så låser du upp en Android-smartphone med din röst

Att låsa upp ett smarttelefonlösenord med ett mönster eller en PIN-kod kan snookas på av andra människor så att det lätt kan upptäckas. Så vad sägs om ljud? Genom att använda ett röstlösenord blir vi säkrare på grund av ljud

Säkerhet är naturligtvis mycket viktigt för varje smartphone-användare. Varje användare har sitt eget sätt att säkra sin smartphone. Som att aktivera ett lås med ett lösenord eller mönster eller fingerrörelser. Faktum är att inte få användare installerar tredjepartsapplikationer för att få mer garanterad säkerhet.

Men lås smarttelefonen med ett lösenord också mönster det är inte helt säkert. Om andra känner till vårt lösenord kommer de enkelt åt den smartphone vi har. Så för att våra smartphones ska vara säkrare bör vi försöka använda lösenord med våra röster. Hur? Kolla in det här!

  • 6 Lätt att gissa Android-mönsterlås och hur man skyddar dem
  • Hur man stänger av och låser Android-skärmen automatiskt med dubbeltryck
  • Hur låser du Android automatiskt när du sätter i väskan

Låsa upp smarttelefonen med röst

Lås upp smarttelefonlösenord med mönster eller PIN-koden kan snoas på av andra människor så att den är lätt känd Så vad sägs om ljud? Genom att använda ett röstlösenord blir vi säkrare eftersom rösten naturligtvis inte kan ses. Det kan höras, men alla har en annan röst.

Hur man öppnar en smartphone med röst

Så så att du inte är nyfiken, låt oss se steg för steg för att låsa upp med följande ljud:

  • Ladda ned och installera först röstlåsskärmen via länk nedanför detta:
Apps Produktivitet Onex Softech LADDA NER
  • Öppna programmet och välj sedan ett avsnitt Lås upp inställningar.
  • Därefter ser du mikrofonknappen. Tryck på knappen för att aktivera röstlåset mikrofon säg sedan lösenordet som kommer att användas för att låsa upp det.
  • Ange sedan lösenordet om vår röst inte känns igen.

  • För att aktivera det, gå till Inställningar och slå på knappen Låsskärm.

  • Försök sedan låsa din smartphone och se vad som händer. Smarttelefonen öppnas inte om du inte använder det röstkommando som vi har ställt in!

Tja, det är ett av de säkra sätten att låsa våra smartphones. Om din röst plötsligt blir oläslig, använd PIN-koden för säkerhetskopia som du angav tidigare. , lycka till! : D


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found