5 applikationer för att stödja taxichaufförer online och motorcykel för att göra det roligt!

Är du en online-taxi- eller motorcykelchaufför som vill att din beställning ska vara gacor? Installera först de 5 stödjande applikationerna för grab- och gojek-drivrutiner så att beställningarna går smidigt!

Arbeta som en taxichaufför och online motorcykeltaxi under de senaste två åren. Inte bara de som är i 40-talet, nu tävlar många unga människor vill vara en online taxi- och motorcykeltaxichaufför.

Detta beror på att onlinetransporttjänster verkligen behövs av samhället, särskilt de i huvudstaden.

Att vara en taxichaufför online och motorcykel måste kunna maximera användningen av smartphones för att kunna göra ett bra jobb.

Ett sätt är att ladda ner rätt och användbara applikationer för att stödja ditt arbete som taxichaufför online för taxi och motorcykel. Följande är 5 stödjande applikationer som måste installeras för grip- och motorcykelförare.

Lista över stödapplikationer som måste installeras av online-taxi- och Ojek-drivrutiner

1. Waze och Google Maps

Fotokälla: Foto: i.kinja-img.com

Waze det är mycket lämpligt för online-motorcykel taxichaufförer eftersom det har en funktion för att undvika vägtullar. Utseendet är det enkel och även kunna fastställa platsen för en plats exakt.

Under tiden är Google Maps verkligen till stor hjälp för de av er som arbetar som taxichaufförer online.

2. Pengarälskare

Fotokälla: Foto: 1.bp.blogspot.com

Pengarälskare är en applikation för att registrera inkomster och utgifter, vare sig dagligen, veckovis eller månadsvis. Denna applikation kan hjälpa dig att göra detta rekordintäkter efter en dag med körning och blivit en online taxichaufför.

3. Gröna

Fotokälla: Foto: androidheadlines.com

Ibland tillhandahåller taxibolag online och motorcykeltaxiföretag Android-smartphones inte särskilt bra specifikationer.

Därför är det ofta fördröjning på grund av för många applikationer körning av applikationer (online-motorcykeltaxiapplikationer, Google Maps, Waze och andra).

Väl, Gröna Du kan använda detta för att stoppa applikationer som tar upp mycket Smartphone RAM du. Så din smartphone blir fördröjningsfri och kan fungera smidigt.

4. GPS-status och verktygslåda

Fotokälla: Foto: i.ytimg.com

Du måste ha upplevt situationer där Google Maps eller Waze inte kunde läsa din plats korrekt, eller hur? Det beror på GPS-enheten på din smartphone inte kalibrerad korrekt.

Du kan använda programmet GPS-status och verktygslåda för att lösa problemet. Nu kan du hämta dina passagerare snabbare.

5. AccuWeather

Fotokälla: Foto: lh3.googleusercontent.com

AccuWeather Detta är mycket viktigt för dig som jobbar som taxi- och motorcykelchaufförer online eftersom du kan veta att vädret idag blir regnigt eller soligt.

Om AccuWeather visar att det kommer att bli regn på eftermiddagen kan du göra dig redo genom att ta med dig en regnrock för dig och dina passagerare senare.

Så det finns 5 stödapplikationer som måste installeras av grip- eller motorcykelförare. De fem applikationerna kan hjälpa dig att arbeta som taxichaufför online på taxi och motorcykel.

Lycka till. Glöm inte dela med sig om du känner till andra applikationer i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found