så här köper du en applikation i den lagliga free play-butiken

Applikationer för Android-systemet är många och sofistikerade. Men tyvärr är inte alla dessa appar gratis. Faktum är att de riktigt bra grejerna, vanligtvis betalas dessa appar. Lösningen, låt oss se hur man köper applikationer gratis i Play Store

Android är det smartaste operativsystemet i världen idag. En av de saker som gör det till en favorit är på grund av de många sofistikerade applikationerna för Android.

Applikationer för Android-systemet är många och sofistikerade. Men tyvärr är inte alla appar gratis. Faktum är att de riktigt bra, vanligtvis betalade appar. Lösningen, låt oss se hur man köper en laglig, gratis applikation i Play Store.

  • 7 bästa Android-appar under 10 MB
  • Underbar! Denna applikation kan ersätta 6 andra Android-applikationsfunktioner
  • Supersnabbt sätt att öppna applikationer på Android

Hur man köper applikationer i Legal Free Play Store

Fotokälla: Bild: MobiPicker

Som ApkVenue sa är denna metod laglig eller officiell från Google. Så du behöver inte oroa dig, för ApkVenue berättar inte hur du ska korta eller liknande. Så att du inte blir upphetsad, se bara hur du köper applikationer i följande gratis Play Store ...

Steg för att köpa applikationer gratis i Play Store

Steg 1

Ladda ner och installera programmet som heter "Google Opinion Rewards". Du hittar inte denna applikation på Google Playstore, du kan ladda ner den via följande länk.

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER

Steg 2

Öppna programmet som du just installerade och fyll i dina personuppgifter.

Steg 3

När ditt konto har skapats, vänta tills Google gör en undersökning. Om det finns en undersökning kommer en anmälan.

Steg 4

Om det redan finns en enkätanmälan, följ och fyll i en enkel enkät från Google. När du är klar går pengarna direkt till "Google Play-kredit".

Steg 5

När du kan och samla in pengarna kan du spendera dem på valfri applikation "PlayStore".

Även om det är enkelt har det här sättet att köpa appar gratis i Play Store en nackdel. Svagheten är att du måste vara lite tålmodig. Ha ett bra försök! Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till Play Store eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found