7 filmer om attacken från en terroristgrupp, allt från sanna berättelser!

Många terrorincidenter inträffade i alla hörn av världen och krävde många offer. Händelsen anpassades också till en film om den bästa terrorismen.

Terrorism är ett av filmens teman som är ganska populärt och gillas av många publik på grund av historien som kan få hjärtat att känna att det har gått slut på ett maraton.

En film om terrorism skildrar skräck från handlingar från en grupp oansvariga människor som terroriserar och skrämmer vissa människor eller grupper.

Den spända och spännande atmosfären som kännetecknar den här filmen blir ett spännande skådespel som kan fylla din fritid, gäng.

Är du nyfiken på de bästa terrorismfilmerna? Kolla in följande recensioner från ApkVenue, låt oss gå!

Bästa terrorismfilm

Vissa filmer om fruktansvärd terrorism är baserade på enbart fiktion, även om det också finns terrorfilmer baserade på sanna berättelser, gäng.

Tja, här är några av de bästa filmerna om terrorism som kan göra dig spänd och orolig när du tittar på den. Lyssna, låt oss!

1. United 93 (2006)

Kommer du fortfarande ihåg det fruktansvärda terrorismfallet som hände i Amerika eller vad som kallas 11 september, gäng?

Filma United 93 som släpptes 2006 visade sig vara baserad på den sanna historien om händelsen. Resultaten är också mycket snygga och kan få ditt hjärta att bli vild.

Denna Hollywoodfilm baserad på en sann historia berättar historien om ett flygbolag från United Airlines Flight 93 kapat av terrorister för att utföra en attack mot en amerikansk byggnad.

Händelsen efter kapningen av alla människor som fastnat i planet beskrivs ganska realistiskt.

2. Zero Dark Thirty (2012)

Den här filmen, som äger rum i Mellanöstern, är en av de bästa filmerna om terrorism som också bygger på en sann historia.

Zero Dark Thirty gjorda baserat på bekännelser från flera partier i samband med USA: s invasion av Al-Qaidas terroristhuvudkontor.

I den här filmen kan du se en serie spända händelser som upplevs av amerikanska soldater, nämligen S.E.A.L.S i maj 2011 under attacken mot Al-Qaidas högkvarter.

Men för att den ansågs vara för sadistisk och nästan liknar den ursprungliga händelsen kritiserades denna kontroversiella film efter att den släpptes.

3. Captain Phillips (2013)

Precis som tidigare är denna populära film om terrorism också inspirerad av verkliga händelser, gäng.

Denna actiongenrefilm berättar historien om en skeppskapten som heter Richard Phillips som hölls som gisslan med sin besättning av terrorister från Somalia.

Kapten Phillips måste ställa hjärnan för att hitta ett sätt för dem att fly från skeppet och be den amerikanska militären om hjälp.

Räddningsuppdraget för kapten Phillips och hans besättning var mycket dramatiskt. Ditt hjärta kommer att slå oregelbundet när du tittar på den här filmen.

4. München (2005)

Denna historiska film regisserad av Steven Spilberg är också baserad på en sann berättelse om kirurgi Guds vrede utförs av Israel.

I den händelsen dödade Israel palestinska terrorister som massakrerade 11 israeliska idrottare under OS 1972 i München, Tyskland.

Münchenfilmen visar hur konflikten ser ut den här dagen Israel och Palestina. Även händelserna verkade verkliga.

På grund av detta orsakade den här filmen kontroverser på grund av fel synpunkter som orsakade splittring. Trots detta hade München anmält 5 Oscar-nomineringar.

5. Kungariket (2007)

Konungariket ligger i Saudiarabien och inspireras också av den sanna historien om bombtragedin i Khobar Tower 1996 och i Riyadh City år 2003.

I den här filmen skickar Amerika flera av sina agenter för att utreda och ingripa i terroristbombningen.

Men när de kom till platsen konfronterades teamet med de bästa hemliga agenterna direkt med den antiamerikanska radikala gruppen.

Det coola är att den här filmen tar ett perspektiv från olika vinklar hos skådespelarna så att det känns väldigt intressant att titta på.

6. Hotel Mumbai (2018)

Hotel Mumbai är en av de bästa indiska filmerna baserade på terrorincidenten på Hotel Mumbai, Indien, den 26 november 2008 sedan.

Den här filmen berättar historien om hotellpersonalens kamp som försöker rädda gästerna som är instängda Hotel Taj när de attackeras av en terroristgrupp.

Filmen regisserad av Anthony Maras presenterar en visuell bild som visar den verkliga händelsen, gänget.

Hotel Mumbai är obegränsat och har också en riktig karaktär som utses i filmen, nämligen Herman Oberoi som är chef för Hotel Taj.

7. Black Friday (2007)

Precis som filmen Hotel Mumbai är Black Friday också en indisk film baserad på den sanna historien om terrorhandlingen i Mumbai, Indien, den 12 mars 1993.

Bombattackerna ägde rum vid 12 olika platser och resulterade i 257 döda medan 713 personer skadades, gäng.

Dessutom är filmen regisserad av Anurag Kasyhap också anpassad från romanen Black Friday: The True Story of Bombay Blast av Hussain Zaidi.

Det är de sju bästa filmerna om terrorism baserade på sanna berättelser. Historien, som liknar den ursprungliga händelsen, gör filmen ännu mer spänd.

De är faktiskt så lika att det finns filmer som så småningom får mycket kritik och blir kontroversiella i storskärmsvärlden.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found