stor synd! Dessa 5 webbplatser för att ladda ner PC-spel är haram

Även om det är kul att spela spel, kan piratkopiering göra att din fasta belöning tar slut. Så att du inte laddar ner piratkopierade, ladda ner aldrig från följande 5 webbplatser. För det är Haram!

I väntan på att bryta fastan är det mest utsökt när du spelar spel. Kan du smaka på det, plötsligt var det dags att bryta fastan. Inte bara döda tid, men även vissa spel hjälper hjärnan att utvecklas mer.

Även om det är kul att spela spel, kan piratkopiering göra att din fasta belöning tar slut. Så att du inte laddar ner piratkopierade, ladda ner aldrig från följande 5 webbplatser. För det är Haram!

  • 5 PC-spel med den bästa grafiken och gameplayen genom tiderna
  • 7 coola PC-spel du kan spela på din Android-smartphone
  • De 5 bästa gratis klassiska PC-spelen du måste prova

Dessa är 5 webbplatser för att ladda ner PC-spel som är haram

1. Ocean Of Games

Den första olagliga nedladdningssidan för spel är Ocean of Game. Den här webbplatsen är inte särskilt uppdaterad och nedladdningsprocessen för nya spel är också ganska långsam. Faktum är att du ibland också blir ombedd att få pengar för att ladda ner piratkopierade spel. Därför är det bättre om du lägger till lite och pengarna köps för det ursprungliga spelet på Steam.

2. NoSteam

Nästa som är populär i samhället, nämligen NoSteam. Som namnet antyder verkar den här webbplatsen syfta till att bekämpa Steam genom att tillhandahålla piratkopierade länkar. Har du någonsin funderat på att ladda ner här? Bättre inte, för du måste bli medlem i dem först. Och för att bli medlem debiteras du en avgift. Att laga pengarna för att köpa originalspelet, vän.

3. OvaGames

Nästa olagliga spelnedladdningssida som är ganska populär är OvaGames. Men vad ApkVenue vet från vänner, nedladdningsprocessen är komplicerad. Eftersom det är vanligt att varje spel delas in i 50 delar. Om en del misslyckas är resten slöseri med kvoter. Du sparar bättre för att köpa originalspelet.

4. Skidrow Reloaded

Det finns också Skidrow Reloaded, som är en representativ webbplats för aktiva spelpirataktivister idag. Det är fortfarande detsamma som OvaGames, vänner säger att nedladdningsgemenskapen här är komplicerad. Faktum är att du inte ens omedelbart blir ombedd att prenumerera på premiumfilhantering. Ja, istället för att prenumerera på filhantering är det bättre att köpa originalspelet direkt, spelet är halal.

5. DDLValley

Slutligen finns det DDLValley. Egentligen inte särskilt populär, mycket oftare används av dime-sökare på internet via PPD (Pay Per Download). Innehållet på denna webbplats uppdateras sällan. Om du följer den här webbplatsen kan du vara föråldrad. Att köpa originalet är faktiskt mycket bättre.

Namnet är haram och piratkopierat, det ser fritt och gott ut, tyvärr är det inte fallet när du provar det. Se därför till att du alltid använder originalspelet! Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till spel eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found