hur man gör din Android så sofistikerad som Galaxy Note 7

En av de häftiga funktionerna i Samsungs senaste flaggskeppssmartphone är Always on Display, vilket gör att en del av skärmen kan förbli på. För att visa tid och inkommande aviseringar. Intresserad av att försöka? Här är det hur man installerar alltid på

Samsung just invigde phablet flaggskepp deras senaste nämligen Galaxy Note 7. Väl, nya utmärkta funktioner Galaxy Note 7 är en säkerhetsfunktion iris-skanner och är den första Samsung-smarttelefonen med USB typ-C. Som flaggskepp En annan nyare Samsung, Galaxy Note 7 har också en innovativ funktion som kallas Alltid på skärmen.

Denna funktion är verkligen användbar eftersom en del av skärmen alltid kommer att vara på. Så du behöver inte längre slå på skärmen helt för att bara kontrollera aviseringar. Naturligtvis kommer du inte längre att sakna viktiga meddelanden som kommer in. ApkVenue rapporterar från Wonderhowto och har en applikation som har liknande funktioner som Always on Display. Intresserad av att försöka, här är hur.

  • 3 coola Samsung-produkter bortsett från Samsung Galaxy S7. Måste ha!
  • 7 skäl till varför du MÅSTE KÖPA Samsung Galaxy S7
  • Här är 9 dolda fakta bakom Galaxy S7-designen

Så här installerar du alltid på skärmen på Android som inte är Samsung

1. Installera alltid på AMOLED

Den applikation som ApkVenue betyder är Alltid på AMOLED, som verkligen erbjuder alltid på display-stil funktioner för din Android-smartphone. Bara för rekordet kommer den här applikationen att vara mycket optimal om den används på en smartphone med en skärm OLED. Där varje skärmpixel avger sitt eget ljus så att det inte tömmer smartphone-batteriet.

Under tiden, om din smartphone använder en LCD-skärm eller annan än AMOLED. Faktiskt överallt bakgrundsbelysning förblir på hela tiden medan du visar något innehåll. Så, alltid på AMOLED-applikationen tömmer LCD-skärmens smartphone-batteri.

2. Ansökan om tillstånd

Efter dig Installera och öppna den, då måste du aktivera ytterligare ett par behörigheter. Tryck bara Tillåt nu och aktivera önskade inställningar. Upprepa samma process för det andra tillståndet.

3. Justera inställningarna

När din begäran om tillstånd har beviljats ​​är appen Always on AMOLED redo för åtgärder. Naturligtvis kan du justera några av de tillgängliga alternativen. För att säkerställa denna funktion och inte kommer att stängas från minnet måste du aktivera två allmänna inställningar, nämligen aktivera tjänsten och aktivera detta för att hålla appen igång i bakgrunden.

Därefter måste du aktivera alternativet Flytta widgeten automatiskt för att undvika heta skärmar. Se till att du aktiverar alternativet Meddelanden så att alla inkommande aviseringar visas. Så du behöver inte längre vara rädd för att sakna viktiga meddelanden.

4. Du kan alltid njuta av visningsfunktioner

Naturligtvis kan du justera klockans ljusstyrka och massor av anpassningsalternativ. När skärmen stängs av visas funktionen Alltid på skärmen några sekunder senare med ett helt svart gränssnitt som är mycket vänligt för AMOLED-skärmtypen.

Intressant kan du öppna skärmen med fingeravtryckssensorn som vanligt. Så offra inte viktiga funktioner på din smartphone. Hur, tillräcklig förklaring från Jaka? Lycka till.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found