Pubg mobil känslighet inställningar som en pro spelare!

Inställningen för PUBG-känslighet är mycket viktig så att du kan äta kycklingmiddag. Detta är rekommendationen för bästa PUBG-känslighet i stil med en pro-spelare.

De bästa PUBG-känslighetsinställningarna kan hjälpa dig kycklingmiddag lättare. Med rätt inställningar kan du sikta mot fienden med mer precision.

Spel Herre på täppan det är kul att spela, speciellt när man spelar med trupp eller ditt eget team.

Det här roliga kan dock gå förlorat om du känner dig obekväm att spela och har svårt att rikta din motståndare exakt. Detta kan minimeras med bra känslighetsinställningar.

Om du är förvirrad över vilken inställning som är rätt för dig, här är de bästa PUBG-inställningarna för mobilkänslighet som rekommenderas av ApkVenue!

Rekommenderade bästa PUBG-känslighetsinställningar för mobil

PUBG Mobil känslighetsinställningar är en av de saker som du måste behärska för att kunna utveckla i det här spelet, speciellt om du vill försöka utforska det professionella området.

PlayerUnknown's Battleground eller PUBG är ett överlevnadsspel eller ofta känt som battle royale som släpptes första gången för PC 2012 och har fortsatt att utvecklas fram till nu.

Detta spel fortsätter att utvecklas tills olika nationella och internationella tävlingsevenemang fortsätter att dyka upp. För närvarande har PUBG laddats ner mer än 100 miljoner gånger bara på mobilversionen.

PUBG har ofta använts som ett spel för att tävla professionellt, från ESL-turneringar till NPL. Antalet liknande turneringar fortsätter att dyka upp idag.

Inte bara det, många streamers har gjort PUBG till ett av sina flaggskeppsspel för strömmande material.

Vikten av att justera PUBG-känslighetsinställningarna

Att spela PUBG i sig är ganska utmanande och kräver hastighet och noggrannhet för att överleva till slutet.

Av denna anledning är kamerakänslighet ett viktigt element så att spelare är bekväma att kontrollera vapen. PUBG själv tillhandahåller tre inställningar standard, nämligen Låg, Medium och Hög.

Låg lämplig för de av er som vill styra siktsriktningen och vapen för att få stabil precision, men kameraskiftet blir mycket långsammare.

Medium sig själv är balanserad i sina inställningar, medan High tenderar att ha en snabb spelstil och kräver koncentration för att rikta motståndaren korrekt.

Om du har svårt eller är obekväm med känslighetsinställningar kan du följa följande guide för de bästa PUBG-känslighetsinställningarna.

Kamerakänslighet (fritt utseende)

Den första PUBG-känslighetsinställningen som behöver justeras är kamerakänslighet på funktioner fri syn .

Den här inställningen fungerar som en kamerakänslighetsinställning för att ändra synriktningen utan att påverka karaktärens synvinkel.

Ju större du justerar känsligheten, desto snabbare kan du ändra riktningen. För arrangemang av de tre elementen under denna kategori, Jaka satte det till 130%.

Denna inställning är Jaka inställd med en känslighet som är relativt snabbare men inte irriterande. Denna Jaka valde att fritt se miljön runt i detta mobilspel.

PUBG Pro Player-känslighet i kategorikameran

Nästa är kamerakänslighet som påverkar karaktärens synvinkel och vapens riktning. Ju större känslighet desto snabbare blir din karaktärs rörelse.

Denna inställning påverkar skruvhastigheten utan eller använder ett omfång. ApkVenue föreslår att du ställer in känsligheten på inget utrymmei intervallet 90 till 100%.

Men de av er som inte gillar att flytta snabbt kan hantera det i intervallet 60 till 90%. Du kan justera detta till din spelstil och välja den lämpligaste inställningen.

Precis som känsligheten när du använder ett omfång, ju högre känslighet desto snabbare kan du flytta kameran för att sikta.

Följande är en rekommendation för mängden känslighet från en av dem pro spelare PUBGM från Team Secret BiuBiu. Du kan imitera PUBGs känslighetsinställningar från honom.

