De 10 mest avancerade apparna för Android-bildredigering 2018

Levitation är en av de kreativa fotografiteknikerna, vill du producera fantastiska levitationsfoton? Här är de 10 mest sofistikerade Android Floating Photo Editing-applikationerna 2018.

Levitation är en teknik i fotografivärlden som låter dig få objektet som fotograferas att se ut som om det är flytande. Levitation foton detta är ganska populärt bland ungdomar så att de kan se coola ut.

Hur får du sedan en person eller ett objekt att se ut att flyga? Vid tillverkning kan denna teknik göras genom att använda redigeringsprocessen flytande fotoredigeringsapp eller utan redigering (manuell), nämligen genom att hoppa, men inte vanligt hoppa.

  • Särskild! Så här skapar du tvillingfoton på en Android-smartphone
  • 35 Senaste fotoredigeringsprogrammen 2016
  • 15+ professionella fotograferingstips och tricks med hjälp av en smarttelefonkamera

Flytande fotoredigeringsapp för Android 2018

För grundläggande tips om levitation kan fototekniker ses här. Här har ApkVenue sammanfattat 10 flytande fotoapplikationer att göra Levitasi foton.

1. Klon kamera

Den första flytande fotoredigeringsapplikationen för Android är Klon kamera. Som namnet antyder kan Clone Camera användas för att skapa tvillingfoton och naturliga flytande foton. Med den flytande fotoapplikationen kan du naturligtvis skapa fler idéer för att skapa fantastiska levitationsfoton. För mer information kan du läsa följande artikel: Hur man gör foton flytande i luften utan Photoshop-hjälp.

Appar Photo & Imaging Map-vision NEDLADDNING

2. Levitation Photography

Okej, fortsätt med nästa flytande fotoapplikation Levitation Photography Camera. Ta det lugnt, Levitation Photography Camera är väldigt lätt att använda för att redigera och skapa levitationsfoton. Så det fungerar behöver du bara ta två bilder från samma bakgrund. Först tar du ett foto utan ett objekt, sedan tar du ett nytt foto med den pose du vill ha.

3. PicSay Pro - Fotoredigerare

Förutom att kunna göra upp och upp foton videoklipp Coldplay, PicSay Pro - Fotoredigerare kan också göra levitationsfoton. Metoden är nästan som att redigera ett flytande foto med Clone Camera och Levitation Photography Camera, som kräver två foton. Väl, verktyg som används är infoga bild och radergummi.

Shinycore foto- och bildappar LADDA NER

4. PicsArt Photo Studio

Nästa flytande fotoapplikation är PicsArt fotostudio. Den här appen ger allt du behöver för att skapa unika foton. Inklusive att göra levitationsfoton, göra konstnärliga foton och andra coola fotoredigeringar. PicsArt Photo Studio har ett stort urval av effekter, så du behöver inte vara rädd för att ta slut på filter när du redigerar foton.

PicsArt foto- och bildappar LADDA NER

5. Bakgrundsgummi

Prata om foton med bakgrund transparent, vanligtvis behöver vi programvara Photoshop för att ta bort fotobakgrunden. Men nu även på en Android-smartphone kan du göra det med hjälp av en applikation Bakgrundsgummi. Fördelar med foton med bakgrund genomskinligt i sig är att du enkelt kan klistra in det på andra foton för att skapa unika foton, inklusive att skapa levitationsfoton. Så du måste bara ändra bakgrund endast fotot. För mer information kan du läsa handledningen här: Enkla sätt att ta bort din fotobakgrund på Android.

Appar Photo & Imaging handyCloset Inc. LADDA NER

6. PhotoLayers

När du har gjort ett genomskinligt foto med hjälp av applikationen Background Eraser. För att redigera foton eller klistra in dina bilder i den bild du valt måste du nu installera programmet PhotoLayers. Man kan säga att den här flytande fotoprogrammet Background Eraser och PhotoLayers är ett paket. Dessutom måste du installera båda för att göra levitationsfoton. Det är enkelt, välj bara Ladda en bakgrundsbild och välj fotot för att fungera som bakgrund ny. Sedan Lägg till foto, lägg till fotot som du har tagit bort bakgrund-hans.

Foto- och bildappar LADDA NER SimplerApps

7. Pixlr Express

Nästa flytande fotoredigeringsprogram för Android är Pixlr Express utvecklat av Autodesk. Pixlr Express är väldigt lätt att använda och kommer med mycket verktyg sofistikerad. Så att de resulterande flygande fotoredigeringarna kommer att se vackrare ut. Autodesk själv är allmänt känd som en utvecklare programvara design som AutoCAD och 3ds Max.

Appar Video och ljud Autodesk Inc. LADDA NER

8. höghastighetskamera (GIF, burst)

Som ApkVenue nämnde ovan kan levitation fotograferings tekniker göras med hjälp av en redigeringsprocess eller utan redigering (manuell). För att göra levitationsfoton utan att redigera behöver du naturligtvis en kamera med hög hastighet för att ta bilder. En av dem är med Höghastighetskamera (GIF, Burst), det här är ett kameraprogram som har förmågan att ta så mycket som 40 bilder per sekund. Intressant kan du också spara de resulterande bilderna i HD-upplösning.

9. Footej-kamera

Footej-kamera är en kameraprogram med ett rent, enkelt gränssnitt och mycket lätt att använda. Bortsett från det är Footej Camera också utrustad med kompletta inställningar och fotograferingslägen. En av dem är burst-läge upp till 20 foton, vilket kan hjälpa dig att skapa flytande foton.

10. Snabb burst

Snabb burst Detta är ett kameraprogram med funktioner som du kan använda för att skapa flytande foton. Fast Burst är mycket användbart för de av er som har en hög anda av fotografi för att göra levitationsfoton med olika idéer. Fast Burst-kameraprogrammet har också en mängd olika funktioner skjutläge, bland andra Ett enda skott, full burst, förskottoch rörelseutlösare. Förutom det kan du också lägga till olika filter, ramar, text och många andra.

Det är 10 av de bästa flytande fotoredigeringsapparna för Android JalanTikus-versionen som kan göras med redigeringsprocessen genom det flytande fotoredigeringsprogrammet eller utan redigering med hopptekniken. För att producera fantastiska levitationsfoton krävs kreativitet och hårt arbete. Resultaten garanterar dock att många människor gapar och du kommer säkert att få beröm. Ha ett bra försök!