5 gratis Battle Royale-spel för pubg-rivaler!

På senare tid har många Battleroyale-genrespel dykt upp, särskilt efter att PUBG-spelets popularitet har ökat. Det finns dock också många spelare vars önskan att spela PUBG inte har uppnåtts på grund av ekonomiska faktorer.

På senare tid finns det många genrespel Herre på täppan växte upp, särskilt efter popularitet spel PUBG ökar. Men det finns också många spelare vars önskan att spela PUBG inte uppnåddes på grund av ekonomiska faktorer. Du vet själv att PUBG-priset är på Ånga ganska dyr?

Därför många utvecklare tävlar om att göra spel genre Herre på täppan och släpp den online fri. Tydligen spelHerre på täppan gratis att få många entusiaster, till exempel, som ApkVenue kommer att diskutera nedan. Ungefär spel vad är det som kommer att konkurrera med PUBG? Låt oss bara titta på artikeln.

  • 5 sätt att övervinna PUBG Mobile Lag på Android (100% effektivt!)
  • 15 tips och hur man spelar PUBG Mobile av Pro Player, Chicken Dinner är inte en dröm!
  • 7 bästa PUBG-liknande Android-spel du måste prova

5 gratis Battle Royale-spel Rival PUBG!

1. Last Man Standing

Fotokälla: mmogames.com

För älskare spel genre Herre på täppan måste vara bekant med spel den här. 'Sista man stående' är en spelHerre på täppan vilket gör att du kan slåss mitt i skogen, skiljer sig från PUBG som kan slåss i mitten av staden.

Till gameplayi sig kan sägas likna PUBG, men i 'Sista man stående' kan inte åka fordon eller vädret förändras. Du kanladda nerspel detta gratis direkt från Steam Store.

2. Regler för överlevnad

Fotokälla: techbeasts.com

Om den här verkar allt spelare vet redan. Battleroyale-spel som heter 'Regler för överlevnad' eller vad som vanligtvis kallas ROS Detta har verkligen vunnit många hjärtan spelare. Förutom bra grafik, spel Det finns även två versioner, nämligen PC och mobil.

Och skillnaden mellan de två versionerna är bara i enheten, gameplay och allt annat förblir detsamma. För dig som vill spela spel som PUBG men inte har pengar, 'Regler för överlevnad' här är rätt svar.

Ladda ner NetEase Games Browser Apps

3. Fornite

Fotokälla: windowscentral.com

Förutom 'Sista man stående', det finns också där Battleroyale-spel gratis som är inte mindre bra, nämligen 'Fornite'. Spel från EpicGames skiljer sig från Battleroyale-spel i allmänhet. På din "Fornite" kan bygga en byggnad.

Täckt med tecknade och lågpoliga teman får 'Fornite' många entusiaster även bland Youtubers. För er älskare spel Fantasy-tema, "Fornite" är perfekt för dig särskilt spel det är gratis och gratis alls.

4. Knivar ut

Fotokälla: wolvsa.com

Igen igen NetEase kunna ingratiera sig med spelare, artikeln annat än 'Regler för överlevnad' de har också Battleroyale-spel en annan som heter 'Knives Out'. Inte mycket annorlunda än ROS, 'Knives Out' har också en funktion Battleroyale-spel i allmänhet.

För er älskare Battleroyale-spel version smartphone, spel'Knives Out' du måste ladda ner och försöka. För dock smarttelefonspel, den grafik som presenteras i detta spel inte sämre än grafik Herre på täppan PC-version.

5. Ring Of Elysium

Fotokälla: garena.co.id

Nyligen finsmakare Battleroyale-spel blev förvånad över utseendet spel gjord av Tencent namngiven 'Ring Of Elysium'. Orsaken är, Battleroyale-spel den här har grafik i nivå med PUBGoch spetskompetens spel detta är de oregelbundna väderförändringarna i spelet.

Utöver det, spel Det har också många funktioner som PUBG inte har, den goda nyheten är denna 'Ring Of Elysium' fri. Meningen spel det här kan vara du ladda ner rakt på Garena Launcher för Garena var den som blev spelutgivare detta.

Det är 5 gratis Battle Royale-spel Rival PUBG. Enligt dig bland de 5 spel det, vilken kan tävla mest med PUBG?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found