var sofistikerad! Här är de 10 bästa android 3d-teman 2017

Vill du göra din Android mer sofistikerad? Här är de 10 bästa 3D-Android-teman 2017 som passar din Android-launcher.

Inte bara pålitliga specifikationer, smarttelefonanvändare vill naturligtvis också ha en attraktiv skärmdisplay. Förutom tapetteman är också vanligtvis en av attraktionerna för smarttelefonanvändare. Speciellt om temat kan få skärmen att leva.

För de av er som gillar att ändra temat (startprogrammet) för Android-skärmen. Har du provat 10 Bästa Android 3D-tema 2017 detta? Inte bara kommer de att försköna skärmens utseende, dessa 10 3D-teman kan också få din smarttelefonskärm att känna sig riktigt levande.

  • 15 bästa och senaste fotoredigerings-APK-er 2020, fotoresultat som kändisar!
  • 80 MEST unika och spännande Android-applikationer från 2017
  • 5 bästa applikationer som kan spara ditt Android-internminne

10 bästa 3D-Android-teman 2017

1. Neon 3D

Android 3D-teman från Nick Suthar den har laddats ner över en miljon gånger. Med en storlek på endast cirka 5 MB kan du ladda ner detta tema på Samsung Galaxy J2, J5, J7, Sony, Motorola, Lenovo och HTC smartphones.

2. 3D Golden Dragon

Detta 3D-tema för Android är lämpligt för de av er som gillar guldfärg lyxigt kombinerat med riktiga drakekaraktärer. Detta tema kan tillämpas på alla typer av Android-telefoner.

3. 3D KOI Lucky Fish

För dem som gillar fisk, kommer detta tema att få din Android att se ut vacker pool, levande och fylld med färgglad Koi-fisk.

4. 3D fjäril

Glitter 3D Android-tema 3D neon fjäril Den har levande tapeter med rosa bakgrund, blomma låsskärm och rosa diamant ikonpaket. Detta vackra tema är speciellt utformat för er som gillar blommor och diamanter.

5. StreetArt 3D

Det här temat är väldigt färgstarkt ser väldigt levande ut. Du kan kombinera den med tillgängliga tapetkollektioner.

6. Electric Thunder 3D

De mörka molnen, månen och blixtarna som slår från detta tema får din telefon att se ut som himlen mitt i en storm. Ladda ner 3D Electric Thunder-temat nu!

7. Söt Uggla 3D

Om du gillar söta och färgglada teman kan Cute Owl 3D vara en rekommendation.

8. Glass Tech 3D

3D Glass Tech-temat erbjuder en reflekterande och visuell upplevelse flytande app-ikon på startskärmen, så att du kan se ikoner och plugin-program från olika vinklar, med varje synvinkel som ger olika visuell effekt.

9. Sea 3D

Sea 3D Theme är ett mobilt tema som är utformat för att du ska stilisera din telefon i några få enkla steg. Ladda ner Sea 3D Theme för att anpassa din telefon med utsökta appikoner och HD-bakgrundsbilder. Med det här temat ser din telefonskärm ut brett hav fullt av fisk.

10. Skull Death 3D

Detta tema placerar en läskig demon som bakgrund. HD-skärm återges Demon Skull Death verkligen leva. Detta tema kan användas för alla märken av Android-telefoner.

Det är det 10 Det bästa 3D-Android-temat 2017 kan du ladda ner 3D-lauchern gratis i Google Play Store. Förhoppningsvis kan detta vara en rekommendation för dig att göra din mobiltelefonskärm levande.