PES 2013 färdigheter och tricks så att du är oövervinnlig

Vi måste veta hur man ska vara bra, jag har några tips som kan göra dig bra på att spela PES 2013.

Vem känner inte till spelet som heter Pro Evolution Soccer, eller vad som vanligtvis kallas PES? Detta fotbollsmatch är verkligen ganska känt. Anledningen är att det finns så många människor som pratar om det här spelet i forum.

Från det nybörjare till expert- var där, diskuterade de alla hur vi kunde hindra oss från att vara oövervinnliga. Det är bara det, det finns inga spelare som är helt oslagbara. Men åtminstone måste vi veta hur vi ska vara bra, JalanTikus har några tips som kan göra dig bra på att spela PES 2013.

  • FIFA 15 vs PES 2015 Videojämförelse
  • PES 2016-spelet blir galet, det här är videon
  • Minsta PC-specifikationer för PES 2015-spel

PES 2013 Färdigheter och tricks så att du är oövervinnelig

FÖRBEREDELSE

[lista] [li] 1 Datorer / bärbara datorer som har installeratsInstallera PES 2013 [/ li] [li] 1 par pinne (Använd inte tangentbordet, OK) [/ li] [li] Fritid och ett lugnt sinne. KOM IHÅG! Vi är inte här för att spela, utan för att lära oss tricks och färdigheter som kommer att tillämpas senare. [/ Li] [/ list]

Okej, här är tricket, jag kommer att förklara en efter en.

1. BANANA KICK

Nämligen genom att trycka på en knapp BOX + R2.

Den här metoden blir mer synlig om den används utanför straffrutan, börja med att trycka på knappen LÅDA som vanligt, om så är fallet, tryck omedelbart på knappen R2. För att bestämma riktningen, använd vänster-höger analog.


2. DIVING (Faking to fall)

Nämligen genom att trycka på en knapp R1 + L1 + R2 + L2 + R3 + L3 samtidigt.

Försök inte göra den här metoden utan att hotas. Om du plötsligt gör den här metoden är chansen att du får ett gult kort.


3. Noggrann fjärrmatning

Nämligen genom att trycka på R2 + O, Tryck R2 först, skicka sedan gastrisk bete med O.

Denna metod används så att ditt långa pass kan tas emot väl av spelaren, till skillnad från långa pass i allmänhet, där spelare har svårt att få bete eller till och med tas av motspelare.


4. NUTMEG

Nämligen genom att trycka på R2 (vänta tills motståndaren närmar sig) och tryck sedan på R1 + R3 (mot motståndaren).

Denna metod är mycket effektiv att göra när situationen är En till en (en på en). Använd denna metod genom att använda spelare som har hög smidighet, som Messi, Wallcot, Valbuena, Xavi, Iniesta och Di Maria.


5. FRI KICK (frispark)

Nära från mål: BOX + X + (nedre analog)

Bort från mål: BOX ++ (lägre analog)

Det finns faktiskt många sätt att göra korrekta frispark. Metoden ovan är en av dem, tryck LÅDA tryck sedan på X sedan bottenanalog (gör i ordning, inte samtidigt). KOM ihåg, för höga framgångsnivåer, använd alltid spelare som har betyg bäst i frispark.


6. ANVÄND ALLTID L1 FÖR PASSERING / DRIFT

Nämligen genom att trycka på en knapp L1 + X när du passar bollen.

Det rekommenderas starkt att använda L1 när du passerar bollen. Varför? Eftersom genom att använda L1 blir spelarens mål mer fokuserat och spelaren är också redo att ta emot bollen som ska skickas till honom.


7. FAKE KICK

Nämligen genom att trycka på en knapp LÅDA( som skjuta vanligt) + tryck sedan på X.

Dessa små kneptrickor är ibland mycket användbara om spelets spänning är hög, ibland när den är hög kan många människor inte tänka länge. Nu, med denna trick spark, kan vi lura vår motståndare genom att tävla om vi vill skjuta på målet. Snälla försök!


Om detta är vad JalanTikus kan dela först, kommer JalanTikus i framtiden att försöka ge andra intressanta knep i en annan artikel.

Apps Downloader & Plugin Tonec Inc. LADDA NER

Gilla Facebook-sidan, gå med i Facebook-gruppen, följ Twitter eller lägg till Google+ JalanTikus för att fortsätta få den senaste informationen om teknik och ladda ner den senaste programvaran för PC och Android-appar gratis, säkert och snabbt.