kawaiii !! Dessa är de 5 senaste japanska Android RPG-spelen

Från och med iOS, Android, till PC- eller konsolenheter har Japan framgångsrikt lanserat RPG-spel som är mycket uppskattade. Liksom Final Fantasy, som lyckades på konsolenheter och nyligen har börjat nå Android-enheter

Japan Role Playing Game eller JRPG är ett RPG-spel med ursprung i Japan. Genom att höja den typiska anime-konstnären och den berättande historien lyckades den få Japan att bli skapare av de bästa RPG-spelen.

Från och med iOS, Android, till PC- eller konsolenheter har Japan framgångsrikt lanserat RPG-spel som är mycket uppskattade. Liksom Final Fantasy, som lyckades på konsolenheter och nyligen har börjat nå Android-enheter. Men inte bara Final Fantasy, det finns fortfarande många surfplattor Ett annat bästa Android JRPG-spel.

  • 5 av de bästa japanska RPG-spelen på Android som du måste prova
  • Dessa 7 spel påstås vara de bästa RPG-spelen genom tiderna, håller du med om?
  • Ingen PC, PS, Mod! Så här spelar du Final Fantasy 13 på Android

5 senaste japanska Android RPG-spel

1. Kawaii Strike: Söt att döda

Lanserades av en av de bästa speltillverkarna, Android Elex, som utan tvekan är dess kvalitet Kawaii Strike får snabbt sitt namn bland spelare. Dessutom höjer detta spel en kawaii-karaktär och en unik historia som framgångsrikt har trollbundet spelarnas ögon för att spela det.

2. King Raid

Publicerat av Vespa Inc. för Android-enheter kommer det här spelet att ge dig upplevelsen att spela JPRG-spel nytt och unikt. Ta upp striden mellan hjältar, så får du välja en hjälte och starta en spännande strid.

3. Final Fantasy Brave Exvius

Fortsätter sin framgång igen, Square Enix lanserade Final Fantasy-serien, den här gången för Android-enheter. Final Fantasy Brave Exvius, tar karaktärer och grafik från sin klassiska serie, vilket gör Square Enix till en framgångsrik ombyggnadsversion av den klassiska Final Fantasy för Android.

4. Postknight

Ta historia som riddare leverans av svårt och farligt gods. Med enkel grafik och roliga tecknade nyanser kommer du definitivt inte att bli uttråkad att spela det här spelet.

5. Tales of the Rays

Bandai Namco tar tillbaka den gamla serien från Tales och släpper den för Android-enheter. Fortfarande tar du upp historien om Ex och Millena, du kommer att starta ett spännande nytt äventyr. 3D-grafik och enkla kontroller, kommer definitivt att göra dig beroende av att spela detta spel.

Det finns många också Det bästa och senaste JRPG Android-spelet? Är du intresserad av att prova det? Glöm inte att lämna ditt märke i kommentarfältet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found