hur man får gratis linjepoäng

Vill du köpa klistermärken eller teman från LINE? Det är enkelt, följ bara hur du får följande Free LINE-mynt. (100% fungerar)

LINE-applikationsanvändare måste veta namnet LINE-poäng? LINEs virtuella valuta används för att köpa olika funktioner i LINE-appen.

Det nämndes tidigare LINE-mynt bara, men nu också uppdelat i LINE Points.

I grund och botten är LINE-poäng virtuell valuta som tjänas genom belöningar. Under tiden är LINE Coin valutan för att köpa funktioner på LINE.

Du kan enkelt få belöningar gratis du vet! Så här berättar ApkVenue hur du får gratis LINE-mynt.

Så här får du gratis LINE-poäng!

Kom ihåg att vad du får av belöningen är LINE Points, inte LINE Coin. Beräkningen är att 1 mynt motsvarar 300 poäng. Okej, redan nyfiken på hur? Låt oss titta på följande steg:

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

1. Öppna linjepunkter på LINE

Dessa linjepunkter finns i kolumnen Mer längst till höger i din LINE-app. Den här kolumnen innehåller ytterligare funktioner som du kan dra nytta av. Välj bara LINE Points som visas nedan.

Därefter kommer du till LINE Points-sidan, högst upp på skärmen får du information om beloppet och historiken för din poängtransaktion.

Om du klickar visas en fullständig historik över dina poängintäkter och utgifter.

2. Öppna en belöningsleverantörstjänst

Fortfarande på sidan LINE Points kommer du att se flera tredjepartsapplikationer eller kampanjer från LINE själv som är indelade i flera kolumner.

Dessa kolumner inkluderar utvalda, kampanjer, officiella konton, appar, mål, kreditkort, shopping och andra uppdrag.

Belöningar ges i tre olika former, nämligen exakta antal, procentsatser och fastställs av belöningsleverantören.

Varje belöningsleverantör har sina egna regler innan du får en belöning i form av LINE-poäng, men du kan se antalet belöningar som kommer att ges enligt nedan.

Om du blir frestad av antalet angivna poäng klickar du bara så öppnar du belöningsleverantörssidan. Här får du en förklaring om vad du ska göra för att få en belöning.

3. Återgå till belöningsleverantörssidan

När du har slutfört den givna uppgiften måste du återvända till sidan för belöningsleverantören så visas denna bild.

Poängen tilldelas automatiskt till ditt konto.

Är det inte lätt att få LINE-poäng gratis? Dina poäng konverteras automatiskt av LINE om du vill köpa funktionerna Sticker och Theme.

Om du är lat att hitta poäng från belöningar kan du också köpa LINE-mynt.

Belöningar kommer att vara tillgängliga när som helst. Men du måste komma ihåg att om du har tjänat poäng från en leverantör kan du inte få fler poäng hos samma leverantör.

För en fördjupad förklaring av LINE Coin och Line Points kommer ApkVenue att förklara vid ett senare tillfälle. För dig som har intressanta åsikter kan du skriva dem i kommentarfältet, killar, vi ses!

Läs också artiklar om LINJE eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.