De 5 bästa RPG-spelen för Android

Har samma spelelement, men vissa är olika. Detta är det bästa RPG-spelet på Android.

Spel RPG kanske låter det normalt och vi har träffat många av oss Google Play Butik. Börjar från att anta ett tema animeGud och också hjälte som ursprungligen gjordes. Men har du någonsin hört talas om spel SRPG?

Strategi Rollspel, är en kombination av två genrer, nämligen strategi och RPG. Trots att de har samma spelelement, SRPG-spel brukar sätta på spelläge linjeförsvar, taktiskoch turbaserad. Så, vilka spel är bäst? Följande Jalantikus har sammanfattat De 5 bästa strategiska RPG-spelen för Android.

  • Måste titta! Här är 7 bästa RPG-teman anime idag
  • De 10 bästa RPG-spelen på Android du måste prova
  • Mobile Legends: Bang, DotA-spel för Android HP RAM under 1 GB

5 av de bästa strategiska RPG-spelen för Android

1. Heavenstrike Rivals

Square Enix verkligen ganska bra på att göra RPG-genrespel, Heavenstrike Rivals är en av dem. Med bakgrunden av landet ovanför molnen kommer du att ta rollen som ledare för de väpnade styrkorna skydda landet från attacker från monster.

Detta spel använder turbaserat läge aka byta svängar, som att spela schack. Tidigare var du tvungen att ordna vilka karaktärer du skulle spela i varje match. Sedan när du spelar måste du verkligen strategisera när vägen vänder, i syfte att döda fiendens kapten för att vinna spelet.

2. Taktikgrupp: Dungeon Heroes

Den här gången finns det ett spel som är ganska potentiellt artificiellt utvecklareSway Mobile, Inc. ta temat för platsen för formuläret fängelsehålan, som du kommer att utforska med dina trupper. Visst på vägen kommer du fångades upp av fienderna som tänker tackla dig, och slutligen kommer du definitivt att träffas Chef från slutet av varje karta.

Anta auto-stridsläge, ditt jobb här är att "blanda" dina trupper med komponera hjältarna för alla situationer. Du kan ordna efter din spelstil, från och med kraftfull attack, vänta och motattack. Du också kan spela online och slåss mot andra spelares trupper.

VISA ARTIKLAR

3. Valkyrie Connect

Kanske tror några av er att det här spelet är snurra av från Final Fantasy eller utvecklargjorda spel Square Enix Övrig. Nej, även om spelets logotyp liknar Final Fantasy, Ateam Inc. är det ursprungliga företaget Japan som gjorde det här spelet.

Föra gameplay vilket liknar Tactics Squad: Dungeon Heroes, det vill säga du kommer att utforska många fängelsehålor som definitivt är bebodda massor av monster och chef att du måste slåss. Unikt, varje karaktär i detta spel har sin egen bakgrundshistoria, vilket gör detta spel rikt och ganska starkt i story. Bortsett från det, grafik 3D-anime vilket är roligt, kommer också att göra dig bekvämare att spela.

4. Devil Breaker

Den här gången finns det ett spel strategi rollspel vilket är ganska komplicerat. Här navigerar du i den breda kartan där kartan är formad samt en konturkarta. Du kommer också att möta en ganska stor strid med många fiender i varje område.

I strid kommer du att föras till sexkantig slät som ser ut som om den flyger över himlen. Här kommer du och dina trupper att möta fiendens trupper, naturligtvis måste du utforma lämplig taktik och rätt hjältsammansättning för att vinna. Även om det är ganska komplext är det faktiskt bildandet av varje karaktär ser söt ut, som sötningsmedel i det här spelet.

5. Fantasy War Tactics

Nexon, det överraskar ofta marknaden mobilspel från början av sitt utseende genom att släppa spel av hög kvalitet. En av dem är där Fantasy War Tactics. I det här spelet ser det ut som Nexon försöker erbjuder ett spelläge som är ganska unikt och annorlunda.

Att ge en kubisk spelinställning plus en mycket snygg visuell effekt gör det här spelet mycket bra för grafik. För själva spelet fortsätter det som SRPG-spelet i allmänhet, där du kommer att ta med flera hjältar och slåss med fienden.

Men här måste du strategisera vägen var och en av dina karaktärer i det här kubikområdet, för vissa områden kan du inte trampa på. Varje sväng du går måste du också bestämma rätt karaktär att närma sig, eller försök att höra motståndaren genom att sakta pressa den med mer än en hjälte.

Ja, det var det De 5 bästa strategiska RPG-spelen för Android. Så för de av er som gillar spel som skärper din hjärna genom att strategisera, lista ovan kan vara en referens du. Njut av att spela och glöm inte dela med sig din upplevelse när du spelar i kommentarfältet nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found