Dessa 7 Pokémon copycat android-spel är ännu mer spännande än originalet

Så om du är ett fan av monsterstridsspel så är du väldigt lycklig eftersom flera pokemon copycat-spel är tillgängliga för Android.

Du är en Pokémon-fans? I så fall är det verkligen passande, för ApkVenue kommer att granska coola spel som liknar Pokemon och du kan ladda ner dem gratis till din Android-smartphone. RPG-spel så här på Android är ganska sällsynt på grund av spelet monsterstrid mest tillgänglig endast för PC- och konsolenheter.

Så om du är en fan monster slåss spel det är väldigt lyckligt eftersom några av spelen är tillgängliga för Android. Monsterstridsspel är av stort intresse, eftersom de är riktigt roliga att spela. Så för dem som är nyfikna på pokemon copycat android-spel då kan det vara direkt överväga följande ApkVenues recension!

  • Ladda ner nu! 8 kampspel är inte mindre spännande än Mobile Legend
  • De 10 bästa Pokémon-spelen på Android som du måste spela
  • Nostalgi med Pokémon-applikationer och spel på Android

Dessa 7 Pokémon Copycat Android-spel är roligare!

1. Tryck lätt på Monster

Har definitivt inte hört talas om spelet Tryck på Tap Monster dess? Ja, för så här spel är mycket sällsynta. Men det kommer att vara mycket lämpligt att spelas. Om du älskar pokemon-spel kan Tap Tap Monster-spelet vara ett det bästa alternativet.

Liknande spel pokemon den här är ganska lätt att spela, du behöver bara trycka på allt för alla dina behov just nu mot monster. Hur som helst, det här spelet är mycket likt Pokémon-spelet och du måste installera det.

2. Bulu Monster

Trots titeln på detta spel lite konstigt nämligen Bulu Monster, men det här spelet kommer att göra dig bli en monster tränare baserad på fjäderön. Detta spel ger också mer än 10 kartor som utmanar dig att utforska.

Detta spel ger hundratals monster som du måste fånga med speciell boll som i pokemon-spelet. Dessutom, för att prova olika sensationer kan du också spela det online.

3. Morphs

Detta tredje spel kommer att blåsa bort dig utforska ön Morphs för att hitta karaktärens riktiga far som har försvunnit. På resa det här kommer du att få en en utmaning att träna monster, fånga monster och nivå upp.

Mycket lik pokemon-spelet, eller hur? Naturligtvis måste dessa monster vara pålitliga och brukade gå igenom olika strider.

4. Beastie Bay

Spelet kombinerar en stadssimulering med pokemon detta, verkligen inte bara liknande med pokemon men det finns några saker som är ännu mer intressanta. Från sidan stadssimulering du tilldelades bygga en gård, en brunn för att bygga en brygga.

Under tiden kommer du från Pokémon-sidan senare slåss och fånga monster i det här spelet.

5. Micromon

Micromon kanske du kan säga ett superspel som liknar pokemon både från grafik till antalet monster som har funnits. Uppdraget med detta spel är också väldigt detsamma som pokemon så spelarens jobb är bara att hitta och fånga pokemon och slåss sedan mellan monster. Om du verkligen gillar pokemon-spel så är Micromon också en måste-samling på din smartphone.

6. Dragon Island Blue

Detta spel är också väldigt lika, men det finns skillnader enligt ApkVenue som gör spelet Dragon Island Blue detta är bättre än pokemon, som ser från monster som ser mer skrämmande ut. Sättet att spela är väldigt enkelt, hur kommer det sig att du bara måste utforska fängelsehålan samt samla in ett antal föremål.

7. Mino Monsters 2

Det sista pokemon copycat Android-spelet är Mino Monsters 2 vilket beror på att det också är ett av Jakas favoritspel eftersom det presenterar ganska tillfredsställande spel. Med början från bygga en monsterlagallians vilket kommer att vara nödvändigt när vi vill kämpa till tiotals till hundratals arter annorlunda i Mino Monsters värld, vill du definitivt ladda ner det, eller hur?

Det är 7 av de mest spännande pokemon copycat android-spelen att spela. Spelen ovan liknar Pokémon-spelen, men det finns flera skillnader som gör de 7 spelen ovan mer lämpliga att spela än Pokemon. Om du är nyfiken kan du installera den på din smartphone.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found