Du känner inte till dessa 14 whatsapp-tips (kanske) förrän nu

Den här gången vill ApkVenue ge dig 14 användbara WhatsApp-tricks och tips som du inte är säker på att du vet!

WhatsApp är en applikation chatt mest populära i världen. Många gillar skärmens enkelhet och hur snabbt de kan skicka meddelanden i form av text, bilder och videor. WhatsApp slösar inte heller batteri, RAM och sparar datakvot. Med alla dess fördelar använder nästan alla smartphone-ägare WhatsApp som en applikation chatt huvudsaken. Tja, det är därför som den här gången ApkVenue vill ge dig 14 användbara WhatsApp-tricks och tips du inte är säker på att du vet!.

Ansökan chatt som BBM och LINJE har många kraftfulla och intressanta funktioner. Men många väljer fortfarande WhatsApp på grund av dess enkelhet. Dessutom kräver WhatsApp inte en identitet i form av en PIN-kod eller Användarnamn, men bara med ett telefonnummer. Så alla kontaktlistor på din smartphone kan kontaktas via WhatsApp. Så, för att göra det roligare med WhatsApp, läs först trick och WhatsApp-tips det följande.

  • Installera inte WhatsApp på din mobiltelefon om du inte vill acceptera konsekvenserna!
  • Den här senaste WhatsApp-funktionen gör ditt mobilminne lättare!
  • WhatsApp VS Telegram: Lämna den här, välj den

En samling användbara WhatsApp-tips som du kanske inte känner till

1. Läs WhatsApp-meddelanden utan att avsändaren fastnar

Du vet definitivt att tecknet på ett WhatsApp-meddelande som läses är utseendet på två blå bockmarkeringar på meddelandens avsändares smartphone. Det visar sig att du kan välja att inte visa den här blå bocken efter att du läst meddelandet. Du kan läsa hur du gör det i följande artikel om WhatsApp-tips: Hur inaktiverar du WhatsApp Blue Check-funktionen på Android.

Konsekvensen av dessa WhatsApp-tips är dock att du inte heller kan se om ditt meddelande har lästs eller inte. Eftersom den här blå bocken inte kommer att visas på din smartphone. Det finns dock andra knep du kan använda. Nämligen genom att stänga av din internetanslutning innan du läser WhatsApp-meddelanden. Det här WhatsApp-tipset är mer eller mindre detsamma som vad ApkVenue diskuterade i följande artikel: Hur man läser BBM-meddelanden utan att ge ett "läst" -tecken till avsändaren.

2. Gör WhatsApp Spara kvot

WhatsApp-applikationen är faktiskt lätt och sparar data. Om du inte ofta skickar eller tar emot bilder och videor via WhatsApp-meddelanden från dina vänner. Så för tips så att WhatsApp inte direkt laddar ner foton och videor som skickats av dina vänner, stäng bara av funktionen automatisk nedladdning-hans. Metoden är som följer: Hur man gör WhatsApp inte automatiskt nedladdning.

3. Använda två WhatsApp-konton i en smartphone

Det måste finnas några av er som behöver två olika WhatsApp-konton, men de kan fortfarande användas på endast en smartphone. Visas på det enkla sättet. Du behöver bara använda ett program som heter Disa. För mer information om dessa WhatsApp-tips och hur du använder dem, läs följande artiklar: Roliga sätt att använda 2 WhatsApp i en Android.

4. Gör din väns WhatsApp-krasch (krasch) och kan inte användas

En av buggar det som hittades på den senaste WhatsApp kunde inte rymma för många emojier. Du måste skicka den runt 4200 emojis samtidigt för att få din väns WhatsApp att krascha och kan inte användas tillfälligt. Du kan se ett mer komplett sätt i följande artikel om WhatsApp-tips: Nosy Ways to Make WhatsApp Friends Broken Only With Smileys.

5. Använda emojis och kondomer med långfinger på WhatsApp

Långfingersemoji är den nyaste funktionen i WhatsApp. Av någon anledning skapades denna emoji äntligen och blev en officiell WhatsApp-funktion. Under tiden är kondomemoji en anti-aids-kampanj som marknadsförs av DUREX. Du kan läsa hela recensionen i följande WhatsApp-tipsartikel: Hur man använder långfingeremoji och kondomemoji på WhatsApp.

