inklusive Microsoft Paint, är dessa fyra "obligatoriska" applikationer för personer som är nya för datorer

Flera andra applikationer inklusive Paint är också "måste" -applikationer för att försöka spela när de först lär sig om datorer. De av oss som föddes på 90-talet och lär oss datorer för första gången i grundskolan, känner säkert de fyra mycket väl

Nyheten om borttagningen av Microsoft Paint gjorde en hel del människor ledsna. Anledningen är att Paint är en av de legendariska applikationer som har funnits länge och blivit en av dem favorit- att spela, särskilt för människor som bara lär känna och lära sig datorer.

ApkVenue talar om att bara lära sig dator och har flera andra applikationer inklusive Paint som också är ett "måste" -program för att försöka spela när du först lär dig om datorer. För de av oss som är födda på 90-talet och lär oss datorer för första gången i grundskolan (SD), vet vi säkert mycket väl de fyra applikationerna nedan.

  • Obligatorisk ansökan för hackare! Dessa är de 5 bästa hackingsapplikationerna på Android
  • 10 förbjudna Android-appar under fastamånaden, frestande tro!

Det här är fyra "obligatoriska" applikationer för nya människor att känna till datorer

1. Microsoft Word

Fotokälla: Källa: lifehack.org

Det första en datalärare lär ut, förutom hur man slår på och stänger av datorn är naturligtvis skriv dokument med Microsoft Word. Ja, datalärare brukar berätta för oss att använda denna applikation för att göra officiella brev. Även om det i praktiken är många coola att skriva som de vill.

2. Microsoft Paint

Fotokälla: Källa: Earth Touch

Microsoft Paint är en behållare en platshållare för all kreativitet när vi just studerade datorer. Trött på att skriva, brukar vi vända oss till Paint för att bara rita fritt och prova de olika tillgängliga verktygen.

3. Internet Explorer

Fotokälla: Källa: Lifewire

Nu när vi vet lite om datorer och sedan lyssnar på Internet kommer vi att bli anslutna utforska den virtuella världen med Internet Explorer. Vanligtvis är det bara att öppna Google och hitta ordet vi letar efter snabbt.

4. Spel

Bortsett från det finns det också ett antal spel som vi måste ha spelat första gången vi använde en dator. Här är tre av dem:

  • Patiens
Fotokälla: Källa: Areaware

Kortspel som fortfarande finns idag. Vanligtvis kommer vi att vara glada när vi vinner spelet och då visas fyrverkerierna och effekterna av de kort som faller ner.

  • Minsvepare
Fotokälla: Källa: WikiHow

Liksom Solitaire är det här spelet fortfarande odödligt fram till i dag. Spela Minsvepare i sig är väldigt enkelt, välj bara rutan för att öppna och hoppas att inte hitta bomben, då vinner vi.

  • Flipper
Fotokälla: Källa: YouTube

Ett av de roligaste spelen. Tyvärr ingår det här spelet inte längre i standardspel på datorer nu. Skriva ut högsta möjliga poäng medan tävla med vänner är en av spänningen i detta spel.

Det här är några av de ”måste” -applikationer för 90-talet som bara lär känna och lära oss datorer. Du dig själv? Vilka applikationer spelar du alltid när du först lär känna datorer? Tveka inte att dela i kommentarfältet nedan.

Läs också artiklar om Dator eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found