10+ Android-spel som definitivt kommer att göra dig beroende

Denna samling av de bästa Android-spelen kan vara din referens för att lägga till din spelupplevelse. Så tveka inte att läsa den.

För dina sanna spelälskare vill den här gången ApkVenue ge dig en överraskning. Japp, den här gången ger ApkVenue en lista över Android-spel som gör dig beroende.

Fastnat? Ta det lugnt, att spela spel kan också göra dig smartare. Detta betyder inte att du blir helt dum och dum när du spelar spel. Men kom ihåg att du också måste balansera det med regelbundna studier. Så att spela flitigt, studera regelbundet och dyrka bör inte glömmas bort. , fortsätt, det bästa och spännande Android-spelet, som kan göra dig beroende av att spela det.

  • 15+ gratis och mest spännande Android-spel april 2016

10+ Android-spel som gör dig beroende

1. S t Mobile

** S t Mobile ** är det hetaste MMORPG-genre-spelet i Vietnam som officiellt har lanserats för Android-användare. I det här spännande Android-spelet kommer krigssystemet som en krigsgud att omsluta dig i en känsla av enorm kraft som aldrig har stött på tidigare i erfarenhet. spel du.

Ladda ner det bästa Android-spelet, S t Mobile på JalanTikus:

GAMOTA LADDA NER RPG-spel

2. World Soccer League

Gillar att spela boll? Det är dags för dig att vända dig till World Soccer League. Detta spel med en sportgenre skapar en mycket RIKTIG sensation, som är uppdelad i 60 landslag, 60 klubbar och totalt 2000 spelare. Så vem är redo att dribbla och göra ett fantastiskt mål?

Ladda ner det bästa Android-spelet, World Football League på JalanTikus:

Mobirix Sportspel LADDA NER

3. City Racing 3D

Vill du lägga till upplevelsen att bli kung i street racing? City Racing 3D presenterar sådan verklig konkurrens. Intryck drivande så att svävaren kommer att pumpa din adrenalin för att kunna vinna och bli en mästare i racingtävlingar i detta spännande Android-spel. Du kan få olika Super Cars uppgradera och optimera som du vill.

Ladda ner det bästa Android-spelet, City Racing 3D på JalanTikus:

Racingspel 3DGAME LADDA NER

4. slither.io

SE UPP! Slam aldrig din favorit Android-smartphone när du spelar det här spelet. Eftersom, slither.io det är väldigt spännande när det spelas. Det tar extra tålamod för din orm att bli stor genom att äta maten som finns där och inte röra vid andra ormar så att din orm inte EXPLOSERAR! Våga prova?

Ladda ner det bästa Android-spelet, slither.io på JalanTikus:

Thorntree Studios Arkadspel LADDA NER

5. Versus Run

Kom igen, känn det roliga att springa med Versus Run. Detta Android-spel kommer att hålla dig upphetsad när du försöker att inte fastna i en labyrint där brickor gillar att röra sig. Detta Arcade-genrespel syftar till att låsa upp så många karaktärer du kan. Du kan? Prova först sensationen.

Ladda ner det bästa Android-spelet, Versus Run på JalanTikus:

Spel Arkad 3DGames NEDLADDNING

6. Sniper Shoot War 3D

Sniper Shoot War är ett FPS-genrespel med en fantastisk 3D-känsla. Utför ditt uppdrag genom att bekämpa terroristaktiviteter i X City. För varje fiende du dödar kan du få ett utmärkelse i form av guld, som kan användas för att köpa vapen och ammunition för ditt krig. Om du tycker att det här spelet bara är ett vanligt krigsspel har du fel! Detta är ett väldigt riktigt prickskyttkrig!

Ladda ner det bästa Android-spelet, Sniper Shoot War 3D på Jalan Rat:

WAWOO Studio Skjutspel NEDLADDNING

7. Grand Gangsters 3D

Visa ditt mod när du går in i den grymma världen av olika kriminella handlingar i staden San Andreas Fault. I ett roligt Android-spel Grand Gangster 3D, du kan vara vad du vill. Vill du stjäla fordon och agera som en bra medborgare? Eller skjuta och döda andra gäng? Valet är ditt!

Ladda ner det bästa Android-spelet, Grand Gangster 3D på Rat Street:

Äventyrsspel Doodle Mobile Ltd. LADDA NER

8. Senaste Empire-War Z

Det krävs speciella taktik och strategier för att vinna när du kämpar mot onda zombier. Senaste Empire-War Z tema Free-to-Play mobilstrategi där du måste bygga och utveckla ditt imperium för att vara starkt. Var inte dum, gå med i en allians och arbeta tillsammans för att förstöra din värld mot zombies. Döda dem brutalt och bli aldrig förlåtna!

Ladda ner det bästa Android-spelet, Last Empire-War Z på Jalan Rat:

IM30.net Strategispel LADDA NER

9. Growtopia

Tycker du inte att det här spelet med söta karaktärer är lätt att spela. Du måste ta hand om dina tillhörigheter, för människor över hela världen som spelar det här mest spännande Android-spelet har kunnat stjäla dem. Om det händer, förvänta dig aldrig att din artikel kommer att returneras. Ta tillflykt med de saker som serveras i detta Growtopia-spel och använd dem klokt!

Ladda ner det bästa Android-spelet Growtopia på JalanTikus:

Robinson Technologies Corporation Äventyrsspel LADDA NER

10. Mobilstrik

Detta massivt multiplayer-genrespel gör dig som en stark armébefälhavare. Mobile Strike, låter dig testa elitstyrkor för att kunna bekämpa fiender på slagfältet. Ordna en strategi för både motstånd och försvar så att din attack inte är förgäves.

Ladda ner det bästa Android-spelet, Mobile Strike på JalanTikus:

Epic War Strategispel LADDA NER

11. Invasion: Modern Empire

Invasion: Modern Empire är ett av de bästa mobilspel som valts av Facebook 2015. Använd alla medel för att bli den starkaste militära befälhavaren i världen och besegra sedan alla fiender med rätt strategi som du samlar. Invasion! Dominera omedelbart din motståndares territorium! Titta, hur bra ditt kommando är att beställa en attack!

Ladda ner det bästa Android-spelet, Invasion: Modern Empire på Rat Street:

Tap4fun Strategispel LADDA NER

12. Clash Royale

Faktiskt Clash Royale är ett gammalt spel, men det fantastiska är att det här spelet fortfarande ingår i listan över de mest spännande Android-spelen som definitivt är beroendeframkallande. ApkVenue har ofta gett ny information om Clash Royale. En av de nyaste är Hur man får legendariska kort i Clash Royale. Lycka till!

Ladda ner det bästa Android-spelet, Clash Royale på Jalan Rat:

LADDA NER Supercells strategispel

13. Tryck på Tap Dash

Det är fortfarande ett gammalt spel, men det verkar som om det här spelet har ett beroendeframkallande ämne som gör sina användare beroende. Tryck på Tap Dash har några söta och bedårande karaktärer. Det krävs en enorm koncentration för att du ska kunna spela det här mest spännande Android-spelet.

Ladda ner det bästa Android-spelet, tryck på Tap Dash på JalanTikus:

Spel Arkad Snabba gratisspel LADDA NER

Av de 13 Android-spelen som ApkVenue tillhandahöll, vilka har du spelat tidigare? Kanske har du andra rekommendationer för de bästa Android-spelen. Om så är fallet är du mycket välkommen att skriva din åsikt gratis i kommentarfältet nedan. Ha en trevlig lek!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found