hur man spelar google dinosaurspel offline och online

Att spela Google-dinosaurusspel behöver inte vara offline, vet du! Dessutom kan du förvandla T-Rex till Sonic! Häftigt, eller hur?

Du måste ha, vill jag bläddring ha på sig Google Chrome, men i stället uppträdde dinosaurispelet Google eftersom det inte var anslutet till internet?

Tack vare T Rex glädje som visas i applikationen webbläsare det här snabbaste gör vi inte riktigt krångel när Chrome-sidan fortfarande visar "Inget Internet".

Även om du vill spela tills du är gammal kan du, för enligt utvecklingsteamet slutar Google dinosaurspelet bara om du spelar det så länge 17 miljoner år direkt. Redan en fossil, ah ~

Du vet dock vad om du kan fortsätta spela det här spelet även när du spelar uppkopplad? Metoden är väldigt enkel, du vet!

Hur man spelar Google Dinosaur Game

För dig som älskar dinosaurier kommer förekomsten av spel som Jurrasic World MOD APK och de bästa dinosauriefilmerna att göra dina dagar ännu vackrare.

Dessutom tillåter Google Chrome fortfarande att denna Tyrannosaurus kan spelas av bra användare uppkopplad såväl som off-line.

Hur man spelar med endast knappar uppåtpil och nedåtpil gör det också populärt bland många människor, vet du. Måste också du vara, eller hur?

Google Dinosaur Games Off-line

Att spela dinosaurier i Chrome medan du är på off-line, öppna bara en sida slumpmässigt genom att skriva ett ord sökfält.

Senare får du ett felmeddelande "Inget internet", och det var så T-Rex dök upp på den Chrome-sidan off-line. Bara spela, okej!

Google Dino-spel Uppkopplad

Även om det ursprungligen skapades för att passera den tid då en internetanslutning inte var tillgänglig, är faktiskt många beroende av det här enkla spelet, inklusive Jaka!

För de som inte vet behöver du inte vara avsiktlig off-line att "ringa" dinoen, för du skriver bara krom: // dino och Chrome visar det här spelet åt dig. Riktigt enkelt, eller hur?

BONUS: Omvandlar Google Dino-spelet till Sonic

Om Jaka tidigare hade berättat för dig hur fuska Chrome dinosaurspel så att du inte kan dö, den här gången låt oss prova ett annat coolt trick, låt oss gå!

För en tid sedan hade jag en chans viral ett barn som kan ändra T-Rex-karaktären i det här spelet så Sonisk. Riktigt coolt, eller hur?

Ta det lugnt, det visar sig att metoden är riktigt lätt, du vet! Följ stegen, låt oss.

 1. Öppna spelet genom att skriva krom: // dino i sökfältet i Google Chrome.
 2. När den är öppen trycker du på Ctrl + Skift + I på tangentbordet för att öppna Inspektera elementet.
 1. Sök efter inlägg

  som bilden nedan visar.

 1. Klicka på pilen bredvid texten för att ta fram en annan kod under den.
 1. Leta efter koden med prefixet <> som ligger strax under kodnummer 3, då dubbelklicka på att skriva artikelbilder ">
  1. Ta bort koden som var mycket tidigare kopiera klistra in skrivande //i.imgur.com/7BuRkS9.png för att ersätta koden.
  1. Stäng fönstret Inspektera elementet genom att klicka på korset eller x längst upp till höger.
  2. Yay, dinosaurien har förvandlats till Sonic!

  Whew, att spela Googles dinosaurusspel blev bara ännu mer spännande med de olika variationerna som finns, va!

  Vad sägs om dig, bra på att spela det här spelet eller inte? Vad är din höga poäng? Tävla i kommentarfältet, låt oss gå!

  Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Ayu Kusumaning Dewi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found