7 av de bästa android live wallpaper-spelen som du bör prova

Känn det roliga att spela följande Android bästa live tapetspel! Du måste försöka!

Har du någonsin spelat Android-spel, eller hur? Självklart har du det. Faktum är att du kanske installerar många Android-spel på din smartphone. Så den här gången vill jag diskutera Android-spel som är mot-vanliga. Ja, spelet jag menar skiljer sig från Android-spel i allmänhet eftersom det i princip är det Android levande tapeter är cool.

Att spela spelet skiljer sig från de vanliga Android-spelen. Anledningen är att det här spelet redan är inbyggt med levande tapeter du. Så dina vänner kan spela spelet direkt från skärmen hemskärm utan besväret med att behöva öppna spelet först. Cool, rätt!

  • Samling av häftiga Android HD-bakgrundsbilder som du måste ladda ner
  • Hur man gör att Android-bakgrundsbilder ändras automatiskt beroende på tid, plats, Wi-Fi och mer
  • Hur man gör transparent bakgrundsbild på Android

7 bästa Android Live Wallpaper-spel du måste prova

1. Toy Story: Andy's Room

Har du någonsin sett Toy Story-filmserien? Om du har det måste du vara bekant med karaktärerna Andy, en pojke som äger leksaker för Woody, Buzz Lightyear och andra. Tja, i denna levande tapet hittar du atmosfären i ditt rum Andy som den i filmen. I det här rummet kan du interagera med flera objekt i det. Du kan också låsa upp tecken som fortfarande är låsta genom att samla in ett antal poäng. Antalet punkter kan ses på väckarklockan på bordet.

Grafisk display tapetToy Story: Andy's Room det här är helt enkelt fantastiskt. Du kan försöka spela själv. Funktioner på tapet det kan också justera tiden på dagen och natten. Även när det är sent på eftermiddagen kommer det att visas solnedgång sett genom Andys fönster.

2. Puzzle Blox Wallpaper

Puzzle Blox Wallpaper är en cool Android levande tapet gjord av Sang utvecklareAndre Rabold. Den här levande tapeten som han skapat har blivit ett populärt live tapetspel. Detta spel är väldigt lätt att spela och kräver att spelare är skickliga. Spelet är ganska enkelt, du blir bara ombedd att matcha 3 eller fler block av samma färg. Om det inte längre finns samma färg kommer spelet att vara över och måste startas om.

Spel Trivia Sunfoer Mobile DOWNLOAD

3. Blockerar Live Wallpaper

Inspirerat av spelet Tetris skapades detta spel med gameplay vilket är exakt samma som Tetris. Skillnaden är att det här spelet är baserat på levande tapeter. Så det kan bara spelas igenom hemskärm precis som ett spel levande tapeter Android i allmänhet. När du just installerat Blockerar Levande Bakgrund detta kommer spelet att starta automatiskt eller helt enkelt genom att göra dubbelklicka på skärmen.

4. Diamond Maze Live Wallpaper

Diamond Maze Live Wallpaper kräver att du hittar en väg ut genom labyrinten som blockerar. Uppdraget i detta spel är ganska enkelt, vilket är att samla alla diamanter innan du tar en stjärna. När det gäller hur man spelar räcker det att luta Android-enheten i valfri riktning så att bollen kan röra sig genom labyrinten.

Eelooz Desktop Enhancement Apps NEDLADDNING

5. Duck Paper Live Wallpaper

Återigen inspirerad av gamla spel. Kom ihåg spelet Duck Hunt artificiell NES från PS1-konsolen? Tja, tydligen spel Anka papper detta gjordes för att behandla nostalgi för spelet. Spelet är väldigt enkelt, tryck bara på fåglarna som flyger på skärmen. Det finns en chans att fåglarna kommer att fly. Så du måste spela skickligt.

Desktop Apps Enhancement geekyouup LADDA NER

6. Rymdförstörare Levande Bakgrund

Är du ett stort fan av Arcade-spel? Om så är fallet, spel Space Destroyer Live Wallpaper detta måste passa dig. Din uppgift i det här spelet är att utrota fienderna genom att knacka på de inkommande fiendens plan för att förstöra dem. Detta Space Destroyer-spel är inte bara roligt utan också utmanande.

7. Crazy Fish Live Wallpaper Gratis

Crazy Fish Live Wallpaper Gratis Det har temat liv under vattnet, liknar ett spel Freeding Frenzy på en PC-enhet. I det här spelet måste du äta så många andra fiskar som möjligt. Men var försiktig, stora fiskar hotar ditt liv. Du förlorar om du äter fel mat eller äts av en stor fisk. I det här spelet får du bara 3 gånger chansen. Om den möjligheten tar slut kommer spelet att avslutas och startas om igen.

Desktop Apps Enhancement android Developer DOWNLOAD

Hur, intresserad av att prova det? Vilket spel gillar du mest? Om du har rekommendationer för andra häftiga Android-tapeter, kan du dela med sig i kommentarfältet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found