ett kraftfullt sätt att ta bort virus från din dator utan att installera ett antivirusprogram

Tack vare tekniska framsteg kan vi nu utföra virussökning utan att vi behöver installera ett antivirusprogram. Vill du veta hur? Kolla in det fullständiga efter Jakas recension.

Ett datavirus är en programvara kan reproducera sig själv i syfte att sätta in dig själv i ett program eller en fil på datorn. Naturligtvis vet vi alla att detta virus kan orsaka en mängd olika problem, som systemskador och så vidare, och lika farligt som skadlig programvara.

För närvarande finns det redan en sådan sak många antivirusprogram som kan användas för att bekämpa olika datavirus. Men ibland användarna ovilliga att installera antivirusprogram på sin dator eller smartphone-enheter av antivirusskäl är en stor börda för RAM, särskilt på datorer med liten RAM-kapacitet. Lyckligtvis, tack vare tekniska framsteg, kan det nu göras läser in virus utan att behöva installera ett antivirusprogram på datorn. Hur? Du måste bara dra nytta av online-skanningstjänster. I det följande förklarar ApkVenue i sin helhet.

  • AKTA SIG! Dessa är de 14 farligaste virusen för alla typer av Android-smartphones
  • Hur man gör ett dödligt virus på mindre än 60 sekunder, 100% arbete!

Effektiva sätt att bli av med virus från en dator utan att installera antivirus

1. MetaDefender online-skanner

Den första online-virussökningstjänsten som du kan försöka göra virussökning utan att behöva installera ett antivirusprogram är att använda en tjänst MetaDefender.

  • Vad du behöver göra först är komma åt webbplatsenMetaDefender.

  • Därefter måste du Välj filer som du kommer att skanna först och vänta på processen ladda upp färdiga filer, då välj skanningsalternativet.

Fotokälla: Foto: metadefender.com
  • Vänta tills skanningsprocessen är klar och du kan se skanningsresultaten på fliken Multi-skanning.
Fotokälla: Foto: metadefender.com
  • Fliken Multi Scanning kommer att visar en lista över antivirus som används för att skanna filerna som du laddar upp samt skanningsresultaten för filen.
Fotokälla: Foto: metadefender.com
  • Du kan också visa information om din fil har ett virus eller inte högst upp på skärmen.
Fotokälla: Foto: metadefender.com
  • Om din fil är infekterad med ett virus blir skanningsikonen som var grön röd och du kan välja Sanera (bredvid alternativ Skanna om) för att förstöra datainformationsmedel för att förhindra att skadligt innehåll orsakar skador på filerna.
Fotokälla: Foto: techviral.net

2. Kaspersky VirusDesk

Förutom MetaDefender kan du också använda Kaspersky VirusDesk-tjänsten. Hur man använder den här online-skannern också inte mycket annorlunda med Meta Defender.

  • Vad du behöver göra först är välj och ladda upp filer som du ska skanna och välj sedan ett alternativ Skanna.
Fotokälla: Foto: virusdesk.kaspersky.com
  • Vänta tills skanningsprocessen är klar.
Fotokälla: Foto: virusdesk.kaspersky.com
  • Senare visas skanningsresultaten längst ner, komplett med filnamninformation och vilken typ av filkryptering du använder.

  • Om skanningsresultaten inte är tillfredsställande kan du välja Jag håller inte med skanningsresultatet för att skicka ett meddelande till utvecklaren för att granska skanningsresultaten.

Fotokälla: Foto: virusdesk.kaspersky.com

[bacspesial] farliga datavirus och hur man fixar dem, 10 typer av farliga datavirus och hur man kan övervinna dem [/ bacspesial]

3. VirScan

En annan alternativ online-skanner som du kan använda för att skanna filer utan att installera ett antivirusprogram är VirScan.

  • Precis som de två tidigare skanningstjänsterna online behöver du bara gå till VirScan-webbplatsen först då ladda upp filer och glöm inte att välja alternativet Skanna.
Fotokälla: Foto: virscan.org
  • Vänta tills skanningen är klar och du är det kan se information om resultaten av skanning av filer längst ner, komplett med en lista över antivirusmedel som används för att skanna filerna du laddar upp.
Fotokälla: Foto: virscan.org

Förutom de tre metoderna ovan kan du också ta bort virus genom att använda följande kommando:

attribb -r -s -h / s / d *. *

Kommandot ovan kommer tar upp hela filen den på enheten du väljer (t.ex. E :). Därefter måste du söka autorun.inf-fil eller filer med tillägget .bläck och filer .exe vars namn är okänt eller du inte känner igen. Det här är en virusfil och du måste bara skriv korta kommandon för att radera det.

del autorun.inf

Det var det hur man kan bli av med virus utan att man behöver använda ett antivirusprogram. Förhoppningsvis användbart och lycka till! Om du är ovillig att installera ett antivirusprogram på en dator eller smartphone använder du de tre online-virusskannrarna ovan plus utföra radering via CMD naturligtvis kommer det att göra det lättare för dig att kontrollera säkerheten för olika data på din datorenhet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found