 • 3: e person utan räckvidd: 170%.
 • 1: a person utan räckvidd: 150%.
 • Red Dot, Holographic, Aim Assist: 50%.
 • 2x räckvidd: 70%.
 • 3x räckvidd: 25%.
 • 4x ACOG-omfattning, VSS: 26%.
 • 6x räckvidd: 20%.
 • 8x räckvidd: 16%.

Hur man justerar PUBG-känslighet i ADS-känslighetskategorin

Nästa PUGB-känslighetsinställning är ADS-känslighet. Denna inställning är ganska viktig eftersom den påverkar rekyl eller skotteffekter.

Rekyl detta kommer vanligtvis att göra keran du studsar uppåt. Speciellt om du ofta gör det spray eller håll ett skott mot en pistol gevär.

Du kan styra rekylen genom att justera rörelsen när du fotograferar. Du kan justera den här kontrollen via ADS Sensitivity.

Ju mindre känslighet desto mindre blir kontrollen rekyl och vice versa. Det är dock också problematiskt att ställa in ADS-känsligheten för stor.

Här är rekommendationer för PUBG Android-känslighet som du kan efterlikna. Denna rekommendation följer fortfarande inställningen för PUBG-känslighet från Secret BiuBiu.

 • 3: e person utan räckvidd: 100%.
 • 1: a person utan räckvidd: 88%.
 • Red Dot, Holographic, Aim Assist: 51%.
 • 2x räckvidd: 51%.
 • 3x räckvidd: 35%.
 • 4x ACOG-omfattning, VSS: 35%.
 • 6x räckvidd: 18%.
 • 8x räckvidd: 30%.

Bästa PUBG-känslighetsrekommendationen i kategorin gyroskop

Slutligen är känslighetsinställningen som PUBG använder Gyroskop. Denna funktion används för att fånga fienden genom att helt enkelt flytta mobiltelefonen som ett VR-spel.

Detta gyroskop ger dig tredimensionell navigering eller kontroll över karaktärerna i spelet, så det kan vara ett alternativ att styra riktningen för din karaktärs syn.

Precis som alla andra känslighetsinställningar, desto större är känsligheten då ju snabbare förskjutningen i siktsriktningen.

Detta gyroskop är inte lämpligt för dig att spela när du spelar med en surfplatta. Du kan inaktivera den här funktionen via inställningarna i kolumnen Grundläggande.

Fortfarande från Secret BiuBiu, här är de bästa nivåerna av PUBG-känslighet som du kan spåra från denna pro-spelare ...

 • 3: e person utan räckvidd: 100%.
 • 1: a person utan räckvidd: 101%.
 • Red Dot, Holographic, Aim Assist: 115%.
 • 2x räckvidd: 140%.
 • 3x räckvidd: 140%.
 • 4x ACOG-omfattning, VSS: 140%.
 • 6x räckvidd: 110%.
 • 8x räckvidd: 50%.

Hur man ställer in PUBG Mobile-känslighet

PUBG Mobils känslighetsinställningar finns på sidan med allmänna inställningar. Exakt i den befintliga kolumnen Känslighet mellan Fordon och Plocka upp.

För dig som inte vet hur du kommer åt sidan för känslighetsinställningar kan du följa dessa steg:

Steg 1 - Öppna PUBG och klicka sedan på Inställningar för att börja justera PUBG Mobile-känslighet

Inställningarna finns i det nedre vänstra hörnet på skärmen som är tandformad.

Steg 2 - Välj känslighet för PUBG-känslighetsinställningar

Här hittar du alla känslighetsmenyer som ApkVenue har diskuterat högst upp. Du kan använda en rekommendation från ApkVenue, eller ändra dessa rekommendationer enligt din spelstil.

Även om siffrorna som ApkVenue rekommenderar den här gången kommer från PUBGs känslighetsinställningar pro spelare, inte nödvändigtvis är dessa siffror bäst för dig.

Det enda sättet att hitta den bästa känslighetsinställningen för dig är att spela oftare och återställa känsligheten från respons vad du känner.

Det är den bästa PUBG Mobile-känslighetsinställningen som du kan ställa in själv efter din spelstil.

Gör en nummerrekommendation från pro spelare Detta är en referens för att hitta den mest bekväma inställningen för din spelstil.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses i nästa artikel.

Läs också artiklar om PUBG eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.