7 mystiska spel som kan vara ett alternativ till inlärningshistoria

Detta mystiska spel kan verkligen vara ett alternativ för dig att spela spel medan du lär dig historia. Vill du veta vilka historieläringsspel som är?

Har du någonsin läst en bok om den alternativa världen? Det visar sig att bortsett från att tas upp i boken lyfts också temat för alternativ verklighet i spelet. Detta temaspel är det bästa eftersom det ger oss möjlighet att se hur världen skulle ha varit om det vore något annat sätt. Enligt vad vi vet finns det många sätt att förändra universum.

Med ett mysterium kring sig skapar alternativ historia alltid ett slags besatthet för oss. Och detta är precis anledningen till att vi ska tackla det med ett videospelämne som ger oss möjlighet att vara en del av en ersättningsvärld.

  • Dödar piratspel spelindustrin? Uppenbarligen ....
  • 5 spelkonsoler baserade på Android, spelare måste veta!

7 mystiska spel för att lära dig historia

1. Stalker: Shadow of Chernobyl

Fotokälla: Foto: Steam

Ska ske i framtiden, nära platsen för den andra kärnkraftsexplosionen, vilket orsakar en katastrof i Tjernobyls uteslutningszon, Stalker: Shadow of Chernobyl är person skytt överlevnad skräck först med en historia icke-linjär komplex. Spelaren antar identiteten på Amnesia Forbidden Artifact Hunter utforska strålningszonen runt sprängplatsen, där måste hantera alla slags konstigt möte som hemsöker området.

2.Fallout 3

Fotokälla: Foto: Steam

Spela in i en era postapokalyptisk, en öppen världsmiljö koncentrerad runt ruinerna i Washington D.C., Fallout 3 äger rum i alternativa tidslinjeinställningar skapades som ett resultat av framsteget i atomåldern.

Efter det stora kriget orsakade kärnkraftsapokalyps 2077ändrar hela mänskligheten kurs och börjar leva i ett säkert. Fallout 3 är ett av de bästa spel som någonsin gjorts, med en mycket känslomässig plot, gameplay uppslukande och vackert designad öppen värld.

3. Bioshock Infinite

Fotokälla: Foto: Steam

I Bioshock oändlig, restid och alternativa universum går hand i hand. Elizabeth har den unika förmågan att skapa "tårar" i rymd-tid orsakar strukturer den extra sidan av verkligheten. Medan vissa invånare Colombia uppfattar dessa tårar som konstigheter, vissa människor utnyttjade och skapade nya vapen och teknik. Bioshock Infinite erbjuder bästa spelupplevelse någonsin hittats i videospel.

4. Dino D-Day

Fotokälla: Foto: Steam

Om du tänker dinosaurier och nazisterna är två element som faktiskt kan fungera tillsammans i samma universum Dino D-Day är ett perfekt multiplayer-spel som du kan njuta av med flera vänner. Beläget i en alternativt universum Andra världskriget där Hitler framgångsrikt återupplivade dinosaurier och använde dem för att kämpa mot oppositionen, erbjuder Dino D-Day spel med sju typer av dinosaurier som spelas, såsom T-Rex och Velociraptoroch nio människor, inklusive Tyska soldater och medlemmar av nazisterna.

5. Resistance: Fall of Man (PS3)

Fotokälla: Foto: PlayStation

En science fiction-skräck första person shooter videospel, Motstånd: Fall of Man är en exklusiv titel Playstation 3, uppsättning alternativ historia 1951. Sergeant Nathan Hale har skapat en allians med de mänskliga motståndskrafterna i ett försök att avvärja en utomjording som tog över England. Detta spel gör det också möjligt för spelarna att ha tillgång till in i en jeep.

VISA ARTIKLAR

6. Wargame: European Escalation

Fotokälla: Foto: Steam

Wargame: European Escalation är realtid videospeluppsättning i Europa under det kalla kriget, mest framträdande mellan 1975 och 1985. Dessa inkluderar alternativa historiska scenarier där öppen väpnad konflikt är inblandad Nato och Warszawapakten äga rum. Spelare kan välja flera enheter från fyra underfaktioner. Det finns också en detaljerad spelfunktion som erbjuder timmar av noggrant planerade strider.

7. Wolfenstein: The New Order

Fotokälla: Foto: Steam

Titeln på den sjunde franchisen, Wolfenstein: The New Order äger rum i den alternativa historien om 1960-talets Europa, i en värld där Nazisterna vann andra världskriget. Berättelsen om en spelare följer krigsveteranen William "BJ" i Blazkowicz försök att undergräva nazistens plan för världsherravälde. Valet av moral förändrar helheten handligen, spelare blir mästare på sina egna beslut i detta action-äventyr första person shooter.

Så många mystiska spelrekommendationer att lära av den här ApkVenue. Genom att spela detta kan du mer eller mindre ta reda på vad som hände i den verkliga världen först och få dig att vara hakad för att leta efter skillnader mellan historien som berättas i spelet och den verkliga världen. Förhoppningsvis användbart och glöm inte dela med sig ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found