är det en strid eld och vapen rusa?! Dessa är 5 overwatch copycat android-spel

Sammantaget är Overwatch väldigt bra, från spel till de coola karaktärerna.

Vem känner inte till Overwatch-spelet? Den som gillar att spela spel, särskilt FPS-spel, måste ha känt det här blomstrande spelet. Sammantaget är Overwatch väldigt bra, från spel till de coola karaktärerna.

Overwatch-spel verkligen inte ett gratis spel, så du måste nå innehållet i din plånbok om du vill spela den, men det verkar inte vara ett stort problem för spelare, eftersom det här spelet är bevisat mycket säljer bra. Nu för de av er som kanske känner sig emot att köpa den, oroa er inte, för nedan tillhandahåller ApkVenue det 5 coola spel som Overwatch som du kan spela gratis på din smartphone! Kolla in följande!

  • 16 bästa MOBA-spel 2020 på Android och PC, gratis och beroendeframkallande!
  • MOBA Flavor FPS! Här är 4 av de bästa MOBA FPS-spelen du kan spela
  • Hur man spelar Game Overwatch på en Android-smartphone

Det finns Battle Fire och Gun Rush! Här är det 5 Super Android-spel som liknar Overwatch!

1. King of Legion

Det första du heter King of Legion. Om vi ​​tittar igenom hjälten i det här spelet verkar det tydligt att det liknar spelet övervakt, skillnaden är att du kan spela det här spelet. gratis på en smartphone du. Där är inte bara spelkaraktärerna coola och liknande, kontrollerna som levereras är inte mycket olika.

Sättet att spela som helhet är inte mycket annorlunda, det är bara för att King of Legion är ett mobilspel så det blir roligare och mer praktiskt!

2. Battle Fire

Den andra är Battle Fire, om vi tittar på det ur grafisk synvinkel kan det sägas fortfarande inte perfekt, ja, det är bara naturligt eftersom det här spelet fortfarande är relativt nytt. Men ändå liknar Battle Fire också överwatch. Kampens koncept för detta spel mer mot en plats med elementet av eld eller brännskador. Intresserad?

3. Fortfarande levande

Den tredje, enligt ApkVenue, är riktigt cool, förutom att den liknar overwatch, erbjuder detta spel också funktioner som sällan ägs av andra FPS-spel. Du på Fortfarande levande kan också spela i läge 5v5-stridkommer dessa karaktärer att delas in i vissa klasser.

Alla karaktärer ser också väldigt perfekt ut och garanterar att du underhåller dig. Inte bara det, i Still Alive kan karaktärerna också göra det specialhantverk så att makten och attackerna kan blir högre.

4. Gun Rush

Inte mindre cool broder! Om du fortfarande inte är nöjd med spel som Overwatch ovan, kanske Gun Rush du kan försöka. I det här spelet kommer du att kunna gå in i 5v5-stridsläget också, förutom att spelkaraktärerna är superspännande! Eftersom det är väldigt unikt, kombinerat med coola färdigheter hans.

Det kan sägas att kvaliteten på Gun Rush-spelet är perfekt, vi ser det bara genom spelkaraktärerna, då är det helt gratis slät. Dessutom detta spel kan installeras gratis! Vem vill inte spela gratis men coola spel?

5. Heroes of Warfare

Det senare liknar verkligen Overwatch. Likhet Heroes of Warfare-spelet med Overwatch kan du hitta den i flera saker, från karaktärsdesign, till flera innehåll i varje strid. Du kanske tänker på Heroes of Warfare som den fria versionen av överwatch-mobilspelet, eftersom de på det hela taget är mycket lika.

Det är inte bara coolt i karaktärerna, spelet är detsamma mycket trevligt, där får du också ett läge 5v5-strid som du säkert kan spela online. Om du är intresserad kan du ladda ner den gratis i Play Store.

Där är han 5 spel som liknar overwatch för Android-smartphones. Om du aldrig har upplevt spel med ett tema som det ovan, måste du verkligen prova det nu, förutom att det är kul är de fem spelen ovan också gratis!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found