

Du kan ladda ner ansökan nedan här:

Apparverktyg LADDA NER 8JAPPS

5. RAM-expanderare

RAM-expander du kan använda den som ett alternativ till att öka smartphone-RAM i den meningen att RAM-kapaciteten är bredare och inte full. Denna applikation kommer att vara till stor hjälp för smartphones som inte rymmer för många applikationer.

RAM Expander kan också skapa swap-filer för virtuella datorer upp till kapacitet 4 GB. Detta kommer att göra att RAM blir mer tom även om den är fylld med många applikationer och gör multitasking-aktiviteter och att spela tunga spel mjukare.

Du kan ladda ner ansökan nedan här:

Apps Utilities HighApps Devoloper LADDA NER

Det är 5 bästa RAM-booster-appar för Android. För de av er som har en smartphone med litet RAM, har ni installerat en av applikationerna ovan? Dela med sig din åsikt i kommentarfältet ja!