5 tencent-spel förutom pubg som är mycket mer spännande, nr 3 blockeras av play store?

Förutom PUBG-spelet som för närvarande är globalt visar det sig att spelutgivaren har andra spel som inte är lika coola.

Du älskar att spela PUBG och komma ikapp kycklingmiddag? Förvånad och fans verkligen med PUBG och verkligen hälsar Tencent som utgivare detta spel? Är du nyfiken på Tencent's andra coola spel?

Tencent är verkligen en utgivare och utvecklare det största spelet i världen idag. Framgången för Tencent medförde PUBG PC-versioner, PUBG Mobile, PUBG Lite till PUBG x Resident Evil 2 vilket gör namnet Tencent alltmer erkänt av spelälskare.

Tja, faktiskt har Tencent också flera andra spel som inte är mindre spännande än PUBG. Faktum är att vissa av dem spelas av många människor.

Nyfiken på vilka andra spel än PUBG som släpps av Tencent? Eller har du ens spelat spelet men inte insett det?

Glad läsning killar! Förhoppningsvis finns det ett spel som passar dig att spela, okej? Säkert uttråkad om du spelar PUBG kontinuerligt.

5 Tencent-spel bortsett från PUBG som inte är mindre spännande

Om du tror att PUBG är det enda spelet från Tencent som är det mest spännande att spela just nu, så är du det ganska fel, här!

Anledningen är att det också finns du vet andra spel än PUBG släppt av Tencent som du kan spela på PC eller mobil. Det är garanterat att dessa spel blir riktigt roliga om du försöker spela!

1. Ring av Elysium

Ring of Elysium är ett gratis multiplayer-spel online i form av en kampkunglig utvecklad av Tencent. The Ring of Elysium publiceras av Tencent och Garena över hela världen.

I Nordamerika och flera asiatiska länder kan du spela detta spel på Steam. Jag vet inte vad orsaken är, det här spelet är inte särskilt populärt och är välkänt på marknaden.

Själva spelet släpptes i slutet av 3: e kvartalet 2018. Spelet har gått in i sin andra säsong och är för närvarande under utveckling en avknoppning av detta spel som heter Europa.

Grafiskt och gameplay Inget behov av att vara i tvivel. Grafiken i detta spel är helt fantastisk och oerhört verklig. Du kan till och med se skuggor, vajande gräs, vindbyar som får träd att svänga, till färgen på vattnet som är väldigt verklighetstrogen.

LADDA NER Skjutspel

2. Moonlight Blade

Är du inte bekant med detta online-PC-spel? Ja, eftersom det här spelet inte publiceras globalt och bara marknadsförs för den kinesiska marknaden. Hittills är det inte klart om Tencent kommer att släppa detta spel i en global version.

Moonlight Blade i sig är ett MMORPG-spel som har en bakgrundshistoria om det kinesiska imperiet tidigare. I det här spelet finns det 8 olika klaner som du kan välja mellan. Du kommer att känna en liten känsla av att spela RPG-spel också du vet här.

Liksom andra MMORPG-spel kan du få olika saker och skicklighet när du kan avsluta sökande, slåss chefer och genomföra alla uppdrag som ges i detta spel till slut.

Är du intresserad av att spela det här spelet? Du kanske kan använda en VPN för att spela det här spelet. Enligt ApkVenue är Moonlight Blades spel ganska intressant att spela eftersom det finns många spellägen att välja mellan. Plus, mapp i det här spelet är mycket brett.

LADDA NER Spel

3. Wangzhe Rongyao (King of Glory)

Vet du att detta spel är ett av de spel som inte finns i Play Store? Det är inte blockerat eftersom det innehåller poronografiska element eller något annat, men det här spelet kan bara spelas i Kina där.

Detta Android MOBA-spel är det mest populära i Kina där. Detta spel släpptes runt november 2015 och är resultatet av samarbete mellan Tencent och Riot.

Detta spel har också etablerat sig som ett av de spel som oftast spelas av kinesiska medborgare. jag gjorde mer än 200 miljoner människor spelar detta spel och ett dagligt genomsnitt på 80 miljoner spelare.

Denna kung av ära har redan mer än 80 spelbara hjältar. Resten har King of Glory en typ av spel som andra MOBA-spel som 5vs5, 3vs3, 1vs1, Rank-system, etc. Åh ja, fördelen med detta spel är dess förmåga att spelas med bildfrekvens 60 FPS.

Otroligt nog kan detta spel spelas med endast 1 GB RAM! Det rekommenderade minimiminnet för att spela detta spel är dock 2 GB. Bra val av MOBA-spel förutom Mobile Legends!

4. CrossFire - Legender

om PUBG är det bästa Battle Royale-spelet som produceras av Tencent och är ett av de mest populära spelen idag, så har CrossFire också sin egen historiska rekord.

Cross Fire utnämns till ett av de bästa FPS-spelen på Android som du kan spela just nu. När det gäller spel är CrossFire också väldigt intressant eftersom det har gjort det Mutant Kill-läge, TDM och BR-läge som är väldigt roliga att spela.

CrossFire är faktiskt redan närvarande i PC-versionen och har många lojala fans som spelar det här spelet. Så för att uppfylla efterfrågan från spelälskare finns Android-versionen av CrossFire här.

TheScore, Inc. Simuleringsspel LADDA NER

5. Arena of Valor (AOV)

Visst är du mycket bekant med detta MOBA-spel, eller hur? AOV själv i Indonesien togs av Garena, som till och med skapade en speciell server i Indonesien för att göra detta spel ännu mer slät spelade.

Egentligen är detta spel resultatet av utvecklingen av King of Glory exploderad i Kina. För att ytterligare utöka Tencents makt som kungen av världsspel, slutligen AOV skapades och släpptes i många länder inklusive Indonesien.

Många människor missförstår eller anklagar ofta Mobile Legends för att vara ett plagiatspel som imiterar AOV eller League of Legend (LOL). Egentligen är detta ganska komplicerat att förklara.

LOL skapades av RIOT. Till slut köpte Tencent RIOT och förvärvade företaget samt tog alla patent från RIOT.

Tencent säljer kodningan LOL-spel till andra speltillverkare som Moonton som senare skapade Mobile Legends och Heroes Evolved-spel som hölls av R2 Games.

Du vet redan hur framgångsrik Tencent är som King of the Gaming Company? Förutom att ha förvärvat RIOT Games, har Tencent faktiskt också en ganska stor andel i SUPERCELL och en liten andel i Activision Blizzard och Epic Games.

Garena RPG-spel LADDA NER

Det var Jakas diskussion om Tencent-spel förutom PUBG som inte var mindre spännande än PUBG.

Det finns faktiskt många andra fakta om det gigantiska spelföretaget Tencent. Om du är intresserad kommer ApkVenue att göra en speciell artikel för detta. Garanterad att du kommer att bli förvånad över fakta i detta företag!

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found