ett enkelt sätt att skydda din dator från hackare när du snooped på

Var försiktig med hackares attacker. Gör det på det här sättet när hackare förföljer dig.

Cyber ​​brott eller brott i cyberspace ökar dag för dag. Vem som helst kan vara hackare på kort tid och vem som helst kan bli offer för detta brott. Naturligtvis kommer detta att skada dig, för para hackare kommer enkelt åt dina personuppgifter och information i vilken form som helst.

Hack på en dator är nu inte längre något främmande för dina öron. Oro är dock alltid närvarande i ditt sinne. Vad är då lösningen? För det kommer ApkVenue att vara ett enkelt sätt att skydda din dator från hackare som letade efter dina aktiviteter på datorn. Jag undrar, hur lätt är det att skydda din dator från attacker hackare?

  • Hur du skyddar din bankdatastöld på Android från virushot
  • Så här skyddar du din Android från skräppost och nätfiske
  • Hur låser och skyddar du privata appar på Android

Enkla sätt att skydda PC från hackare

För att din dator ska vara säker från hackarnas brott måste du från och med nu agera vaksamt, inte bara vara förvirrad och inte veta vad du ska göra. Som ApkVenue sa tidigare kommer ApkVenue att ge ett enkelt sätt att skydda din dator från attacker hackare som snopade på din dator. Det är enkelt, du kan göra det.

Använd Windows Event Viewer

Har du någonsin hört talas om detta? Ja, Windows Event Viewer show loggmeddelande från både applikationen och systemet. Väl, loggar den innehåller fel, informationsmeddelanden och även varningar. Den här funktionen visar all aktivitet som sker på datorn antingen fysiskt eller när den är ansluten till internetnätverket. OK, här är stegen du måste göra:

  • Öppen Starta och spring eller tryck samtidigt Windows-tangenter + R. Om du använder ett operativsystem som är nyare än Windows XP, skriv bara in smart sökning i start meny.
  • Skriv 'i sökrutaneventvwr.msctryck sedan på knappen Stiga på.
  • Event Viewer-skärmen visas på skärmen. Om du använder Windows Vista måste du dock välja ett alternativ Fortsätta.

  • Öppen System-logg. Logga den lagrar de aktuella dataposter som har använts och presenteras fullständigt genom att visa datum och tid. Naturligtvis kan du med dessa data enkelt ta reda på när din dator senast användes.

Du kan ta reda på vem som har försökt hacka din dator. På det sättet kan du vidta åtgärder för att förhindra det hackare gå längre. Om den här metoden anses vara ineffektiv, ta det lugnt, ApkVenue har fortfarande ett enkelt sätt att skydda din dator från hackare mer för dig att göra. Vad är det där?

Använd Virus och Malware Scan

Vanligtvis, utan att du vet det, hackare det är inte bara från utomstående du inte känner till. Människor närmast dig kan enkelt hacka din dator. Hur? Enkelt, det kan vara så att dina vänner eller vänner har installerat något på din dator och dolt från systemet. För det måste du skanna din dator med flera antivirusprogram också anti-skadlig kod.

Det enkla sättet att skydda din dator från hackare den här kan du lita på. Om programmet är så skadligt att det inte kan varaskanna, vilket betyder att programmet har förmågan att dölja sig så att det kan undkomma både antivirus- och skannerskannrar anti-skadlig kod. För det måste du skanna ditt system på ett sätt skanna Windows online off-line. Denna metod fungerar ganska bra killar, snälla försök.

Använd ett annat internetnätverk än tidigare

När någon övervakar din dator är det ett enkelt sätt att skydda din dator från hackare den andra är att du måste ändra internetnätverket som du använde tidigare och ansluta till det nya nätverket. Förstår du? Detta är det killar, vanligtvis para hackare den övervakar våra datorer eller datorer via internetnätverket som vi använder. Om så är fallet kan du ersätta din internetanslutning med något annat, så hackare kan inte längre komma åt din dator.

Hackare verkligen gör de alltid irriterande åtgärder, särskilt när de försöker hacka in i våra privatliv som ekonomisk information, våra lösenord för sociala medier och så vidare. Enligt din åsikt, vilket är ett enkelt sätt att skydda din dator från hackare är det mest effektiva sättet att göra det? Dela med sig i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found