Du kan få 5 betalda ansökningar gratis! vilja?

Vem vill inte att deras smartphone ska vara ännu coolare? Med 5 betalda Android-appar som du kan få gratis är din Android garanterat ännu coolare!

Den genomsnittliga Android-användaren installerar mer än 20 Android-applikationer på sin smartphone. Inte konstigt, för nu kan alla behov göras enkla med olika applikationer.

Även om det finns många på Android gratis applikation, men några av de bästa Android-apparna för ett visst ändamål betalas vanligtvis. JalanTikus är en lista över de bäst betalade applikationerna på Play Butik som du kan få gratis!

  • Att resa är garanterat roligare med dessa 10 bästa applikationer
  • 5 Telolet Android-hornapplikationer som får dig att skratta!

Bästa betalade Android-appen

Gratisappar är fantastiska. Men tyvärr Säljare begränsa funktionerna i en gratis applikation. Tja, här är den bäst betalade Android-applikationen som du kan få gratis.

1. Bästa kamera-appen: Camera FV-5 Pro

Denna applikation finns i en gratis version. Men tyvärr om du använder gratisversionen kan du inte använda de intressanta funktionerna som kommer från Kamera FV-5 Pro. Bland de funktioner som du får om du använder den betalda versionen av denna applikation är att ta RAW-bilder, manuell kamera, till att ta bilder lång exponering.

Ladda ner Camera FV-5 Pro här.

FlavioNet Foto- och bildappar LADDA NER

2. Bästa fotoredigeringsapp: Picsay Pro

Efter att ha lyckats fånga ögonblick bästa foton med Camera FV-5 Pro innandela med sig till Path eller Instagram bör redigeras först. Tja, den bästa fotoredigeringsprogrammet enligt ApkVenue är Picsay Pro. Varför Picsay Pro? För med sin superlilla applikationsstorlek är denna bästa fotoredigeringsapplikation utrustad med kompletta funktioner. Förutom att redigera färger och effekter, om du köper Pro-versionen, kan du redigera foton med Picsay Pro.

Inte bara göra 3D-foto som i artikeln Enkla sätt att göra 3D-foton utan Photoshop, men du kan till och med göra fotomanipulationer för att ändra människors ansikten med Picsay Pro. Rolig?

Ladda ner Picsay Pro här.

Shinycore foto- och bildappar LADDA NER

3. Bästa videoredigeringsprogram: VivaVideo Pro

För att göra din video mer intressant och cool, låt oss ladda ner den VivaVideo Pro. Till skillnad från den fria versionen är den bästa videoredigeringsappen på Android verkligen mer komplett i Pro-versionen.

Det låter dig inte bara fästa låtar eller utföra trimning video, men exporterar också dina redigeringar till Full HD-upplösning och är gratis vattenstämpel. Dessutom finns det många fler objektivval du kan välja mellan.

Ladda ner VivaVideo Pro här.

4. Bästa Launcher-appen: Nova Launcher Prime

Vem älskar inte Nova Laucher? Launcher den här är en launcher som stöder mest ikonanpassning av partiet utvecklare. Valet av teman som kan anpassas varierar också, så du kommer inte att bli uttråkad med Nova Launcher.

Tja, genom att betala Nova Launcher Prime, så att du kan använda funktionen gest, ta fram en räknare för antalet oöppnade meddelanden i varje applikation för att dölja applikationer som sällan används. Garanterad att inte bli uttråkad längre med utseendet på din Android-smartphone.

Ladda ner Nova Launcher Prime här.

TeslaCoil-programvara LADDA NER Browser-appar

5. Bästa verktygsprogrammet: Urmakare Premium Watch Face

Om du har en smartwatch som är integrerad med Android Wear, som Moto 360, måste du ha en Urmakare Premium. Denna applikation låter dig njuta av tusentals urtavlan (urtavlan) svalna gratis. Och glöm inte, du kan göra urtavlan själv med den här appen. Garanterat att du har ett urtavla som du verkligen gillar!

Ladda ner Watchmaker Premium Watch Face här.

Tja, det är coolt De 5 bäst betalade Android-apparna detta? Med dessa 5 applikationer uppfyller din Android verkligen alla behoven i din moderna livsstil. Hur får du sedan den här betalda ansökan gratis?

Hur får jag betalda Android-applikationer gratis

För att kunna njuta av dessa 5 betalda Android-appar gratis kan du göra detta på följande 3 sätt:

1. Koppla en nedladdningsmetod

Hitchhiking nedladdningsmetoden är förmodligen den halal sätt att njuta av betalda ansökningar. Det är bara att för att använda den här metoden måste du hitta vänner som redan har köpt den betalda applikationen. Nästa steg är låna ett Gmail-konto din vän att använda på din smartphone och börja ladda ner den betalda applikationen på din smartphone.

2. Återbetalningsmetod

För att kunna få de bäst betalade Android-apparna gratis på detta sätt måste du vill spendera pengar. Om du inte har ett kreditkort kan du köpa applikationer i Google Play Butik med kredit.

När du har köpt kan du göra det senare återbetalning så att dina pengar tillbaka. Samma gratis, eller hur? Medan testperioden snart är backa upp deh apk av ansökan. Glöm inte att läsa artikeln Hur man laddar ner betalda program i Play Store utan att spendera pengar.

Hur är det enkelt, eller hur? Hur får jag den bäst betalade Android-applikationen gratis? Försök bara vilken metod du tycker är enklare. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found