6. Använda WhatsApp på en dator eller bärbar dator

WhatsApp används för närvarande inte bara på smartphones. Men det kan också användas på en PC eller bärbar dator. Metoden är mycket enkel. Du behöver bara använda WhatsApp Web som är en officiell funktion i WhatsApp. Om du inte vet hur, läs bara följande artikel om WhatsApp-tips: [Hot!] Så här får du tillgång till din WhatsApp via dator officiellt.

7. Skicka WhatsApp-meddelanden automatiskt och planeras

Tydligen kan du skicka WhatsApp-meddelanden automatiskt och på schemalagd basis, du vet! Tricket är att använda ett program som heter WhatsApp Scheduler. Med den här applikationen kan du skapa ett WhatsApp-meddelande och sedan ställa in när och hur många gånger meddelandet skickas automatiskt. Du kan se hur du använder den i följande artikel om WhatsApp-tips: Hur man gör ett automatiskt schema för att skicka WhatsApp.

8. Blockera WhatsApp-kontakter

Bland hundratals WhatsApp-kontakter på din smartphone måste det finnas något du inte gillar, eller hur? Om du känner dig irriterad, blockera det bara på det enkla sättet som ApkVenue har förklarat i följande WhatsApp-tipsartikel: Hur blockerar du kontakter på WhatsApp Messenger.

9. Att veta om din WhatsApp är blockerad av någon annan

Om ApkVenue tidigare förklarade hur man blockerar WhatsApp-kontakter, förklarar nu ApkVenue hur man kan ta reda på om ditt WhatsApp-konto är blockerat eller inte av någon annan. Du kan läsa metoden i följande WhatsApp-tipsartikel: Så här får du reda på om din WhatsApp blockeras av en förälskelse.

10. Gömmer "Senast sett" -status

"Senast sedd"aka" Senast sett "är informationen som visas i WhatsApp-profilen för att ta reda på när personen senast öppnade sin WhatsApp-applikation. Om du inte vill att dina vänner ska veta när du senast öppnade WhatsApp, dölj bara statusen"Senast sedd"Så här har ApkVenue diskuterat i följande WhatsApp-tipsartikel: Hur man kan bli av med funktionen "Senast sett" på WhatsApp.

11. Stäng av gruppaviseringar

På din WhatsApp finns det definitivt många grupper som du går med, antingen frivilligt eller tvingat. Många saker diskuteras i WhatsApp-gruppen. Från att dela viktig information, dela ut inbjudningar, till viktiga saker som skämt, skicka roliga bilder och videor eller skvallra i församlingen. Om du känner dig irriterad men inte vågar lämna gruppen är det bara att stänga av aviseringarna. Hur kan du se i följande WhatsApp-tipsartikel: Hur man stoppar WhatsApp Group-meddelanden.

12. Säkerhetskopiera WhatsApp-meddelanden, bilder och videor till molnlagring (Google Drive, DropBox, iCloud, etc.)

Du kan använda programmet Sync tillsäkerhetskopiering all information på din WhatsApp till olika molnlagring. Detta är mycket användbart om du vill ersätta din smartphone med en ny mobiltelefon. Se hur i följande artikel om WhatsApp-tips: Hur man gör Android-mobilminne lättare med de senaste WhatsApp-funktionerna eller Så här säkerhetskopierar du WhatsApp till ett annat molnlagring (Dropbox, OneDrive, Box).

13. Chatta WhatsApp utan SIM-kort

Som det visar sig kan du chatt med WhatsApp med en enhet som inte har ett SIM-kort, till exempel en surfplatta. Så om du vill veta hur, läs följande artikel om WhatsApp-tips: Hur man chattar med Whatsapp utan SIM-kort.

14. Maximera nya WhatsApp-funktioner

Många coola funktioner presenteras av WhatsApp inuti uppdatering nyaste. Som förhandsgranskningslänk hemsida, säkerhetskopiering Google Drive, anpassad anmälan, etc. Du kan läsa en fullständig recension av de senaste WhatsApp-funktionerna i följande artikel: 6 nya WhatsApp-funktioner du måste prova.

Det är en variation En samling användbara WhatsApp-tips som du kanske inte känner till. Med dessa WhatsApp-tips, chatt på WhatsApp blir det definitivt mycket mer spännande. Om du har annan information eller tips och tricks om WhatsApp, skriv din åsikt i kolumnen kommentar under detta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found