hur man spelar torskmobil på pc med gameloop-emulator

Vill du ladda ner Call of Duty: Mobile Garena PC? Här är en handledning om hur man spelar COD Mobile på PC med Gameloop Emulator, komplett med recensioner och hur man spelar den.

Inte bara på enheten smartphone Endast Android och iOS, spel Call of Duty: mobil alias COD Mobile också tillgänglig officiellt via emulatorer för datorer och bärbara datorer, vet du.

COD Mobile-emulatorversionen är verkligen avsedd för de av er som behöver mer komplex kontroll för att använda tangentbord och mus.

Nyfiken hur ladda ner, Installeraoch spela COD Mobile på PC eller bärbar dator? Kom igen, se ApkVenues fullständiga recension i artikeln nedan!

Gameloop Den officiella COD Mobile Emulator från Tencent Games

Call of Duty: Mobile, utvecklat av Activision och Tencent Games, erbjuder också en officiell PC-emulator som du kan ladda ner gratis.

Gameloop-emulator bli en officiell emulator som nu kan spela COD Mobile-spel på en PC eller bärbar dator enkelt och utan problem, gäng.

För innan den här funktionen introducerades den 8 oktober kunde du inte spela COD Mobile-spel på populära Android-emulatorer, som Nox App Player såväl som Bluestacks.

Gameloop kan vara bekant för de av er som tidigare har försökt spela PUBG Mobile-spelet på en PC.

Anledningen är att Gameloop som utvecklades av detta kinesiska företag tidigare hette Tencent Gaming Buddy vilket är populärt att spela PlayerUnknown's Battlegrounds version mobil.

Gameloop stöder för närvarande andra HD-grafik Android-spel, som COD Mobile, PUBG Mobile, AOV, Mobile Legends, Honkai Impact 3, Laplace M och många andra.

Minsta PC / Laptop-specifikationer för att spela Gameloop COD Mobile

Tencent Gaming Buddy som nu är känt som Gameloop Du kan säga att du inte behöver en PC eller bärbar dator med höga specifikationer för att kunna spela den.

Men i ordning gameplay smidig och anti-trasig, här ger ApkVenue minimispecifikationer och rekommendationer för att spela COD Mobile på PC med Gameloop Emulator, gäng.

Minsta PC-specifikationer för COD Mobile Gameloop

DetaljGameloop COD Mobile (minimum)
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (64-bitars)
ProcessorDual Core Intel Core 2 Duo eller AMD II X2 @ 2.8GHz
Bagge4 GB
VGA1 GB VRAM Intel eller Nvidia eller AMD
DirectXDirectX 8.0
Minne10 GB
Nätverk10 Mbps internetbredband

Rekommenderade PC-specifikationer för COD Mobile Gameloop

DetaljGameloop COD Mobile (rekommenderas)
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (64-bitars)
ProcessorIntel Core i3 eller Intel Core i5-processor
Bagge8 GB
VGA2 GB VRAM Nvidia eller AMD
DirectXDirectX 8.0
Minne10 GB
Nätverk20 Mbps internetbredband

Hur man guidar Installera & Spela COD Mobile på PC / Laptop med Gameloop

För att installera COD Mobile på din PC eller laptop med Gameloop behöver du bara följa några enkla steg enligt följande.

Steg 1 - Ladda ner Gameloop

  • Först kan du ladda ner hålla tillbaka programvaraGameloop från Tencent Games som du kan få på länken nedan.
Ladda ner Gameloop Apps Utilities

Steg 2 - Installera Gameloop

  • När nedladdningen av Gameloop-filen har slutförts är allt du behöver göra att öppna den. Om det visas dyka uppAnvändarkontokontroll, du klickar bara Ja för att fortsätta processen.

Steg 3 - Logga in Google- eller Facebook-konto

  • Efter några ögonblick visas omedelbart ett fönster programvara Gameloop. Första gången du stannade logga in med konto Google eller Facebook.

Steg 4 - Framgång Logga in Sociala mediekonton

  • Följ nästa steg tills dina sociala mediekonton är länkade till Gameloop. Här måste du bara vänta på nedladdningsprocessen för att detta Android-emulatorspel ska avslutas, gäng.

Steg 5 - Välj Game Call of Duty: Mobile

  • Om nedladdningsprocessen är klar lever du ladda ner COD Mobilspel. För att göra det går du till flikSpelcenter och välj Call of Duty.

Steg 6 - Installera COD Mobile

  • På nästa sida är allt du behöver göra att klicka på knappen Installera. Här kan du också kontrollera den senaste versionen av spelet samt de minsta specifikationer som krävs av en PC eller bärbar dator.

Steg 7 - Välj COD Mobile Version

  • Välj den COD Mobile-version som du ska spela. För den indonesiska servern måste du bara välja alternativet Sydöstra Asien för att få Call of Duty: Mobile Garena, gäng.

Steg 8 - Vänta Ladda ner Game Over

  • Efter detta behöver du bara vänta på nedladdningsprocessen för COD Mobile för att Gameloop ska slutföras. Denna process är ganska tidskrävande, så se till att din internetanslutning är stabil och tillräcklig, OK!

Steg 9 - Börja spela COD Mobile på Gameloop

  • Vänta tills alla nedladdnings- och installationsprocesser är klara. Voila! Nu kan du spela COD Mobile-spelet på din PC eller laptop.
  • För inställning nyckelbindning, du behöver inte bry dig! Gameloop ställer automatiskt upp det, ungefär som ett FPS-spel off-line såväl som uppkopplad vad du brukar spela.

Samling av Call of Duty: Mobile Features på Gameloop Emulator

Det finns flera anledningar till varför några av er väljer att spela Call of Duty: Mobile på PC med Gameloop-emulatorn från Tencent Games.

Som skärmen smartphone vilket är för litet så att du har problem med att kontrollera eller att dina Android-telefonspecifikationer inte stöder att spela COD Mobile.

Förutom dessa skäl finns det också en samling funktioner och fördelar om du spelar Call of Duty: Mobile på PC med Gameloop.

  • Först är kvaliteten på grafiken kvalificerad med HD-kvalitet vilket kan maximeras upp till 2K om dina spel och PC-enheter stöder det. Det finns också funktioner 60 FPS till gameplay Mer slät.
  • Mer komplexa kontroller med tangentbord och mus på grund av funktionerna Smart Key att reglera nyckelbindning och funktioner Precise Aiming för att öka noggrannheten vid fotografering.
  • Anti-lag-spel eftersom Gameloop-nätverket är utrustat med funktioner Nätverksacceleration.
  • Fri fuska och rättvisare spel via funktioner Anti-fusk. Emulatorspelare och mobil kommer att ha en separat server så gameplay kommer att bli mer rättvist för båda.

Video: Perfekt för nybörjare! Här är GG-tips för att spela Call of Duty: Mobile

Det är det enkla sättet ladda ner och spela Call of Duty: Mobile på en PC eller bärbar dator med Gameloop, den officiella emulatorn från Tencent Games.

Enkelt och riktigt roligt, eller hur? Åh ja, om du har problem med att installera och andra saker, tveka inte att spela i kommentarfältet nedan.

Lycka till och lyckligt spelande, gäng!

Läs också artiklar om COD Mobile eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found